Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
La orice bancomat poti scoate leva ...
Ultima data vamesul mi-a cerut pasaportul la caine ![]() ![]() Podul ala la Giurgiu mai are un putin si pica cu toate tirurile gramada in Dunare ![]() This post has been edited by luck33ro: 28 Jul 2015, 11:06 |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.180 Joined: 29 May 06 ![]() |
@Lord Hades
In completare la ceea ce ti s-a spus. Exista bancomate peste tot in Bulgaria, banuiesc ca si in Albena sunt. La fel, exista foarte multe locuri in care se poate plati cu cardul. Verifica lista de comisioane de la banca emitenta a cardului din RO. Pe langa comisionul de extragere, unele banci (cum ar fi jegosii de la BCR) iti mai iau un comision pentru operatiunea de schimb valutar. Pe vigneta bulgareasca scrie clar: "valabila inca 6 zile de la data perforata". Pastreaza bonul fiscal si parte de vigneta (codul de bare) care nu se lipeste, s-ar putea sa ti-l ceara la iesirea din tara. In alta ordine de idei, am inteles ca in lipsa unei lucrari serioase de consolidare (asa cum este cea de acum) podul Giurgiu - Ruse ar fi cazut singur in Dunare, fara sa mai fie nevoie de niciun TIR care sa-l ajute. Cateva vorbe despre lucrarea de consolidare a podului (cica ar fi gata in decembrie): http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualit...ntea+suspinelor |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
tot aud la radio de blocaj la fetesti pt taxa de pod. Se blocheaza toata autostrada sau doar cei care se bulucesc la plata taxei la ghiseu?
3 Aug 2015, 13:13: one more thing, catre Albena Negru Voda sau Vama? This post has been edited by Lord Hades: 3 Aug 2015, 12:13 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
luck33ro |
![]()
|
Vama - 2Mai . Ca pe Giurgiu stai minim o ora sa traversezi podu
![]() |
--------------------
**
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Zi mercic ca nu erai cu tiru'
![]() Sambata era coada de la vama pana aproape de Plopsoru. Bine, in sate nu erau tiruri, dar orisicat. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
pfff deci eu tranzitez domenica. Probabil pe la pranz. Se blocheaza trecerea de frontiera cu tiruri? Patit la Nadlac si fu super naspa!
agigea -> Vama vs. Agigea -> Negru Voda, domenica, nu ies mai rapid pe optiunea domenasca? Adica daca iau la pas toate eforiile si ce o mai fi pacolo ... distanta pare nearly the same. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
tatabobu |
![]()
|
Stai, nu aia din Vama Veche. Aia din Giurgiu e cu cantec. Asta-i punctul de tre4cere care trebuie evitat.
Duminica as merge Agigea - Vama Veche, mai ales pe dupa-amiaza e si in contra fluxului. |
--------------------
DACIA
1300
|
|
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 3 Aug 2015, 16:52) pfff deci eu tranzitez domenica. Probabil pe la pranz. Se blocheaza trecerea de frontiera cu tiruri? Patit la Nadlac si fu super naspa! agigea -> Vama vs. Agigea -> Negru Voda, domenica, nu ies mai rapid pe optiunea domenasca? Adica daca iau la pas toate eforiile si ce o mai fi pacolo ... distanta pare nearly the same. Acuma depinde unde vrei sa ajungi, ca decât sa ocolesti prin Vama veche sau Negru vodă in condițiile in care vrei sa jungi in Grecia, mai bine stai liniștit si mergi prin Ruse, am prieteni care au traversat la ora 5dimineata podul in 20-25 min... |
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Mai aproape acilisea la bulgaroizi in albena.
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
luck33ro |
![]()
|
In Albena e omor de lume ... Nu ai nici masina unde s-o parchezi
![]() |
--------------------
**
|
|
Lord Hades |
![]()
|
hai nu imi strica concediul! daca nu am unde sa o parchez o iau cu mine sub plapuma, pe plaja ...
![]() exista undeva unde nu e problema cu parcarea? cand fusei la noi la blaxy am ginit 1 loc si toata vacanta nu am clintit-o d'acolo ca sa nu il perd ![]() 4 Aug 2015, 16:09: apropos, facut rost de leva de la BCR, aduc la botul calului la curs de schimb decent. si eu care ziceam ca bancile din Ro sunt degeaba ... This post has been edited by Lord Hades: 4 Aug 2015, 15:09 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
luck33ro |
![]()
|
Normal ca exista, doar ca locurile sunt secrete
![]() |
--------------------
**
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca va duceti prin Vama faceti un popas la Dalboka.
Puteti plati in lei. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Lord Hades |
![]()
|
Schimbare de plan. Ies pe la negru voda cica prin vama se impute treaba. Daca e buluc la cumparare vigneta in vama unde gaesc urmatoarea posibilitate? Ori ma asteapta militia locala imediat dupa sa ma intrebe de sanatate?
Intre timp mi-am luat leva de la bcr simplu eficirnt si pe un curs decent. Mai ca nu imi vine sa cred ![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
luck33ro |
![]()
|
Vigneta se ia din prima benzinarie gasita pe drum. Nu te alearga politia Bg cu elicopterul pentru atata lucru ... Cu cat ai luat leva de la BCR?
|
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
@Lord Hades
Vigneta ar trebui sa o iei de la vama. In mod normal, trebuie sa existe acolo un chiosc care vinde vignete (asa cum este la Ruse, Silistra sau Vama Veche). Daca te uiti pe Google Street View, vei vedea ca indicatorul care marcheaza inceputul drumului pe care ai nevoie de vigneta este ampasat la vreo 500 de metri dupa ce iesi din vama. Daca nu vand vignete in vama, nu cred ca sunt bulgarii atat de batuti in cap incat sa te amendeze (imediat ce ai iesit din vama) pentru ca nu o ai. Daca te ajuta cu ceva, am trecut de doua ori pe la Negru Voda (am intrata din BG in RO) ai anii trecuti. De fiecare data a fost sambata dupa amiaza, traficul in vama era zero barat, iar politistii de fornitera romani si bulgari erau foarte sociabili si cu chef de vorba, probabil din cauza plictiselii de acolo. Odata chiar n-am fost atent si am intrat pe banda pentru camioane, insa nu s-a suparat nimeni. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Lord Hades |
![]()
|
BGN la BCR 2.34 RON.
Vigneta o iau de la chiosc daca nu e coada de 1km, de asta imi trebuia o rezerva ![]() Intre timp pt Negru Voda mai trec sau nu prin Agigea? Negru_Voda_traseu.jpg ( Size: 195.27k ) Number of downloads: 295 Varianta 1 sau varianta 2? |
--------------------
OOOO
A3
|
|
luck33ro |
![]()
|
Varianta 2 doar daca iti place haosul de pe litoralul nostru. Inculsiv stat in coloana cateva ore prin Eforie
![]() This post has been edited by luck33ro: 11 Aug 2015, 08:49 |
--------------------
**
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Varianta 1 clar.
Dar care e faza cu Vama Veche? This post has been edited by vallixx: 11 Aug 2015, 09:30 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
gibonu |
![]()
|
@Lord Hades
Conform a ceea ce scrie aici, la Negru Voda (Kardam in bulgara) se vand vignete, non-stop: http://www.tolls.eu/bulgaria#point-of-sale Sper ca sti ca amenda pentru vigneta lipsa/nevalabila este 300 de Leva (150 Euro). Eu n-as merge 20 km fara vigneta, avand in vedere ca indicatorul care marcheaza intrarea pe un drum pe care vigneta este obligatorie este amplsat la 500 de metri de granita. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
luck33ro |
![]()
|
Eu nu as sta 1 ora la coada la vigniete nici daca ar fi de aur
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 11 Aug 2015, 12:36) Eu nu as sta 1 ora la coada la vigniete nici daca ar fi de aur ![]() ![]() N-am mai fost de cativa ani pe la Negru Voda / Kardam, insa m-as mira sa fie acolo coada de o ora la chioscul unde se vand vignete. E drept ca in plin sezon nu am fost in Bulgaria cu masina, insa pe unde am fost (Kulata, Lesovo, Vama Veche, Giurgiu) n-am vazut niciodata coada de o ora la vignete. Daca vrei sa risti o amenda de 150 de Euro pentru lipsa vignetei, e optiune ta. Fara pretentia ca am dreptate, nu m-as baza pe faptul ca "Politia nu sta la japca". Insa fiecare face cum crede ca e mai bine. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Confirm eu, politia bulgara, cel putin pe litoralul lor, nu sta la japca la vignete.
Am fost de multe ori in zona litoralului lor si niciodaca n-am fost controlat pt. vigneta. E adevarat ca nici eu nu mi-am fortat norocul si mi-am luat tot timpul vigneta mai ales ca niciodata nu am prins mai mult de 4-5 persoane in fata. Ma indoiesc ca prinzi coada de o ora, dar na, dupa cum ti-e norocul. Si de cel putin doua ori puteam fi sanctionat pentru ca la inceput nu stiam la trebuie sa am vinieta lipita in geam. Totusi, nici atunci nu m-a oprit politia. Si stiu sigur ca am trecut pe langa vreo 2 echipaje. Deci ..... concluzia e aceeasi, fiecare risca dupa cum crede. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Lord Hades |
![]()
|
gibonu thanks!
Vama veche e posibil sa fie supra aglomerata de asta ma gandesc la alternativa negru voda. pt varianta 1 e o bucata de DJ daca e plina de cratere mai bine aglomeratia din Eforie ... |
--------------------
OOOO
A3
|
|
vallixx |
![]()
|
Decat sa stai in coloana mai bine mergi cu 5 km/h si ocolesti cratere, daca sunt, desi eu cred ca e ok drumul.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
gibonu |
![]()
|
@Lord Hades
N-ai pentru ce, sper sa te ajute. Referitor la bucata A2 (nod Medgidia/Murfatlar) - Ciocarlia de Sus - Lanurile - Mereni - Topraisar cel putin pe Google Street View (august 2012) drumul arata foarte bine. Si este foarte posibil sa se fi pastrat la fel. Drum bun. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Trecerea cu bacul la Turnu Magurele cum mai este?
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Lord Hades |
![]()
|
un mic review despre aventura in bulgaria.
Observand valorile de trafic de pe A2 m-am aventurat catre Vama Veche. Putin buluc prin Eforie dar nimic de speriat. De notat 2 accidente datorita neatentiei la mers in coloana. La Vama 4 masini in fata, in 10 minute poate si mai putin am trecut. Pana sa trec eu se facuse putin buluc in spate dar nimic notabil. Vigneta de la o taraba pe stanga, acolo oprea tot poporul. 2 buc de 7 zile, 20 leva. Se putea achita si in euro sau lei. Drumul prin bulgaria pustiu rau de tot, m-au amuzat romanasii care la noi rup autostrada si la bulgari mergeau cu 70 km/h ![]() La intors idem, cat pe ce sa trec de control fara sa opresc. Picura nitel si astia erau ascunsi sub copertina i-am vazut in ultimul moment. Pe sensul de retur era pustiu. Pe iesirea din Ro era dezastru, cateva autocare in vama si ditamai codalaul! Multumesc tuturor pt sfaturi! 31 Aug 2015, 21:03: Apropos. Cu ce pot curata mizeriile ramase de la vigneta? Astea bulgaresti au lasat mai multe mizerii decat altele. This post has been edited by Lord Hades: 31 Aug 2015, 20:03 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 12:15 |