Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
Danezu |
![]()
|
||
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|||
CIPRIX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 August 10 ![]() |
Ceau la voi....Daca e cineva interesat plec spre Grecia-Halkidiki bratul Kassandra hotel Macedonian Sun pe data de 08.08.2010 pe ruta Timisoara-Serbia-Macedonia-Grecia.Daca este cineva interesat sa mergem mai multe masini sa nu avem probleme sunt dispus sa ne intalnim....Drum bun LA TOATA LUMEA SI SPER CA TOATE SA IASA bUNE....Daca cineva a fost in zona respectiva astept pareri si informatii...Mersi mult
|
--------------------
nissan
primera
- tm-14-doi
2006
|
|
Zupper |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 July 10 ![]() |
....
![]() |
--------------------
Fiat punto
2005 Fiat punto
- PH-02-ALN
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Fre33lancer |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
luni , 16 august , plec spre Thassos pe la 4-5 dimineata din bucuresti , am statie CB si merg 90% legal , daca e cineva interesat
![]() Eu ma gandeam sa o iau Ruse-Sofia-Kulata - Thassos , dar am inteles ca ar fi si un drum alternativ mai prin mijlocul bulgariei in felul asta mai feresc puzderia de politisti la tot pasul , imi poate detalia cineva , pe unde sa o iau ca daca dau pe viamichelin ma duc prin turcia ![]() ![]() This post has been edited by Fre33lancer: 4 Aug 2010, 16:55 |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
Rastasrm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 14 July 10 ![]() |
Cel mai bun traseu dupa parerea mea este : bechet mizia vraca sofia kulata
Am mers pe el , drumul fiind de cele mai multe ori mult mai bun decat in romania ! Bafta! |
--------------------
Audi
Q7
2008
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
Pe traseul respectiv am fost si eu cand ma duceam in corfu dar pentru thassos parca e mai ocolit si vroiam sa incerc ruta alternativa
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fre33lancer @ 4 Aug 2010, 17:26) luni , 16 august , plec spre Thassos pe la 4-5 dimineata din bucuresti , am statie CB si merg 90% legal , daca e cineva interesat ![]() Eu ma gandeam sa o iau Ruse-Sofia-Kulata - Thassos , dar am inteles ca ar fi si un drum alternativ mai prin mijlocul bulgariei in felul asta mai feresc puzderia de politisti la tot pasul , imi poate detalia cineva , pe unde sa o iau ca daca dau pe viamichelin ma duc prin turcia ![]() ![]() Trecere in Grecia prin pctf Zlatograd. Traseu B-Ruse-V Tarnovo - Gurkovo - Maglizh - Stara Zagora - Dimitrovgrad - Haskovo - Kardzali - Balabanovo - Djebel - Mrezhichko - Ustren - General Geshevo - Dobrintsi - Zlatograd. Bucuresti - Zlatograd circa 450km . Zlatograd - vama- 5-6 km. Din Vama pana in Thassos 98km. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
Asta este un traseu nou, nu mi-a mai recomandat nimeni pana acuma prin zlatograd , cum este drumul ? mai ales portiunea de la Haskovo pana la Xanti in Thassos ?
Pana acuma aveam in plan : ruse- byala - tirnovo - Gabrovo - Kazanluk - Stara Zagora - Dimitrovgrad - Haskovo - Harmanli - Lyubimets - Granita Ormenio GR - Xanthi - Keramoti - Thassos ... Dar am inteles ca trebuie sa evit Gabrovo - Kazanlak , deoarece ar fi o portiune foarte muntoasa si virajata ( nu prea recomandata pentru ceilalati participanti din masina , ca altfel pentru mine ar fi fost o placere ![]() As prefera sa am o viteza medie de 80-100km/h prin bulgaria ![]() ![]() This post has been edited by Fre33lancer: 5 Aug 2010, 18:07 |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Medie de 100km/h nu cred ca obtii pe niciunde prin BG, avand in vedere ca v legala e 90km/h pe dn-uri, iar autostrada e scurta. Iar la cata politie e pe ruta Sofia... Pe ruta Zlatograd ai cam 560-570km de facut pe cand pe Sofia ai mult mai mult(circa 740km). Portiunea de la Balabanovo pana dupa Thermes este mai virajata, dar cu peisaje foarte frumoase. Ruta pe care ti-am scris-o evita trecerea prin pasul Shipka(Gabrovo-Kazanlak), care este mai consumator de timp.
This post has been edited by PaulT: 5 Aug 2010, 18:31 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Pot iesi din tara cu masina daca nu este pe numele meu . Sunt nevoit sa plec cu masina fratelui meu , acelasi nume aceiasi adresa . E nevoie de procura la notariat ? Am nevoie urgent de un raspuns , maine dimineata e planuita plecarea . Am bilete la sunny beach , Bulgaria .
This post has been edited by houseISmusic: 8 Aug 2010, 18:16 |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
calinutzzz |
![]()
|
![]() Kämpe Group: Members Posts: 24 Joined: 16 August 07 From: Cluj-Napoca/Timisoara ![]() |
|
--------------------
vw golf
4 TeDeI
- XXX
2003
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
Este necesara procura orice fel de ruda este , gradul 1 - 2 -3 , daca numele din buletinul soferului cu numele de pe talon nu corespund, trebuie procura !
|
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
DeepDark1984 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 March 10 ![]() |
Si procura asta trebuie si tradusa in bulgara si greaca, daca merg in Grecia sau e valabila doar in limba romana? Nu de alta da si masina mea e pe numele lui tata
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 2.0 140CP
|
|
AndiM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 30 June 06 ![]() |
QUOTE(DeepDark1984 @ 9 Aug 2010, 08:34) Si procura asta trebuie si tradusa in bulgara si greaca, daca merg in Grecia sau e valabila doar in limba romana? Nu de alta da si masina mea e pe numele lui tata Procura iti trebuie numai pentru iesirea din Romania. Ajunge o simpla procura in limba romana, la notariat. |
--------------------
Renault
Megane
- B-42-GPP
2005
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Eu am mers de 3 ori in Bulgaria (vara trecuta si vara aceasta), de 2 ori am iesit pe la Vama Veche si o data pe la Ruse si nu m-a intrebat nimeni de procura. Pe langa cartea de identitate mi-au mai cerut si talonul masinii, si cam atat. Din cate stiu, trebuie sa ai si procura daca masina nu este pe numele tau.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
QUOTE(Duyu @ 9 Aug 2010, 10:11) Eu am mers de 3 ori in Bulgaria (vara trecuta si vara aceasta), de 2 ori am iesit pe la Vama Veche si o data pe la Ruse si nu m-a intrebat nimeni de procura. Pe langa cartea de identitate mi-au mai cerut si talonul masinii, si cam atat. Din cate stiu, trebuie sa ai si procura daca masina nu este pe numele tau. Nu iti cere absolut nimeni procura , dar daca faci doamne fereste accident sau se uita un vames mai dubios la tine e posibil sa nu te mai lasa sa pleci din locul ala ![]() Pe unde gasesc o benzinarie mai decenta pe langa Svilengrad respectiv granita cu GR , nu vreau sa risc sa nu gasesc benzina la greci ... ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
E un picut de adevar in legenda ca nu trebuie bagata benzina de la bulgari, dar e si mult mit. Am bagat si nu doar o data si e foarte OK benzina, doar nu bagati de la statii NO NAME. Au si ei Rompetrol, OMV....d'astea cunoscute si e OK.
Iar daca esti doar in tranzit si n-ai leva schimbat, merge cu incredere card in lei si se transforma automat la cursul din ziua respectiva. Procura nu mi-a cerut-o nici mie absolut nimeni, dar e bine sa o ai acolo in acte si ca recomandare e bine sa o ai in romana si engleza. Nu e nevoie in bulgara, greaca...etc. In romana pt. vama noastra, iar in engleza pt. vama lor ( desi 99.99% nu o sa-i intereseze) sau Doamne fereste pt. vre-un accident ceva. Ca traseu recomand clar cel clasic: Ruse, Pleven, centura Sofia, Blagoevgrad, Kulata, Kavala, ferry. Sunt 760 km, drumul bun, politie multa pe drum (dar asta nu-i neaparat un lucru rau, mai bine asa decat singur cuc pe serpentine), iar daca mergi legal nu se prea iau de tine. Mers pe traseul asta, eu eram la 7 dimineata in Giurgiu iar la 3 ( 15.00 ) eram in vama la greci ( mers legal, pauze de benzina, masa, pipi ![]() ![]() This post has been edited by vallixx: 9 Aug 2010, 16:35 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Legat de alimentarea cu carburant in Bulgaria, si eu pot confirma spusele lui vallixx. Eu inca sunt in Grecia si am alimentat cand am venit, de la Shell din Kulata si am platit cu euro, cursul a fost de 1 eur aproximativ 2,1 leva. Si la retur vreau sa alimentez tot din Bulgaria.
Si acum 2 ani am procedat in acelsi fel. |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
PaulT |
![]()
|
@vallixx - Daca traseul acela este pentru Thassos, mai bine continui rutier pana la Keramoti si iei de acolo ferry. E si mai ieftin decat din Kavala si faci si foarte putin. Sunt doar vreo 10km pe apa, ca timp 50 minute. Iar pe varianta Zlatograd ai 570km Bucuresti - Thassos, pe un drum absolut normal. Din cei 570km doar 100 sunt in Grecia deci cu un plin facut la BG te plimbi o gramada si mai ai si pentru intoarcere pana in BG.
La alimentare cel mai bine platesti cu cardul. Cu euro ai un curs defavorabil de multe ori... In Kulata eu am alimentat la LukOil-ul de dupa pctf. Benzina excelenta(de 98) plata civilizat cu card.. This post has been edited by PaulT: 9 Aug 2010, 22:11 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
http://www.adevarul.ro/actualitate/evenime..._313769077.html , parca anul trecut era o epidemie la animale ...acuma tantari , astia vor sa alunge turistii in varf de sezon sau ce
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fre33lancer @ 9 Aug 2010, 17:02) Pe unde gasesc o benzinarie mai decenta pe langa Svilengrad respectiv granita cu GR , nu vreau sa risc sa nu gasesc benzina la greci ... ![]() Intra pe Google Eart, seteaza optiunea cu statiile de benzina si apoi localizeaza-le. Sunt Vre-o 5-6 in zona Svilengrad, Vre-o doua in Lubimet...da nu-ti face probleme nici la greci....s-a terminat greva...da sa nu te muste tantarii... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
Mi-am stabilit traseul final si as avea niste nemuriri despre calitatea drumului
![]() Traseu : Buc-Ruse-Tirnovo-Gurkovo-Maglizh-Stara Zagora-Haskovo-Harmali-Svilengrad-Thassos - 760KM ~9-10 ore 1. Drumul de la Tirnovo-Gurkovo ( varianta pentru pasul Shipka ) cat este de virajat si daca am sanse sa dau in cratere . 2. GPS-ul de la Gurkovo o ia in jos spre Nova Zagora dar am inteles ca este drumul prost , merita sa evit prin Maglizh-StaraZagora adaugant 30-40km la traseu ? 3. Cum este drumul de la Gurkovo/Nikolaevo la Maglizh la Stara Zagora 4. Ultimul OMV de pe google earth il vad la Haskovo ( mai am alta benzinarie decenta pentru plata cu cardul mai aproape de Svilengrad ? ) 5. Am inteles ca ar fi un Rompetrol in Svilengrad mai prin centru, am dreptate ? Are rost sa intru in mijlocul orasului sa alimentez de acolo ? 6. Am auzit ca ar mai fi optiune traseul prin Zlatograd , si ar fi cam 550 km dar imi este frica de drum virajat ca am un copilot care are foarte repede rau de masina la cea mai mica curba ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
PaulT |
![]()
|
1. Foarte bun, nu prea vei gasi nici denivelari, de cratere nu mai zic... lipsesc cu desavarsire... Nu este foarte virajat. Nu sunt serpentine stranse ci viraje largi, destul de rapide.
2-3. Maglizh - Stara Zagora este foarte bun si el. Daca tot ajungi la Haskovo poti continua lejer spre Zlatograd si iti scurtezi drumul cu 200km... Drumul e ok, fara gropi, foarte frumos... Caz in care ultima benzinarie de brand este la Kardzali(cam 50km inainte de iesirea din BG...). Pentru pozitionarea exacta a benzinariilor poti accesa paginile omv.bg , lukoil.bg si rompetrol.bg, eventual shell.bg si petrol.bg(asta e echivalentul Petrom-ului de la noi..). This post has been edited by PaulT: 10 Aug 2010, 12:46 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(Fre33lancer @ 9 Aug 2010, 17:02) Pe unde gasesc o benzinarie mai decenta pe langa Svilengrad respectiv granita cu GR , nu vreau sa risc sa nu gasesc benzina la greci ... ![]() nu mai e nici o problema cu benzina in Grecia. Cand am plecat eu erau in grea salvarile pentru o zi dar nu cred ca e cazul sa iti faci probleme. |
--------------------
dacia
logan
- B 92 ELL
2008 ambition 1,5dci 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Fre33lancer |
![]()
|
Apropo ....bulgarii au si ei ceva gen Dacia Asistenta la noi ...sau ceva road assist ? Daca ramai cu masina in pana in mijlocul drumului au si ei un numar sa iti aduca o platforma ceva/mecanic ?
|
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
PaulT |
![]()
|
http://www.beka-road-assistance.com/index-en.html
http://www.qbigroup.com/open.php?page=assistance&lang=en This post has been edited by PaulT: 10 Aug 2010, 13:20 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
Mda m-am uitat acuma la varianta cu Zlatograd dar se pare ca nu pot trece masinile mai late de 1.8m ...a mea are fix 2m ...
![]() ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
PaulT |
![]()
|
Nu ai masina din semnatura? Eu am vazut si suv-uri si 4x4 si pick-up -uri pe acolo... Si nu am vazut sa masoare cineva ceva. Probabil ai 2m cu oglinzi cu tot.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 20:28 |