Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
laurian |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
- B39xxx
2006 Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|||
klaus09 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 1 May 07 From: Pitesti ![]() |
laurian,
multumesc mult ! altfel, ce zici de pretul la cazare ? cu rezervarea, cum e mai bine, cum se procedeaza? inca o data multumesc mult ! 11 Feb 2010, 09:11: inca o intrebare, va rog : este absolut necesar sa ai aer conditionat in perioada 1-8 iulie in Thassos, sau merge si fara ? multumesc mult ! This post has been edited by klaus09: 11 Feb 2010, 09:11 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007, 1.5 dci , 70 cp, K9K V7
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Preturile sunt bune. In iulie-august e destul de cald si de aglomerat. E bine sa ai rezervare. La fel si aer conditionat. In iunie se poate merge si fara rezervare, si cautat la fata locului. Avantajul e ca acolo inchiriezi camera, nu locurile, cum vand agentiile. Dar rezervarea se poate face si direct pe internet, fara agentii romanesti. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
- B39xxx
2006 Asus 636 ; SPVM700;
|
klaus09 |
![]()
|
multumesc mult ! ce parere ai : sa inchiriez de pe acum?
se da un avans grecului si el ce dovada de plata iti trimite ? sunt seriosi sau cum am mai vazut pe aici, una discuti cu el si alta e cand ajungi acolo ? sa mai negociez sau sa accept asa? apropos, am vazut la tv ceva miscari sindicale acolo, oare vor mai scadea preturile, mai ales cu criza ? |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
laurian |
![]()
|
Eu tocmai am achitat avansul prin banca, nu am mai negociat.
Nu cred sa scada pretul. As fi plecat fara rezervare, cum faceam de obicei, insa mergem cu o familie de prieteni cu copil mic, si pentru conforul moral am platit. Insa am platit direct camera, si nu prin agentii, locul. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
- B39xxx
2006 Asus 636 ; SPVM700;
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(klaus09 @ 11 Feb 2010, 14:28) multumesc mult ! ce parere ai : sa inchiriez de pe acum? Da, in sezon poate mai creste pretul se da un avans grecului si el ce dovada de plata iti trimite ? Nu e nevoie de dovada, de 6 ani fac rezervari directe si n-am avut nici o problema, nici in Grecia nici in Turcia sunt seriosi sau cum am mai vazut pe aici, una discuti cu el si alta e cand ajungi acolo ? Pai crezi ca vor sa-si piarda clientii ??? sa mai negociez sau sa accept asa? Eu zic ca pretul e corect apropos, am vazut la tv ceva miscari sindicale acolo, oare vor mai scadea preturile, mai ales cu criza ? Asta nu putem sa o stim, dar nu cred |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
klaus09 |
![]()
|
Multumesc inca o data ! Cred ca zilele acestea voi plati si eu avansul, asta bineinteles dupa ce ma hotarasc la care dintre studio-uri raman.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
klaus09 |
![]()
|
Revin cu doua intrebari despre insula Thassos :
Ce studio-uri recomandati in insula Thassos ? A fost cineva cazat la Paradise Garden Studios din Limenas sau la Agatha in Paradise beach ? Daca da, m-ar interesa o parere obiectiva. Multumesc ! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(klaus09 @ 16 Feb 2010, 10:37) Revin cu doua intrebari despre insula Thassos : Ce studio-uri recomandati in insula Thassos ? A fost cineva cazat la Paradise Garden Studios din Limenas sau la Agatha in Paradise beach ? Daca da, m-ar interesa o parere obiectiva. Multumesc ! Depinde ce vrei de la locatie. Singuratate, liniste sau taverne, baruri... Locatiile alese de tine sunt cam "retrase", mai ales Agatha. Zic ei ca este la 300m de plaja (plaja e superba) dar e "la vale" la dus si "la deal" la intors ![]() Daca mergi cu masina (300m...) e greu cu locul de parcare, jos, langa plaja. Iar taverne pentru masa de seara... cu masina ![]() Daca vrei sa fi aproape de taverne/magazine, cauta o locatie in Potos sau Limenaria. Aici ai si plaja aproape. Dar te sfatuiesc sa incerci sa vezi mai multe, una pe zi, cu masina. Poti sa incerci si in Limenas (Thassos), dar aici o sa fi obligat (chiar daca nu vrei) sa mergi cu masina la plaja. Ce e aproape de Limenas nu mi-a placut (ca plaja). |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
klaus09 |
![]()
|
Multumesc inca o data !
Ce spuneti de oferta de pe www.GoThassos.gr , la Paradise Garden Studios din Limenas (Thassos) (stai 7 nopti si platesti doar 5) ? Am vazut ca e cam departe de centrul orasului ,dar la pretul acesta nu am vazut nimic. Oricum, din ce am vazut pe site , zona este foarte frumoasa, iar camerele arata ok si ai toate facilitatile. Sunt oare probleme cu diverse vietati (sarpi, soparle....) ? Cu avansul pt rezervare , inteleg ca se da direct grecului, fara sa-ti dea ceva inainte (factura proforma de ex.), mai avantajos fiind prin western union . |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
Am de facut traseul Iasi - Duni (Bulgaria).
Michelin imi da mai multe rute. Poate ma ajutati voi sa aleg una. 1. Iasi - Vaslui - Bucuresti - Ruse - Sumen - Burgas - Sozopol 770 km 2. Iasi - Galati - Slobozia - Calarasi - Silistra - Sumen - Burgas - Sozopol 714 km 3. Iasi - Vama Veche - Varna - Burgas - Sozopol Pe asta n-am mai calculat-o, cred ca sint vreo 800 km. Anul trecut am fost la Konstantin si Elena pe aceasta ruta, as avea avantajul psihologic al drumului deja cunoscut. Pina la Duni ar trebui doar sa tin coasta. Intre primele doua mi-e destul de greu sa aleg. N-am fost niciodata pe acele variante. Plus ca nu cunosc amanunte despre bac-ul de la Silistra. This post has been edited by Deshteptu: 18 Feb 2010, 17:49 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
karsor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 February 10 ![]() |
QUOTE(Vali48 @ 16 Feb 2010, 13:39) Depinde ce vrei de la locatie. Singuratate, liniste sau taverne, baruri... Locatiile alese de tine sunt cam "retrase", mai ales Agatha. Zic ei ca este la 300m de plaja (plaja e superba) dar e "la vale" la dus si "la deal" la intors ![]() Daca mergi cu masina (300m...) e greu cu locul de parcare, jos, langa plaja. Iar taverne pentru masa de seara... cu masina ![]() Daca vrei sa fi aproape de taverne/magazine, cauta o locatie in Potos sau Limenaria. Aici ai si plaja aproape. Dar te sfatuiesc sa incerci sa vezi mai multe, una pe zi, cu masina. Poti sa incerci si in Limenas (Thassos), dar aici o sa fi obligat (chiar daca nu vrei) sa mergi cu masina la plaja. Ce e aproape de Limenas nu mi-a placut (ca plaja). Pentru prima data in Grecia cu auto propriu.Ce sfat imi dati sa ajung la 5 in vama la russe si sa traversez ziua Bulgaria sau pot incerca sa fac asta si noaptea?Fara GPS decat cu harta si in baza indicatoarelor.Plec pe 29 mai la Metamorfossis. |
--------------------
VW
Scirocco
1988
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu te descurci noaptea doar cu harta... indicatoarele la ei sunt cam derutante mai ales spre Grecia - Turcia... Prefera sa tina turistii in Bulgaria , nu sa-i indrume spre concurenta
![]() |
--------------------
**
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Poate ca circuland singur (adica fara copilot) si cu viteze ametitoare, vei rata unele intersectii, dar te poti descurca si fara GPS.
La urma urmei Sofia este Sofia! Daca te descurci cu centura, dupa ce depasesti capitala, incep indicatoarele de Kulata. Oricum, pana la plecare, poti urmari pe aici plecarile si poate vei gasi un partener pentru traversare. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Recomand ruta Ruse-Razgrad- Targoviste - Ormenio; studiati bine harta si nu aveti probleme. GPS-ul e moft aici
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
topala_gustav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 3 July 06 ![]() |
QUOTE(Deshteptu @ 18 Feb 2010, 18:14) Am de facut traseul Iasi - Duni (Bulgaria). Michelin imi da mai multe rute. Poate ma ajutati voi sa aleg una. 1. Iasi - Vaslui - Bucuresti - Ruse - Sumen - Burgas - Sozopol 770 km 2. Iasi - Galati - Slobozia - Calarasi - Silistra - Sumen - Burgas - Sozopol 714 km 3. Iasi - Vama Veche - Varna - Burgas - Sozopol Pe asta n-am mai calculat-o, cred ca sint vreo 800 km. Anul trecut am fost la Konstantin si Elena pe aceasta ruta, as avea avantajul psihologic al drumului deja cunoscut. Pina la Duni ar trebui doar sa tin coasta. Intre primele doua mi-e destul de greu sa aleg. N-am fost niciodata pe acele variante. Plus ca nu cunosc amanunte despre bac-ul de la Silistra. Mergi fara griji prin Calarasi-Silistra.Drumul Slobozia-Calarasi e foarte bun, bacul e OK, iar drumul prin Bulgaria este deasemenea bun. Singura grija pe care sa o ai este sa te incadrezi in orarul de functionare al bacului ( adica de pe la 6 dimineata pina pe la 6 seara, depinde de anotimp). |
--------------------
renault
clio
- a12345678
2002
|
|
mardan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 18 May 06 ![]() |
QUOTE(Deshteptu @ 18 Feb 2010, 17:14) Am de facut traseul Iasi - Duni (Bulgaria). Michelin imi da mai multe rute. Poate ma ajutati voi sa aleg una. 1. Iasi - Vaslui - Bucuresti - Ruse - Sumen - Burgas - Sozopol 770 km 2. Iasi - Galati - Slobozia - Calarasi - Silistra - Sumen - Burgas - Sozopol 714 km 3. Iasi - Vama Veche - Varna - Burgas - Sozopol Pe asta n-am mai calculat-o, cred ca sint vreo 800 km. Anul trecut am fost la Konstantin si Elena pe aceasta ruta, as avea avantajul psihologic al drumului deja cunoscut. Pina la Duni ar trebui doar sa tin coasta. Intre primele doua mi-e destul de greu sa aleg. N-am fost niciodata pe acele variante. Plus ca nu cunosc amanunte despre bac-ul de la Silistra. Pe prima varianta de traseu m-am intors eu anul trecut de 1 mai de la Duni. Incerc sa refac drumul in sens invers cum o sa il ai tu. Intre Ruse si Sumen drumul e ok pana la un moment dat cand o iei la dreapta. Din acel moment intri inspre centrul Bulgariei unde ai si zone de munte cu pante si viraje destul de multe, sate care par pustii de o saracie lucie, zone cu asfalt destul de prost, in special in localitati dar si o bucata de autostrada aproape de Burgas perfecta, care nu se compara cu autostrada spre Varna. Nu sunt pe drum indicatoare cu grafie latina dar nu cred sa fie probleme. Vezi ca la un moment dat dupa Sozopol trebuie sa faci la stanga spre Duni. E cam ciudata intrarea si e foarte usor sa nu o vezi. Daca vrei detalii despre Duni intreaba. Daca traversezi Burgas fara gps trebuie sa o tii instinctiv spre sud pentru ca in oras nu sunt nici un fel de indicatoare de directie in nici o limba... |
--------------------
Renault
Clio
2006 Renault Clio II Bicorp Campus Dinamique 1.4 16V 2006
Seat Leon 1.4 TSI Style 2010 |
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
Multumesc pt raspunsuri.
@mardan Unde ai fost la Duni? Eu merg la Royal Palace. Impresii, ceva special de stiut? Tocmai am aflat ca internetul e cu plata, dar nu stiau nici cei de la hotel cit va costa. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
mardan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 18 May 06 ![]() |
QUOTE(Deshteptu @ 5 Mar 2010, 19:46) Multumesc pt raspunsuri. @mardan Unde ai fost la Duni? Eu merg la Royal Palace. Impresii, ceva special de stiut? Tocmai am aflat ca internetul e cu plata, dar nu stiau nici cei de la hotel cit va costa. La Duni am stat la Marina Royal Palace. Camerele sunt imense, eu am stat intr-un soi de apartament cu un living si un dormitor, 2 bai, televizor si in living si in dormitor, balcon cu vedere spre fata hotelului. Mancarea este aproape non-stop de la 7 dimineata pana la 12 noaptea (cand este un late snack) si poti manca la orice hotel deschis. O gramada de feluri de mancare ok. Bautura si cafelele sunt la discretie non-stop la baruri si sunt vitrine frigorifice pline cu sticle de vin si apa peste tot. De net nu am avut nevoie deci nu stiu cum este. Exista piscina interioara incalzita, afara nu cred ca de 1 mai se poate intra in piscinele exterioare, in mare nici atat. Au echipe de pustani care ziua fac animatie iar seara dau spectacole la un teatru de vara. Terenuri de tenis, ping pong, volei pe plaja, etc. De cumparat fleacuri exista un magazin mic in hol la royal palace si un magazin mai marisor in mijlocul statiunii. Parcarea e pazita si de la parcare pana la intrarea in hotel te duc cu niste masinute ca cele de golf. Asta e ce imi aduc acum aminte... De 1 mai anul trecut hotelurile erau pline numai cu romani, deci nu iti trebuie exersare de limbi straine. Anul trecut cred ca politistii bulgari primisera consemn sa nu streseze romanii pentru ca in toate drumurile pe acolo nu am vazut picior de politist sau vreun radar. Si se mergea tare, in special romanii. Bulgarii mergeau mai mosnegeste si in general se trag intr-o parte cand te vad ca vii tare din spate. |
--------------------
Renault
Clio
2006 Renault Clio II Bicorp Campus Dinamique 1.4 16V 2006
Seat Leon 1.4 TSI Style 2010 |
|
aschiutza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 2 March 10 ![]() |
salut! ma intereseaza si pe mine daca centura Sofiei este ok! daca s-a mai modificat ceva!
|
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
DeepDark1984 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 March 10 ![]() |
Salutare! Sunt nou pe aici zm vazut ca sunt persoane care stiu cum e treaba cu taxele vamale, de bac, de drumuri etc.
Eu sunt din Cluj si voi merge la vara (septembrie) la halkidiki. Vreau sa trec pe la Bechet cu bacul si sa trec de la bulgari la greci pe la kulata. Voi face o escala in prima zi de drum in Sofia, la un hotel cu parcare ( ![]() Ok, ce m0ar interesa daca stie cineva: care sunt taxele pe care le platesc incepand din bechet (bacul, vama, taxa de port parca este) si pana in grecia inclusiv taxa de autostrada la greci. Daca e din cluj persoana care imi da informatiile, dau o bere. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 2.0 140CP
|
|
RaR5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 25 August 09 ![]() |
Trebuie sa fii atent pe unde vrei sa treci. In Bulgaria "kulata" inseamna "vama" - s-ar putea sa nimeresti pe altundeva. Recomand sa iesi din Bulgaria prin sud si sa ajungi in Promakronas Grecia. Ai de dat 5 euro pentru vigneta in Bulgaria si bacul pe la Bechet. Eu recomand sa treci prin Giurgiu, ramai peste noapte in Romania si ap[oi treci dis de dimineata si de acolo ai drum intins pana in Sofia, apoi direct Promakronas - eu fac de obicei 9 ore din Bucuresti pana in Salonic, cu o oprire pe centura in Sofia pentru benzina si snaks.
cel mai usor ar fi sa intri pe viamichelin si sa introduci acolo traseul si vezi ce iti spune si site-ul. Spor |
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
DeepDark1984 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 March 10 ![]() |
Mersi mult. ruta am stabilit-o cu I-go 2009. Nu se pune problema sa ma pierd. Ma intereseaza taxele care le platesc. Adica: cat ma costa bacul si ce mai platesc pe partea bulgara(am inteles ca ceva taxa de port sau de cale ferata <bizar, nu?>) si ce mai platesc la intrarea la greci, taxa de drum, de autrostrada.
Multumesc anticipat |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 2.0 140CP
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(RaR5 @ 24 Mar 2010, 12:26) Trebuie sa fii atent pe unde vrei sa treci. In Bulgaria "kulata" inseamna "vama" - s-ar putea sa nimeresti pe altundeva. Recomand sa iesi din Bulgaria prin sud si sa ajungi in Promakronas Grecia. Ai de dat 5 euro pentru vigneta in Bulgaria si bacul pe la Bechet. Eu recomand sa treci prin Giurgiu, ramai peste noapte in Romania si ap[oi treci dis de dimineata si de acolo ai drum intins pana in Sofia, apoi direct Promakronas - eu fac de obicei 9 ore din Bucuresti pana in Salonic, cu o oprire pe centura in Sofia pentru benzina si snaks. cel mai usor ar fi sa intri pe viamichelin si sa introduci acolo traseul si vezi ce iti spune si site-ul. Spor Kulata nu e vama ![]() ![]() la vama ii zice mitnitza ![]() Zdravei priateliu ![]() |
--------------------
**
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(RaR5 @ 24 Mar 2010, 12:26) Nu! QUOTE(luck33ro @ 24 Mar 2010, 13:58) Da QUOTE(luck33ro @ 24 Mar 2010, 13:58) Kulata este satul bulgaresc de langa frontiera cu Grecia.Promahonas sau cum s-o scri este satul grecesc de langa frontiera cu Bulgaria. |
--------------------
a
b
c
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
intrebare: care e cel mai scurt traseu de la kulata pana in zakyntos?
|
--------------------
dacia
logan
- B 92 ELL
2008 ambition 1,5dci 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
luck33ro |
![]()
|
Raspuns: linia dreapta !
|
--------------------
**
|
|
aschiutza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 2 March 10 ![]() |
chiar ar fi bun un raspuns despre traseul spre zakyntos, daca mai pleaca cineva spre zakynthos, noi plecam in jurul datei de 12 iunie! astept raspuns!
|
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
- B 92 ELL
2008 ambition 1,5dci 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
klaus09 |
![]()
|
Revin si eu pe aceeasi tema. Chiar nu mai pleaca nimeni in Grecia anul acesta ? Nu am gasit nimic cu plecari in Grecia 2010 . Ar fi de mare folos !
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 12:06 |