Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

195 Pages « < 107 108 109 110 111 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Bulgaria - Grecia

b34uen
post 1 Jun 2009, 13:37
Post #3241

Membru autentic

Group: Members

pana in tassos sunt 700-750 km. depinde de ruta aleasa.
cred ca 12 ore sunt prea mult, cu tot cu opriri. cu ferry mai faci 45 minute, iar insula in doua ore o ocolesti toata. oricum e superba. daca mai vrei detalii pe pm, dar faci cinste cu niste masline de tassos.

This post has been edited by b34uen: 1 Jun 2009, 13:38

--------------------
dacia logan - B 92 ELL 2008 ambition 1,5dci
1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3
5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu
6) Zambesti.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
slowmotion
post 1 Jun 2009, 16:43
Post #3242

Membru incepator

QUOTE(b34uen @ 1 Jun 2009, 13:37)
pana in tassos sunt 700-750 km. depinde de ruta aleasa.
cred ca 12 ore sunt prea mult, cu tot cu opriri. cu ferry mai faci 45 minute, iar insula in doua ore o ocolesti toata. oricum e superba. daca mai vrei detalii pe pm, dar faci cinste cu niste masline de tassos.
*

Pai as incerca PM, dar se pare ca nu am voie.
DA, as aprecia detalii, sunt de acord cu deal-ul cu maslinele.
biggrin.gif

Salut
Multumesc.

--------------------
VW GOLF 2003, IV
+
vico
post 1 Jun 2009, 19:46
Post #3243

Membru incepator

Salut,
Sunt nou pe acest forum si deja apreciez utilitatea lui.
In atentia postarii lui phistach #3188 si noi ( eu si sotia) plecam in noaptea de 5/6 iunie 2009 spre Grecia-Halkidiki, deci putem parcurge Bulgaria pana la Kulata impreuna pentru mai multa siguranta.
Astept un raspuns pentru a stabili amanuntele,
Vico

--------------------
citroen citroen xsara 2003/hatchback
+
phistach
post 2 Jun 2009, 09:59
Post #3244

Membru incepator

QUOTE(vico @ 1 Jun 2009, 20:46)
Salut,
Sunt nou pe acest forum si deja apreciez utilitatea lui.
In atentia postarii lui phistach #3188 si noi ( eu si sotia) plecam in noaptea de 5/6 iunie 2009 spre Grecia-Halkidiki, deci putem parcurge Bulgaria pana la Kulata impreuna pentru mai multa siguranta.
Astept un raspuns pentru a stabili amanuntele,
Vico
*

salut ! noi plecam o masina, 4 persoane, in noaptea de 5-6 iunie in jur de ora 3 AM, din bucuresti pe ruta Giurgiu, Ruse, Sofia, Kulata, Atena.
ma puteti contacta la ID mess : ilie_costache2000

--------------------
Renault Noul Symbol 2008, 1.4 16V
+
morpheu_80
post 2 Jun 2009, 13:32
Post #3245

Membru incepator

Vreau sa plec cu masina pana in Golden Sands (Bulgaria) pe data de 17 iulie. Mai are cineva programat concediul in perioada respectiva?
Stie cineva cam cat costa taxele de parcare in statiune? Hotelul la care merg nu cred ca are parcare, cel putin nu pazita, nu ca ar avea ce-mi lua din masina.
Se mai poarta furturile de masini? Nu cred ca masina mea e tentanta (am un fiat punto din 1997), dar nu prea vreau sa fiu stresat pe drum.

--------------------
fiat punto s55 1997
+
luck33ro
post 2 Jun 2009, 17:08
Post #3246

Membru autentic

Se furau masinile germane mai scumpe (de la PAssat in sus) pt. recompensa, alea fara asigurare casco - erau mana in mana cu ai nostrii! Un fiat din 97 nu cred sa-i tenteze, poate daca ii platesti in avans si ii rogi frumos! smile.gif

--------------------
+
alecsz99
post 3 Jun 2009, 10:35
Post #3247

Membru autentic

From: Bucuresti, Romania

QUOTE(morpheu_80 @ 2 Jun 2009, 14:32)
Vreau sa plec cu masina pana in Golden Sands (Bulgaria) pe data de 17 iulie. Mai are cineva programat concediul in perioada respectiva?
Stie cineva cam cat costa taxele de parcare in statiune? Hotelul la care merg nu cred ca are parcare, cel putin nu pazita, nu ca ar avea ce-mi lua din masina.
Se mai poarta furturile de masini? Nu cred ca masina mea e tentanta (am un fiat punto din 1997), dar nu prea vreau sa fiu stresat pe drum.
*

Taxa de parcare era de 2 leva/ora sau 12 leva pentru 24 ore daca erai cazat la unul din hotelurile din zona. Asta era valabil pentru parcarile din fata si spatele hotelului Admiral, in luna mai 2009.

--------------------
Dacia/Kia/Mercedes Berlina Li / Pro Cee'd / S320 2003 / 2008 / 2010
+
LaurentiuB
post 3 Jun 2009, 11:27
Post #3248

Membru incepator

QUOTE(andreno @ 18 May 2009, 17:36)
Salut! As vrea sa plec si eu spre Halkidiki 26/27.06.09. La ce ora ar fi cel mai bine si pe ce traseu? Ar fi prima oara cand merg cu masina in Grecia si mi-ar conveni sa merg cu cineva care a mai fost, sa nu pierd timpul uitandu-ma dupa toate indicatoarele!
*

noi plecam pe 28/29
daca te intereseaza - laurentiub79@yahoo.com
(sry, dar nu am reusit sa dau pm si nici sa contactez admin)

3 Jun 2009, 11:30:
QUOTE(dungatu @ 29 May 2009, 18:56)
@andu911

Salut, eu plec de 4 ani in Sithonia, Neos MArmaras in acelasi loc, gazda f. amabila gasita pe net, anul asta revin undeva prin 27 iunie-sejur de 11 nopti, preturi f bune doar cazarea ma costa anul asta 30E/noapte studio(aprox 3 stele la noi)_  3 pers.ac inclus,curat,50 m de plaja.Daca iti suna bine da-mi PM si iti trimit datele de contact.
*

da-mi si mie pls datele - laurentiub79@yahoo.com
(sry, dar nu am reusit sa dau pm si nici sa contactez admin)

This post has been edited by LaurentiuB: 3 Jun 2009, 11:30

--------------------
Dacia Logan - NT - 37 - TEX 2008 / kiss
+
kostyq
post 3 Jun 2009, 11:45
Post #3249

President

Poti incerca sa lasi masina in parcarea hotelului Kamchia, intrarea e prin stanga in spatele hotelului. De obicei nu pazeste nimeni intrarea aia, daca totusi e un paznic acolo....va intelegeti voi. Parcarea e gratuita pentru clientii hotelului, daca nu te crede ca esti client il convingi cu 5 leva smile.gif
De furat nu cred ca se pune problema, singura problema pe care o reclamase un conational era ca isi gasise masina zgariata dupa ce o parcase aiurea. Probabil era de la masina de gunoi care venea zilnic si era destul de mare.
Nu lasa masina parcata aiurea nici 5 min, se ridica sigur. In prima zi am vazut 4 masini ridicate.

A!, nu manca la restaurantul indian ca e teapa smile.gif si sa treci neaparat pe la Ministry of Cocktails sa bei cateva cocktailuri adevarate facute de profesionisti smile.gif

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate
+
tode2003
post 4 Jun 2009, 08:44
Post #3250

Membru incepator

From: BUCURESTI

PLECARE GRECIA 26/27.06.2009 DIN BUCURESTI IN JURUL OREI 3 DIMINEATA, SUNTEM DOUA MASINII, ASTEPT SI ALTI PARTENERI DE DRUM

--------------------
RENAULT SYMBOL 1.5 85CP 2008
+
rluchian
post 4 Jun 2009, 10:42
Post #3251

Membru incepator

QUOTE(phistach @ 2 Jun 2009, 09:59)
salut ! noi plecam o masina, 4 persoane, in noaptea de 5-6 iunie in jur de ora 3 AM, din bucuresti pe ruta Giurgiu, Ruse, Sofia, Kulata, Atena.
ma puteti contacta la ID mess : ilie_costache2000
*

Si pt [VIC]

Si eu plec inspre Grecia in noaptea de 5-6 Jun - poate facem trenuletz? smile.gif

--------------------
Opel Corsa 2002
+
marian.bazavan
post 6 Jun 2009, 00:20
Post #3252

Membru incepator

From: bucuresti

cine pote sa-mi spuna despre urmatoarea ruta: buc-ruse-si in loc sa o iau spre pleven in drum spre sofia ; sa o iau la stanga spre veliko tarnovo dupa care la dreapta prin teteven pana la intersectia cu soaseaua ce duce la autostrada spre sofia? e mai liber traseul? soseaua mai buna? politie mai putina? poate pe acest traseu ii mai pacalim pe politistii blg!!!

--------------------
ford fiesta - B-05-TVR 2005, 1,3 i , 70cp
+
luck33ro
post 6 Jun 2009, 08:16
Post #3253

Membru autentic

Da dc sa-i pacalesti omule ca tre sa traiasca si ei... smile.gif

--------------------
+
marian.bazavan
post 7 Jun 2009, 00:31
Post #3254

Membru incepator

QUOTE(luck33ro @ 6 Jun 2009, 09:16)
Da dc sa-i pacalesti omule ca tre sa traiasca si ei... smile.gif
*

atunci cand am sa-i intalnesc le spun ca banii sunt la tine!! sa te opresca cand treci!!!! biggrin.gif sper sa nu moara de foame pana atunci!

--------------------
+
luck33ro
post 7 Jun 2009, 17:04
Post #3255

Membru autentic

Cred ca mai simplu e sa mergi regulamentar, mai ales ca la ei sunt f. putine localitati pe drumurile nationale... wink.gif

--------------------
+
marian.bazavan
post 7 Jun 2009, 17:27
Post #3256

Membru incepator

QUOTE(luck33ro @ 7 Jun 2009, 18:04)
Cred ca mai simplu e sa mergi regulamentar, mai ales ca la ei sunt f. putine localitati pe drumurile nationale... wink.gif
*

chiar daca mergi regulamentar, ei au tendinta de a te opri. in cazul asta ( mai ales sunt cei care au radar tip pistol) e sa te "certi" cu ei. da obicei ei au prins pe unul cu viteza mare si lasa radarul asa si spun ca tu ai viteza aia, dar tu sa-i contrazici clar si raspicat. atunci ei o lasa mai moale sau iti dau chiar drumul asteptand alt client. eu asa am facut! dar aveam dreptate.

--------------------
+
luck33ro
post 7 Jun 2009, 18:34
Post #3257

Membru autentic

imi inchipui cata dreptate ai daca vrei sa pacalesti organele radmasa.gif

--------------------
+
andidani
post 8 Jun 2009, 21:31
Post #3258

Membru

From: Slatina

Pe centura de est- sud a Sofiei cat se merge pe 2 sau trei benzi e binisor, dar cand intri pe o singura banda e varza.

<span class='edit'>8 Jun 2009, 22:02:</span>
Acum sa imi tin promisiunea de a povesti
Am plecat pe la Bechet, surpriza a trebuit sa astept de la 3 la 7 ca sa plece bacul,deh romanii, pana nu s-a umplut nu a vrut sa plece (mai degraba au vrut sa traga un pui de somn). Bulgaria: mers aproximativ regulamentar(+10-15 km/h) si nicio problema, desii pandacii asteptau clienti. Am ajuns la Kulata pe la 12. Grecia cea vestita ca nu se leaga de turisti ma primit cu o surpriza la mai putin de 50 km de intrare: radar si amenda pt 124km/h desi nu stiu cum puteam atinge viteza asta in acea portiune (carosabil nasol si curbe) dar nu poti sa te iei cu ei ca te leaga, mie mi-au spus ca ori platesc jumate in primul oras ori suspendare pe 2 luni!!!. Drumul pana la Seres bunicel dar nu chiar atat de bun desi sunt doua sensuri separate cu cate doua benzi pe sens (la noi se cheama autostrada, la ei este un simplu drum national - de acolo amenda). Dupa Seres drumul e mult mai bun dar in continuare restrictii dracesti (60/80 max 90) desi drumul permite si 150, asta nu am reusit sa inteleg. La intoarcere mers fara probleme, dar de teama sa nu patesc la bechet iar vreo gluma am preferat sa ma intorc pe la Ruse. Autostrada de la ei este buna dar au cateva portiuni foarte urate si indicatoarele cam prea tarziu puse. Pe drumul de intoarcere am vazut pe autostrada doua echipaje la iesirile din tuneluri care mai si aveau clienti. Atentie mare la tuneluri sunt in curba larga si permit viteze peste suta dar limita e de 80. In afara de astea doua am mai intalnit un echipaj undeva dupa iesirea din autostrada care oprea imediat dupa intrarea in localitate, in panta si era cat pe ce sa dam peste ei fiindca nu poti sa vezi ce este peste deal si ei oprisera 2 tiruri care erau in drum, la fel ca si politistul care statea parca asteptand sa il atingi. In rest dupa ce iesi din zona de munte dispar si localitatile si se merge frumos (eu am tinut infipt in jurul lui 110), dar mare atentie la apropierea de intersectii ca au limitari pana la 40km/h. In rest drum destul de linistit. Calatorie placuta pentru cei care vor pleca.

This post has been edited by andidani: 8 Jun 2009, 22:08

--------------------
Hyundai/Rockrider i30 CW/6.3 imbunatatit 2008/2010
http://prinromaniasinunumai.blogspot.ro/
+
adi_ar
post 9 Jun 2009, 06:20
Post #3259

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

... mi-au spus ca ori platesc jumate in primul oras ori suspendare pe 2 luni!!!

Poti sa detaliezi putin, te rog! Jumatate din cat? Concret cum s-a pus problema platitului? Ti-au retinut permisul si ti-au cerut sa te intorci?

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
luck33ro
post 9 Jun 2009, 09:13
Post #3260

Membru autentic

Eu zic ca l-au pacalit...ii retineau permisu cautandu-l pe autostrada sau in statiune? tongue.gif

--------------------
+
andidani
post 9 Jun 2009, 19:26
Post #3261

Membru

From: Slatina

QUOTE(adi_ar @ 9 Jun 2009, 06:20)
Poti sa detaliezi putin, te rog! Jumatate din cat? Concret cum s-a pus problema platitului? Ti-au retinut permisul si ti-au cerut sa te intorci?
*

Deci detalere: m-au oprit, mi-au aratat viteza masurata cu martori (alti "norocosi"), au cerut actele, au scris procesul verbal dupa care au descris posibilitatile: 1. suspendare 2 luni plus amenda in tara 350 euro sau platesc jumatate in primul oras si ma reintorc sa imi ridic actele.
Nu inteleg faza cu cautatul pe autostrada sau in statiune!? sad.gif Permisul se retine in termen de cinci zile de la solicitarea politiei romane, deci nu vad care ar fi problema. Cei care fac afirmatii de asemenea natura ar face bine sa mai studieze putin legislatia.
Ce parere au administratorii de asemenea atitudini?

This post has been edited by andidani: 9 Jun 2009, 19:29

--------------------
Hyundai/Rockrider i30 CW/6.3 imbunatatit 2008/2010
http://prinromaniasinunumai.blogspot.ro/
+
adi_ar
post 9 Jun 2009, 19:38
Post #3262

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Nu cred ca trebuie sa te simti atacat! Probabil ca omul a avut aceeasi nedumerire ca mine referitor la procedura si se intreba cum s-ar face verificarea platii daca nu exista constrangere.
Eu am intuit o "constrangere" cu retinerea documentelor desi, neeliberand o dovada in schimb, nu cred ca a fost tocmai legala metoda. (Ma intreb cum procedau daca era week end!?!)
Acum, urmatoarea intrebare ar fi: Oare cum functioneaza varianta "350 Euro in tara"!?!

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
luck33ro
post 9 Jun 2009, 20:30
Post #3263

Membru autentic

QUOTE(andidani @ 9 Jun 2009, 19:26)
Deci detalere: m-au oprit, mi-au aratat viteza masurata cu martori (alti "norocosi"), au cerut actele, au scris procesul verbal dupa care au descris posibilitatile: 1. suspendare 2 luni plus amenda in tara 350 euro sau platesc jumatate in primul oras si ma reintorc sa imi ridic actele.
Nu inteleg faza cu cautatul pe autostrada sau in statiune!? sad.gif Permisul se retine in termen de cinci zile de la solicitarea politiei romane, deci nu vad care ar fi problema. Cei care fac afirmatii de asemenea natura ar face bine sa mai studieze putin legislatia.
Ce parere au administratorii de asemenea atitudini?
*

Eu nu cred varianta cu amenda si suspendare in tara la noi...nu exista cooperare la acest nivel intre politia romana si celelalte tari smile.gif Varinata cea mai simpla care ai si preferat-o era sa iti retina actele si sa le aduci tu la botu calului amenda platita (ilegala daca ma intrebi pe mine).
Nu trebuie sa fii tafnos ca nu te-am jignit ... huh.gif

--------------------
+
marian.bazavan
post 9 Jun 2009, 23:53
Post #3264

Membru incepator

la greci asa e! nu stau la discutii. in principal nu se iau de turisti, dar daca depasesti limita (bunului simt) te ard. pot ajunge la 2000 euro (DOUA MII EURO) AMENDA si suspendarea permisului pe 2 (doi) ani. politia romana se supune deciziei politie grecesti. poti ataca doar in justitie. aviz celor cu anti/detectoare radar!!!!!!
cum se spune in acest caz ii preferi pe vecinii blg.

--------------------
+
luck33ro
post 10 Jun 2009, 09:29
Post #3265

Membru autentic

si la noi tot asa se ataca, doar in justitie. Acum sunt curios in e tara trebuie atacata in justitie masura suspendarii si a amenzii. Acolo unde ai comis-o sau unde se retine permisul? Cred ca marturia unor gigei care se uitau la aparatul radar nu este valabila in instanta... smile.gif

--------------------
+
maria79
post 10 Jun 2009, 10:32
Post #3266

Membru incepator

Salut, mai am o nelamurire: in UE trebuie neaparat sa avem permis auto in formatul nou?

--------------------
Renault Clio 3 2006
+
b34uen
post 10 Jun 2009, 17:30
Post #3267

Membru autentic

nu

--------------------
dacia logan - B 92 ELL 2008 ambition 1,5dci
1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3
5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu
6) Zambesti.
+
cristi26_focsani
post 14 Jun 2009, 22:10
Post #3268

Membru incepator

QUOTE(cristi26_focsani @ 6 May 2009, 20:47)
[B]    Salutare!E cineva care pleaca spre Halkidiki sau macar spre Grecia pe 18-19 iunie?Suntem o singura masina  sad.gif  si am vrea sa impartim soseaua cu cineva... smile.gif Avem GPS,am mai facut de 3 ori Grecia etc si e plictisitor de unii singuri...
*

Salutare din nou!Saptamana asta,mai precis vineri dimineata,19 iunie plec la greci.Cum timpul ramas este foarte scurt mai fac o ultima strigare-chiar nu pleaca nimeni pe aceasta data si cu putin nororc in prima parte a zilei ca sa ne tinem de urat,inclusiv prin batrana Bulgarie? sad.gif

--------------------
Renault Clio III - VN 03 YSV 2006/Dynamic
+
jack
post 15 Jun 2009, 09:18
Post #3269

Membru autentic

From: London

Mergeti fratilor linistiti spre Grecia, terminati cu frica asta de bulgari. Nu inteleg de ce va strangeti in "trenulete"... Fac traseul asta din 1990 si n-am avut nicio problema niciodata. Mergeti linistiti si nu va mai speriati atat, ca nu e chiar asa rau - sunt doar 500 km de traversat in Bg pana la urma...

--------------------
Vauxhall Astra 2004 SRI
+
luck33ro
post 15 Jun 2009, 09:20
Post #3270

Membru autentic

radmasa.gif va rup raketii pe picior ma ...si va alearga cu bazoocile - eu zic sa nu va mai duceti deloc - mergeti la mamaia ca e mai cool si mai sigur drumu radmasa.gif
Va scapa Radu Mazare si Elena Udrea de griji si bani! laugh.gif

This post has been edited by luck33ro: 15 Jun 2009, 09:25

--------------------
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html

Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html

Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum.

--------------------
195 Pages « < 107 108 109 110 111 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th August 2025 - 19:44
Dacia