Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
samira77 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
ford
2005
- TM SAM
2005
|
|||
LaurentiuB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 2 May 09 ![]() |
QUOTE(brad @ 13 May 2009, 19:02) Prin Vourvouru am trecut doar. Cred ca Sarti este mai interesant.Eu am stat in camping Armenistis, un soi de Vama Veche, situat langa Sarti.Peisajul este mult mai spectaculos aici decat in Vourvouru . Merci frumos pt informatii brad cred ca am sa optez pt Sarti daca voi mai avea intrebari am sa revin (sper k nu te deranjeaza) 15 May 2009, 17:31: Pe 29 iunie h 3-4 , plecam din Bucuresti catre Sarti (o masina) - 4 pers Daca doreste cineva sa ni se alature, mai ales pt drumul prin Bulgaria, pls reply This post has been edited by LaurentiuB: 15 May 2009, 17:31 |
--------------------
Dacia
Logan
- NT - 37 - TEX
2008 / kiss
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mgmihai @ 14 May 2009, 19:38) ce program folositi la gps miomap sau igo08,06 ptr grecia si cum introduceti destinatiile Pentru Grecia, cel mai bun program e Destinator. Igo mai are greseli sau zone neacoperite. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
- B39xxx
2006 Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
pupu76any |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 March 09 ![]() |
Pleaca cineva spre Grecia in data de 14 05 2009 pe la Calafat sau Bechet?Am fost si anul trecut in Thassos.
Poate mergem impreuna la drum spre Sithonia.Astept mesaj : pupu76any@yahoo.com. 16 May 2009, 16:02: Pleaca cineva spre Grecia in data de 14 05 2009 pe la Calafat sau Bechet?Am fost si anul trecut in Thassos. Poate mergem impreuna la drum spre Sithonia.Astept mesaj : pupu76any@yahoo.com. This post has been edited by pupu76any: 16 May 2009, 16:02 |
--------------------
Dacia
Logan
- GJ 76 ANY
2005/Ambition 1.6 MPI
|
|
cristi26_focsani |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 May 09 ![]() |
QUOTE(Danezu @ 10 May 2009, 11:38) 19-20 iunie noaptea (adica vineri spre sambata) plec la vourvourou....daca esti interesat discutam. Bafta! Ai un id ca sa mai discutam legat de plecare?Sunt mai multe amanunte de care ar fi bine sa tinem cont in privinta momentului zilei in care ar fi recomandat sa plecam...Al meu este cristi26_focsani. 16 May 2009, 18:33: QUOTE(Danezu @ 10 May 2009, 11:38) 19-20 iunie noaptea (adica vineri spre sambata) plec la vourvourou....daca esti interesat discutam. Bafta! Ai un id ca sa mai discutam legat de ora de plecare?Al meu este cristi26_focsani. This post has been edited by cristi26_focsani: 16 May 2009, 18:33 |
--------------------
Renault
Clio III
- VN 03 YSV
2006/Dynamic
|
|
gyuszi65 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 May 09 ![]() |
Buna
plecam din Cluj pe data de 14 jun spre Grecia ,doua masini de preferinta pe la Bechet stie cineva programul de la bac?daca mai pleaca cineva pe aceasta data putem merge impreuna |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
@cristi26_focsani: scuze ca n-am mai intrat de mult pe forum,la mine a intervenit ceva si s-ar putea sa nu mai merg,daca se rezolva treburile te anunt,oricum mai avem 1 luna pana atunci
![]() Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
phistach |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 1 April 09 ![]() |
plecare noaptea 5-6 Iunie (vineri spre sambata noaptea) spre Corfu via Atena.
o masina , 4 pers , din Bucuresti. Daca mai este cineva care pleaca tot atunci astept PM sau reply. |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008, 1.4 16V
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
CONCERT AC/DC - ATENA, 18.05...
plecam o masina + un motor pe 26.05 seara... se baga cineva? aveti cunostinte/prieteni care vor? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
andreno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 March 09 From: BUCURESTI ![]() |
Salut! As vrea sa plec si eu spre Halkidiki 26/27.06.09. La ce ora ar fi cel mai bine si pe ce traseu? Ar fi prima oara cand merg cu masina in Grecia si mi-ar conveni sa merg cu cineva care a mai fost, sa nu pierd timpul uitandu-ma dupa toate indicatoarele!
|
--------------------
renault
megane II sedan
- B-89-AVR
2008 - 1.5 dci
|
|
Daci_AR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 March 09 From: Arad ![]() |
QUOTE(Daci_AR @ 2 Apr 2009, 18:22) Dupa cum spuneam mai sus, am sejurul in perioada 05-15.06.2009 in Grecia, Paralia, merg pe ruta Arad-Serbia-Macedonia-Grecia si inca nu am stabilit ora plecarii. Dar avand in vedere cazarea care se face de la ora 12:00 PM, cred ca voi pleca in data de 05.06.2009 in jurul orei 01:00 AM. Se poate schimba si ora plecarii la nevoie. Astept si pe altii care vor sa mi se alature. |
--------------------
Opel
Vactra B
- AR.xx.CAD
2001 Z16XE
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Se îndură cineva care deja s-a întors să ne zică cum se mai prezintă centura Soficăi ? Că de pe un alt forum am aflat că s-ar fi dat liber pe o porțiune de 3-4 km profil de autostradă. Da' chestia asta nu încălzește prea mult, dacă mai apoi se strânge tot la o bandă pe sens, printre alte lucrări și semafoare.
So, ceva noutăți (față de vara trecută), de preferat în bine ? |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
acilutim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 15 December 08 From: Bucuresti ![]() |
ciudat! pe 19->20 iunie nu si-a mai programat nimeni plecarea spre grecia (katerini sau imprejurimi)?!?
This post has been edited by acilutim: 19 May 2009, 15:29 |
--------------------
renault
megane 3
- Bucuresti
2010 1.4 TCE 96kw
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
spre Bulgaria/Albena prin Giurgiu pe 14 iunie din Bucuresti.
daca sunt doritori PM! |
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
mackerel_fish |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 28 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu plec, în principiu, pe 20 iunie. și tot foarte în principiu, spre salonic. dar: nu e încă bătut în cuie și merg încet, că o să fim pozaci
![]() |
--------------------
Clio
III
2006, 1.4 16V asa, si?
|
|
mardan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 18 May 06 ![]() |
Duni Bulgaria in minivacanta de 1 mai:
4 persoane intr-un Megane sedan diesel. Trecut granita joi 30 aprilie (atentie la portiunea de drum de la Adunati, e bombardata rau), fara probleme majore. Cum la chioscul din vama bulgareasca nu aveau rovignete, am luat rovigneta pe o saptamana din prima benzinarie intalnita in cale. Dat 10 euro, dat rest o parte in euro si o parte in leva si din aia mici de-ai lor. Am hotarat sa mergem la dus prin Varna si la intoarcere prin mijlocul Bulgariei. Iesirea din Ruse catre Varna a fost complicata de tot felul de reparatii care se fac acolo. Pana la intrarea pe autostrada s-a mers pe un drum cu o banda pe sens bine, cu exceptia cazului in care dadeai de un TIR. La un moment dat ne-a depasit un bulgar cu o Toyota Avensis care mergea tare, ne-am pus in spatele lui si asa am mers pana pe autostrada. Drumul plin cu masini cu numere de Romania, majoritatea de Bucuresti. Viteza medie 100, dar de multe ori portiuni bune cu 120 (toti romanii mergeau tare, spre deosebire de bulgari care mergeau legal si se trageau spre dreapta cand ii depaseai). Autostrada se mergea tare, romanii majoritatea la 140, 150 sau chiar mai tare. De la Varna spre Burgas iesirea era complicata de tot felul de ocoliri cauzate de reparatii iar la un moment dat am trecut de cartierul tiganesc al Varnei care incepea cu un munte de gunoi. Spre Burgas drumul avea o banda sau doua pe sens, drum bun, fara probleme, doar cu un accident la un moment dat cu o masina rupta in doua pe lungime (oribil, nu erau romani). La intoarcere am zis ca prin mijlocul Bulgariei sa lasam GPS-ul sa ne ghideze. Din Burgas am luat-o spre Sofia si la un moment dat GPS-ul ne spunea ca suntem pe camp, desi eram pe o autostrada beton. Mai incolo am vazut pe un panou ca portiunea respectiva de autostrada abia fusese inaugurata si de aceea nu aparea pe GPS-ul care avea hartile din 2008. Deci la ei se lucreaza. De la iesirea de pe autostrada la un moment dat am intrat in munti, drumuri ok in afara localitatilor, usor bombardate prin localitati. Sate pustii, campuri cultivate si paduri peste paduri, drum cu serpentine, frumos de condus. Am oprit la Shumen, am mancat la un restaurant mic in centru, mancare OK, pret ok, 35 de leva 4 persoane mancare si bautura. De la Shumen am luat-o spre Ruse si de la un moment dat am dat iar de coloane de romani (din 10 masini 9 aveau numere de Romania). Mers tare toti, toata lumea peste 100. Prin toata Bulgaria nu am vazut nici un radar si nici o masina de politie. La Ruse in vama la bulgari se cam aglomerase si ca sa nu se blocheze giratoriul de la intrare, o parte din masini au fost directionate pe culuarul de TIR-uri unde nu am mai platit de pod pentru ca nu era ghiseu. La noi intors OK in Bucuresti, doar o ora pierduta la cozile din nenorocitul ala de Adunati. |
--------------------
Renault
Clio
2006 Renault Clio II Bicorp Campus Dinamique 1.4 16V 2006
Seat Leon 1.4 TSI Style 2010 |
|
cristibz |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 27 December 06 From: Buzau ![]() |
Acilutim, eu mi-am programat plecarea 19-20 iunie, dar nu ai citit tu mai sus. Vorbim pe mess.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5 dCi 80 CP PA Albastru Crepuscule
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Bravo bulgarilor! Stiam ca lucreaza din greu la infrastructura dar nu credeam sa se miste asa rapid si deja sa fie gata portiuni bune de autostrazi. In ritmul asta o sa-i ajunga din urma pe unguri. De fapt politica lor in turism se pare ca da roade si chiar isi dau silinta sa atraga cat mai multi turisti ... E o tara frumoasa cu oameni simpli si cu mult bun-simt! De aici si investitiile straine in turism covarsitoare in comparatie cu simulacrul de turism promovat de Udrea.
![]() Pacat ca nu exista un topic separat ptr. Bulgaria, eu as vrea sa am mai multe opinii/reactii de la cei care si-au petrecut concediile la mare sau la munte pe la ei ![]() |
--------------------
**
|
|
acilutim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 15 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane 3
- Bucuresti
2010 1.4 TCE 96kw
|
|
Christiansen |
![]() ![]()
|
![]() Un biet invatacel Group: Members Posts: 136 Joined: 4 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Sambata dimineata plec cu sotia in "luna" de miere ... din nou in Grecia
![]() ![]() Ma bucur ca au semnalizat bulgarii in sfarsit iesirea de pe centura, "spre" Atena ![]() Pentru cei care vor sa vada poze cu toate statiunile din Halkidiki - Bratul Sithonia si Athos - le recomand sa-mi vada pozele de pe Picasa: Poze Grecia Vreau sa intaresc (prin prisma experientei personale) ce au scris aici alti forumisti: - daca circulati cu viteza regulamentara nu aveti NICIO problema cu politistii bulgari - soferii bulgari flashuiesc, dar cei din Sofia sunt niste magari cand vine vorba de prioritate - soferii greci sunt vitezomani dar de 50 ori mai buni decat romanii ![]() This post has been edited by Christiansen: 20 May 2009, 17:56 |
--------------------
Renault
Megane
- B 137 ROC
2007 Expression 1,6 16V Dacia Logan 1,4MPI 66.000 km - 01.02.2011 (vandut)
Renault Megane 1,6 16V 124.000 km 10.05.2015 (vandut) Renault Clio IV 1,2 16V 155.000 km |
|
luck33ro |
![]()
|
In Sofia e circulatie ca in Bucuresti... nimic deosebit
![]() |
--------------------
**
|
|
samira77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 May 09 ![]() |
Salut! As vrea sa plec si eu spre Halkidiki 26/27.06.09. La ce ora ar fi cel mai bine si pe ce traseu? Ar fi prima oara cand merg cu masina in Grecia si mi-ar conveni sa merg cu cineva care a mai fost, sa nu pierd timpul uitandu-ma dupa toate indicatoarele!
suntem 3 masini care merg spre grecia din timisoara in 26/27.06.2009 prin serbia-macedonia-grecia am mai vazut o postare a lui tode2003: PLECARE GRECIA 26/27.06.2009 DIN BUCURESTI IN JURUL OREI 3 DIMINEATA, SUNTEM DOUA MASINII, ASTEPT SI ALTI PARTENERI DE DRUM, probabil prin bulgaria depinde din ce oras esti si pe unde ti-ar fi mai usor prin serbia sau bulgaria |
--------------------
ford
2005
- TM SAM
2005
|
|
mardan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 18 May 06 ![]() |
O descriere acum a sejurului in Duni Bulgaria (http://www.duni.bg) de 1 mai pentru cei interesati:
Duni este o statiune in sudul litoralului bulgaresc facuta de nemti si austrieci. Statiunea este tip complex inchis, cu un hotel de 5 stele, 2 de 4 stele si alte vilute mai mici. Plaja da intr-un golf si este buna pentru copii pentru ca vreo 10-20 de metri apa marii nu trece de genunchi iar apoi adancimea creste treptat. Plaja e plina de sute de sejlonguri si umbrelute. Complexul are 10 piscine exterioare, de la o piscina olimpica la una pentru copii mici plus o piscina interioara, sauna si sala de fitness. Pe langa piscine sunt alte sute de sejlonguri si baruri de plaja incluse in acelasi all-inclusive. Mai sunt un minigolf, vreo 10 terenuri de tenis, mese de ping-pong, darts, terenuri de volei si fotbal amenajate pe plaja si alte chestii. Exista un singur supermagazin micut cu chestii de utilitate imediata. Parcarea este pazita si de la parcare la intrarea in hotel esti dus cu niste masinute din acelea de golf sau microbuze. La hotelul la care am stat, Marina Royal Palace de 5 stele camera era de tip garsoniera, cu un living mare cu baie si un dormitor imens cu alta baie, televizoare si in living si in dormitor, aer conditionat functional, telefon si ce mai are o camera de hotel de genul asta plus o terasa cu sejlonguri. Mancarea si bautura fiind in sistem all-inclusive erau la discretie. Puteai sa mananci aproape non-stop de la 7 dimineata la 1 dimineata urmatoare, existand si un midnight snack constand dintr-un bufet cu vreo 20 de feluri. Pe parcursul zilei puteai manca de toate, de la gratare la inghetata fara nici o restrictie. Peste tot erau vitrine frigorifice in care gaseai sticle de apa si de vin alb sau rosu din care puteai sa iei cand si cat doreai. Din baruri puteai comanda dintr-o lista extrem de mare de coktail-uri, bere, gin, wisky, coniac, sucuri si ce iti mai trecea prin minte, toate in acelasi all-inclusive. Puteai sa mananci la oricare dintre restaurantele hotelurilor din statiune, indiferent de hotelul la care stateai. Seara erau spectacole date de echipa de entertainment intr-un amfitreatu din statiune. Peste tot era extrem de curat si de ingrijit asa ca daca va tenteaza puteti sa incercati un sejur acolo. Destul de aproape de Duni, in Burgas, exista un complex comercial proaspat deschis (http://www.burgasplaza.bg) unde puteti pierde ceva timp, mai ales daca aveti ghinionul unei zile ploioase. Dati de el dupa semnele din oras care indica drumul spre Carrefour. This post has been edited by mardan: 21 May 2009, 08:04 |
--------------------
Renault
Clio
2006 Renault Clio II Bicorp Campus Dinamique 1.4 16V 2006
Seat Leon 1.4 TSI Style 2010 |
|
mackerel_fish |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 28 September 05 From: Bucuresti ![]() |
acilutim, încerc ca pe la șase cel tîrziu să ies din bucale, să nu ne aglomerăm în vamă, avînd în vedere că e sîmbătă
(cu mess-ul nu pot decît în wikent) |
--------------------
Clio
III
2006, 1.4 16V asa, si?
|
|
passpartou |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 May 09 ![]() |
Plecare in Grecia - Sithonia din Bucuresti, 2 masini
Varianta 1: 13 Iunie ora 22:00 Varianta 2: 14 iunie ora 03:00 Care credeti ca este de preferat, luand in calcul siguranta, aglomeratie, politia bulgara etc.? S-a mai auzit ceva de politisti falsi in Bulgaria? |
--------------------
Renault
Megane 2
2006, 1.5Dci
|
|
acilutim |
![]()
|
QUOTE(mackerel_fish @ 21 May 2009, 09:38) acilutim, încerc ca pe la șase cel tîrziu să ies din bucale, să nu ne aglomerăm în vamă, avînd în vedere că e sîmbătă (cu mess-ul nu pot decît în wikent) la sase nu este prea tarziu sa pleci din buc? pe la 6-6:30 este schimb de tura la vama, dupa cate stiu eu si va fi putina aglomeratie. parerea mea este ca ar trebui sa pleci mai devreme, ceva in jurul orei 3-4. apropo, la ce ora trebuie sa fi acolo unde mergi? trimite-mi pe mess numarul tau de telefon si vom discutam mai bine. care este id-ul tau pe mess? This post has been edited by acilutim: 21 May 2009, 11:36 |
--------------------
renault
megane 3
- Bucuresti
2010 1.4 TCE 96kw
|
|
cristi26_focsani |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 May 09 ![]() |
QUOTE(mackerel_fish @ 20 May 2009, 07:10) eu plec, în principiu, pe 20 iunie. și tot foarte în principiu, spre salonic. dar: nu e încă bătut în cuie și merg încet, că o să fim pozaci ![]() Salut!Am vorbit si cu Acilutim despre plecare.Id-ul tau de messenger este acelasi cu cel de pe acest forum? (daca da,ti-am dat deja add).Poate plecam toti 3,ar fi fain.Iar daca sunteti pozaci din punctul meu de vedere nu cred ca e o problema mare,pozele de grup ies bine in general... ![]() Noi plecam pe 19 iunie,insa poate gasim o cale de mijloc... In rest?Cine mai pleaca la greci pe 19 iunie si inca nu a postat?Mai sunt bilete! ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- VN 03 YSV
2006/Dynamic
|
|
andidani |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 15 April 09 From: Slatina ![]() |
cum e drumul de la oriahovo la siofia? stie cineva? La benzinariile din bulgaria se poate plati cu card? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
|
--------------------
Hyundai/Rockrider
i30 CW/6.3 imbunatatit
2008/2010 http://prinromaniasinunumai.blogspot.ro/
|
|
luck33ro |
![]()
|
Bulgarii au drumuri bune si neaglomerate. Nu se compara cu circulatia infernala de la noi. Cu cardul poti plati oriunde la benzinariile mari, de firma, ca si la noi
![]() This post has been edited by luck33ro: 23 May 2009, 19:18 |
--------------------
**
|
|
andidani |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 15 April 09 From: Slatina ![]() |
multumesc mult. Vreau sa plec sapt viitoare si nu vreau sa stau cu ochii pe indicatorul de benzina dar nici sa schimb inutil leva. Poate sa-mi spuna cineva cat mai este taxa de drum in bulgaria? Pe drumurile europene care este limita de viteza, 90 sau 100km/h?
|
--------------------
Hyundai/Rockrider
i30 CW/6.3 imbunatatit
2008/2010 http://prinromaniasinunumai.blogspot.ro/
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 23:26 |