Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
tr_viorel |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.246 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(bogdan_dsn @ 26 Aug 2008, 14:39) Stiu doar ca am nevoie de pasaport. Masinii trebuie sa ii fac carte verde sau ceva asigurare? pentru ca am inteles ca cartea verde aceea de la rca nu este valabila in serbia si macedonia. Este adevarat? Daca te duci in Grecia prin Bulgaria nu iti mai trebuie pasaport, te poti duce linistit cu carte de identitate. Atat grecii, cat si bulgarii sunt obisnuiti cu ele, le cunosc, nu vei avea probleme. Carte verde ai deja. Acum, toate Cartile verzi eliberate in RO sunt valabile in toate statele UE + Norvegia, Islanda, Liechtenstein, Elvetia, Croatia. In plus, in mod normal nu are trebui sa te intrebe nimeni de ea. QUOTE(topala_gustav @ 26 Aug 2008, 15:22) A fost cineva pina in Santorini cu masina personala ? As avea nevoie de citeva informatii legate de ferry. L-ati luat din Salonic sau din Pireu? Cit timp dureaza croaziera ? Cum sint conditiile pe ferry ( ma refer la posibilitatea de a dormi, toalete, etc) ? Ati facut rezervare online ? Care sint preturile ? Eu te sfatuiesc sa te duci cu masina pana la Atena si de acolo cu avionul in Santorini. Masina o lasi in parcare la aeroport (long term parking), eu am dat anul trecut 55 de euro pentru 7 zile. Pentru avion, intra pe http://www.aegeanair.com/ Feribotul eu stiu ca e destul de scump. In plus, poti sa inchiriezi o masina si sa te plimbi pe acolo. In Rodos anul trecut un Fiat Seicento era 25 de euro/zi iar un Suzuki Jimny 50 de euro pe zi. Bafta |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
topala_gustav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 3 July 06 ![]() |
Gibonu, tanx pentru solutie, mi se pare o varianta rezonabila. Dar eu totusi doresc sa ajung cu masina mea pina la Santorini ( e vorba de un traseu mai lung, fara revenire la Atena), iar prima intrebare care-mi vine in minte este cum e mai bine sa iau ferry: din Salonic sau din Pireu? Avantajul la Salonic e faptul ca nu mai traversez Grecia la volan, deci mai multa relaxare si probabil si un timp mai scurt. Am citit totusi ca un drum Salonic - Santorini cu ferryboat-ul ar dura 18h, ceea ce nu ma incinta prea mult. De aceea orice informatie/sfat/impresie de calatorie pe tema asta e binevenita.
|
--------------------
renault
clio
- a12345678
2002
|
|
gibonu |
![]()
|
@ topala_gustav
Cauta pe Google liniile de ferry din Marea Egee. Eu n-am fost cu ferryboat-ul, n-am cum sa-ti dau informatii despre acest subiect. Stiu doar ca anul trecut cand am fost in Rodos, am ales avionul care ne-a costa 160 de euro 2 bilete dus-intors, iar ferry era mai scump, parca cu tot cu masina vreo 250 de euro. In plus mai mergea si noaptea, asadar oha priveliste. Ce traseu mai lung vrei sa faci? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Pleaca careva pe 1 septembrie spre Bulgaria?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Salutare.
Din cate am inteles centura Sofiei este inchisa complet zilele astea. Ar fi 2 rute de trecere spre Kulata una cu ocolirea Sofiei prin Borovets (Borovec) si drumul ar iesi apoi spre Dupnica. Cealalta ruta ar fi prin Sofia. Colegii care au ceva informatii in legatura cu trecerea prin Sofia ii rog sa posteze eventual un mic traseu al strazilor sau ceva mici explicatii. Urmeaza sa plec si eu saptamana viitoare si mai degraba as fi tentat sa traversez Sofia decat sa merg pe Borovets (Borovec)(drumul trece prin munti si este oarecum ingust din ce mi s-a spus) si cum vreau sa merg noaptea nu prea sunt tentat sa aleg varianta Borovets(Borovec). Singura mea experienta cu Sofia nu a fost prea "interesanta" si datorita faptului ca am trecut prin ea dinspre Kulata spre Romania si pentru ca era aproximativ 03.00 dimineata si mai ales pozitionarii strazilor fata de harta ce o aveam (parca era alta la alta scara). Asadar ii rog pe cei ce au mai multa experienta in traversarea Sofiei, daca vor sa posteze ceva mai multe informatii (eventual un traseu sau o mica harta). Harta (desenata) postata cu alegerea drumului spre centura Sofiei a fost etxrem de folositoare anul trecut. ![]() Va multumesc. This post has been edited by alinakes: 1 Sep 2008, 08:35 |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine s-a intors de curand, azi-ieri,mai este inchisa centura Sofiei?
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care vor să traverseze Sofia în drumul spre Grecia, evitând centura, vă prezint traseul pe care l-am urmat eu prin Sofia anul trecut și anul acesta:
După ce se trece de șoseaua de centură a Sofiei, se merge Bul. Botevgradsko shose până la pasajul subteran pe sub calea ferată. În această zonă, în special până la primele 2-3 semafoare, mergeți legal (50 km/h) pentru că pot fi polițiști cu radare (eu am întâlnit vreo 4 motocicliști-polițiști la umbra unui boschet mai mare, care erau pregătiți să intre în acțiune). În pasaj încercați să mergeți pe banda I-II și la ieșire să rămâneți pe ea pentru că mergeți înainte (atenție, pe drepta vine o bretea și o parte din cei ce vin de pe ea vor sa facă stânga). Înainte de pasaj și după el sunt intersecții semaforizate (în Sofia toate semafoarele de pe acest traseu au cronometre). Se merge înainte, parcurgând bul. Madrid, bul. Yanko Sakazov (aici este un parc pe dreapta) apoi se ajunge la un sens giratoriu, cu un obelisc în centru. În sensul giratoriu se ia viraj spre stânga, intrând astfel pe bul. Vasil Levski. La prima intersecție, privind în lungul străzii situate pe dreapta, veți vedea catedrala Alexander Nevski iar la următoarea intersecție pe stânga veți vedea Universitatea. O să fie o intersecție semaforizată, la care se va sta mai mult (durata de verde cred că este mai mică decât pe direcția perpendiculară). De aici se merge înainte, fiind pe același bulevard. La un moment dat traficul este dirijat spre dreapta, de unde strada va avea sens unic (bul. Patriarh Evtimiy). Încercați să rămâneți pe primele două benzi de circulație, pentru că se va ajunge la o intersecție cu semafoare în două faze, iar voi trebuie să mergeți spre dreapta (de fapt jumătate dreapta), pe bul. Gen. Mihail D. Skobelev. După cca. 400m ajungeți la un alt sens giratoriu, tot cu un obelisc în mijloc, dar și cu copaci. Se va lua tot la stânga, ca la sensul giratoriu anterior. De aici intrați pe stradă cu piatră cubică, tramvaiul este pe linie separată de carosabilul autovehiculelor, pe partea stângă față de cum mergeți. Aici veți merge până la a doua intersecție semaforizată pe bul. Gen. Eduard I. Totleben apoi se va schimba numele în bul. Tsar Boris III, care se termină tocmai la ieșirea din oraș, după intersecția cu centura. Distanțe măsurate pe Google Earth: 7,3 km de la centură până la intersecția dinainte de pasajul pe sub calea ferată 0,6 km între intersecțiile dinainte și după pasaj 1,6 km de la intersecția de după pasaj până la sensul giratoriu 1,1-1,2 km până la deplasarea pe sensul unic 1,2-1,3 km pe bd. Patriarh Evtimiy, pe sens unic 0,4 km până la al doilea sens giratoriu 5,2 km de la sensul giratoriu până la centură Deci cam. 17,5 km prin oraș. În sens invers: de la intersecția cu centura se merge înainte, pe piatră cubică, cca. 5,2km până la sensul giratoriu. Acolo se ia dreapta (90 grade) și la prima intersecție (la 0,4 km) se merge înainte pe partea stângă a străzii pe două benzi, fiind intrarea în pasajul de sub Muzeul Național de Arheologie (sens unic). După ieșirea din pasaj se merge încă vreo 0,6km pe sens unic și după intersecția semaforizată avem circulație în ambele sensuri. În continuare se merge pe traseul anterior, dar în sens invers, trecând pe lângă Universitate (acum pe dreapta), luând la dreapta la sensul giratoriu, trecând prin pasajul pe sub calea ferată și parcurgând ultimii 7,3km până la centură. Durata de traversare: anul trecut, la dus, în zi de luni, la ora 9-10, a durat vreo 40 minute. La întors, vinerea, pe la 15-16 a durat vreo 35 minute. Anul acesta la dus, sâmbăta, am intrat la ora 10, am ajuns la 10.30 la intersecția cu centura. La întors, tot sâmbăta, am parcurs-o în jurul orei 18, tot în cca. 30 minute. Deci traseul, sintetizat, pentru cei care nu vor să folosească GPS-ul sau nu le poate fi de folos (s-au mai plâns unii că i-a dus pe câmpii): la dus, spre Grecia, se merge înainte până la primul sens giratoriu unde se ia la stânga, apoi iar înainte până la al doilea sens giratoriu, unde iar se ia la stânga, apoi înainte până la ieșirea din oraș. La întoarcere se merge în sens invers, se parcurs sensurile giratorii în ordine inversă, dar se face viraj dreapta la fiecare din ele. Denumirile străzilor le-am cules de pe Google Earth, care pentru Sofia deja a introdus numele străzilor. Vizualizând pe Google Earth cele precizate, sper să vă descurați cu succes la traversarea Sofiei. |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
@geocosma - multumesc frumos.
Foarte bine explicat ! Sper ca si altora sa le fie de folos. Am vazut pe o harta inainte de explicatia ta dar asa pot scoate la imprimanta comentariul (textul tau) si cu el in mana cred ca va fi foarte usor de traversat, mai ales ca am de gand sa fac asta noaptea. Multumesc frumos ai reputatie pe plus de la mine ! ![]() |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Eu m-am intors pe data de 25.08, centrura era inchisa de atunci.
Cand am ajuns la infundatura am asteptat cu avaria pusa pana au venit 2 autocare ce numere de bucuresti ![]() Daca veti avea bafta noastra, drum bun, daca nu puteti folosi HARTA asta, mi se pare foarte buna. |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
neadodo |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 June 07 ![]() |
si eu m am intors din grecia pe 25 august. la intoarcere am mers pe centura de nord a sofiei. cred ca mergi in plus 10 -15 km cel mult dar mergi pe sosea si mi s a parut mult mai aerisit decat pe centura de sud cand era deschisa. recomand varianta asta pt cei care nu vor sa intre prin sofia. la dus nu am stiut ca centura era blocata si de unde era infundat am virat stanga am tot urcat muntele ala (cred ca vitosa) am mers vreo 2 ore dupa gps (mio c250 cu miomap v3.3)si in final am iesit tocmai la dupnitsa. la kilometraj nu am ocolit nimic si am fost pe un drum pustiu numa padure si vreo 2 sate, dak am vazut 10 masinui e mult. in rest nici un necaz cu politia la bulgari nici la dus nici la intors. am mers cat de cat regulamentar plus ca pe contrasens dadeau flashuri si bulgaroii si mai ales ai nostri.
nici in grecia nu am avut probleme. pana la atena taxe de autostrada dus intors cca 30 euro. daca intri in atena e bine sa aveti gps. pe mine m a dus fix in fata hotelului. am platit parcare in atena la un parking supraetajat in centrul atenei(zona omonia) pentru 2 zile si cateva ore 18 euro. in atena atentie mare la pietoni mai ales ca ei trec pe rosu si pe unde i apuca fara nici un stres. in rest ca sofer grije la indicatoare si semafoare normal si nu aveti probleme traseu : bucuresti -hotel alexander(langa serres): plecare 03,30- sosire 12,30;(cca 650km) hotel alexander(serres)-atena: plecare 02,30- sosire 09,30(600 km) atena-olimpic beach: plecare03,30-sosire 08,45(450 km) olimpic- bucuresti:plecare 03,30-sosire 15,45(780 km) in rest drum bun pt cei care pleaca si concediu placut! |
--------------------
vw
golf 5
- bv 20 evi
2005 1,9 tdi 105 CP
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa fac drumul pana la Halkidiki din doua, adica as dori sa inoptez in Bulgaria, mai aproape de granita cu Grecia sau chiar in Grecia in zona de granita;poate cineva sa-mi recomande un hotel/motel ceva , in acest sens?
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
bucuresti-giurgiu-ruse-plevna-sofia-kulata-serres-salonic-katerini
cca 750 km marea mea temere - bulgaria - s-a rezolvat cu bine; nici o problema si nu am fost prea cuminte ![]() ![]() ![]() nu m-a oprit nimeni, echipaje de politie la greu (sunt haiosi cum vaneaza cu pistoalele alea) ... insa cine greseste (sau exagereaza) plateste, dovada masini de romania pe care le-am vazut oprite si care ulterior m-au depasit si mergeau in cel mai mare hal de nesimtire ... evident, am vazut ca opreau inclusiv masini de bg care "calcau pe bec" ![]() cu alte cuvinte, daca mergi legal sunt sanse infime sa se lege de tine (eu zic chiar 0) iar daca risti, o faci pe pielea si pe buzunarul tau ![]() aaaa ... o colega in aceeasi perioada ... imediat dupa granita a cotizat 20 euroi (depasirea vitezei) si apoi a mers corect prin toata bg - si la noi daca te prinde platesti, nu? succes ![]() legat de limitarile de viteza din bg - sunt aiurea, de acord (te duc si la 40 cand nu te astepti) insa se vede clar cat tin: unele au sub ele mentionata distanta iar altele sunt puse in loc de semnul "curba periculoasa" etc. si nu gasiti terminarea limitarii (doar uneori semnul cu terminarea tuturor interdictiilor) insa ele se termina acolo unde se termina si zona "periculoasa" - parcari, curbe, intersectii cu drumuri secundare etc. - eventual remarcati semnul de pe sensul celalalt This post has been edited by crisolro: 12 Sep 2008, 06:26 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Cum am fost in Grecia? S-a mai domolit soarele ala arzator?!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
31.08-10.09 - vremea a fost super faina ... uneori, la pranz, era f cald dar suportabil - chiar ne intrebam cum o fi in iulie-august daca in septembrie e asa cald ... totusi temperaturile au fost ok, dovada si faptul ca stateam de dimineata pana dupa-amiaza/seara pe plaja inclusiv copilul
spre sfarsit am descoperit si "secretul" - stateam pe primul rand de sezlonguri, chiar langa apa ca sa supraveghem plodul in apa si de aceea era ok (mai mult decat suportabil) insa pe ultimele randuri de sezlonguri nu cred ca rabdai fara gheata, un butoi cu bere rece desi e tarziu pt. un concediu, ca si perioada, e momentul cel mai bun pt. cei cu copii prescolari - apa calda-calda, soare din plin pt. plaja dar nu insuportabil This post has been edited by crisolro: 12 Sep 2008, 06:21 |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Ieri m-am intors si eu din Grecia, am prins soare si ne-am bronzat. Doar doua zile au fost nori in rest soare si cald. La orele amiezii - intre 1 si 3 jumate soarele ardea si era bine sa nu stai la soare sau sa mergi sa mananci sau sa te odihnesti in perioada aia, altfel te puteai alege cu arsuri urate, in functie si de tenul fiecaruia. Un senzlong + o bautura se inchiria la 3 euro/zi. Nu am avut alte probleme, drumul a fost ok. |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
crisolro |
![]()
|
exista cineva care sa fi luat prin bg sau gr vreun radar fix si sa-i vina acasa ulterior ceva?
ce se intampla daca te ia un radar fix in strainatate? ... |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
crisolro |
![]()
|
vine vreun plic acasa?
de la politia bg, gr etc. ... sau aia trimit la politia rumena si astia iti fac "informarea" |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
In 25 dimineata plec din Bucuresti spre Turcia. Care nebun mai merge incolo sau spre Grecia?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
MIKAEL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 15 May 06 ![]() |
QUOTE(michirec @ 8 Sep 2008, 12:52) Vreau sa fac drumul pana la Halkidiki din doua, adica as dori sa inoptez in Bulgaria, mai aproape de granita cu Grecia sau chiar in Grecia in zona de granita;poate cineva sa-mi recomande un hotel/motel ceva , in acest sens? Salut! Iti recomand AGNANTIO HOTEL(3*) www.agnantiohotel.gr sau e-mail info@agnantiohotel.gr chiar in Sidirokastro. Pretul este de 60 eur/noapte cu mic dejun inclus. P.S.: incearca piscina; cred ca este alimentata cu apa termala, din pacate nu am avut timp sa mai intrebam Drum bun! This post has been edited by MIKAEL: 28 Sep 2008, 21:22 |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
carlo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 23 July 06 From: Hansestadt BREMEN ![]() |
La 3 km de Varna se afla Kranevo,o statiune mai mica.Ati fost pe-acolo?Merita?
Cunoasteti ceva hoteluri/pensiuni? |
--------------------
vw
passat
- HB-WB 454
2004
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
Am fost eu un week-end in august in Kranevo. Nu te astepta sa fie cu mult mai ieftin decat in Nisipuri sau Albena sau sa gasesti ceva deosebit acolo. Eu am stat la Hotel Sirena, trei stele, si am dat trei persoane cu mic dejun inclus 51 euro pe noapte. Ma asteptam sa fie mai ieftin. Rezervarea am facut-o cu o zi inainte prin telefon.
Spre deosebire de Nisipuri sau Albena aici e mai putin aglomerat, iar locurile la umbrelele de pe plaja erau pe gratis (cel putin nu a venit nimeni la noi sa ne intrebe ceva). Cand am fost eu erau multi englezi, nemti, polonezi si cehi. In rest, e la fel ca in celelalte staiuni amintite - plin de buticuri cu suveniruri, magazine cu bijuterii de argint, etc....Au si cateva supermarketuri de unde te poti alimenta, insa masa mai bine o iei pe la terasele de pe strada principala sau la un impinge tava, in apropiere de hotelul Fregata.... |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
carlo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 23 July 06 From: Hansestadt BREMEN ![]() |
Ce hotel All inclusive se poate recomanda in Albena.Am gasit Ralitsa,Magnolia,Oasis si inca 2-3.Care merita?
Multumesc. |
--------------------
vw
passat
- HB-WB 454
2004
|
|
Mr.Cod |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 November 06 ![]() |
Salut,
Cateva poze din vacanta 2008: Halkidiki: http://www.associatedcontent.com/slideshow...ges.html?cat=16 Athos: http://www.associatedcontent.com/slideshow...ain.html?cat=16 Pestera Petralona: http://www.associatedcontent.com/slideshow...ars.html?cat=16 |
--------------------
Logan
Ambiance
2005
|
|
lucaud |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 February 09 ![]() |
Buna ziua,
Are cineva vreo experienta cu traseul prin Bulgaria (de preferinta pe la Bechet) spre Grecia (Atena) in perioada asta de iarna ? Multumesc anticipat, |
--------------------
Renault
Laguna
2005
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Prin vara o s-o intindem la drum cu masinile (4 la numar) spre Creta. Din cate am vazut pe diverse site-uri de planificare a rutelor (google maps, viamichelin), singurul drum pana in Heraklion (capitala Cretei) este cu feribotul din Atena. Din simulari, pentru o masina cu 2 persoane, un drum dus-intors cu feribotul, s-ar ridica pe la valoarea de ~300 euro. Din cele 4 masini, 2 dintre ele o sa fi incarcate cu mai mult de 2 persoane.
Puteti sa-mi recomandati un alt port de plecare cu feribotul spre Heraklion? Eventual, sa fie drumul ceva mai scurt ca sa fie si ieftin. This post has been edited by Brohlin: 5 Mar 2009, 15:03 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
- B-00-???
2006 What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
gibonu |
![]()
|
@ Brohlin
Dai prea multi bani pe feribot, nu cred ca are rost. Eu iti recomand sa mergi cu masina pana la Atena, apoi cu avionul in Creta. Pentru avion: http://www.aegeanair.com/ Masina o poti lasa la aeroport la Atena, parcarea costa cam 50 de euro pe saptamana (cel putin atat era in iunie 2007). In Creta iti poti inchiria masina de acolo daca vrei sa te dai pe insula. Eu am fost in iunie 2007 in Rodos. Preturile de atunci: - 80 de euro avion Atena-Rodos si retur (bilet luat in februarie) - intre 25 si 50 de euro inchiriatul masinii (25 euro un Fiat 600 si 50 de euro un Suzuki Jimny) In plus, in Rodos, grecii iti dau masina imediat, fara nici un fel de formalitati inutile, numai permisul vor sa-l vada ca sa treaca seria pe contract. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
|
Flipper1986 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 19 October 07 From: Galati ![]() |
Eu am fost in august 2008 in insula Corfu cu masina. Pe autostrada intre Salonic si Iougumenitsa, intr-un tunel era limita de 100km/h, eu aveam 140km/h la iesire radar... Gaborul grec era pe sensul celalalt, sare parapetul se impiedica era sa cada etc...apoi da sa intinda mana sa imi faca semn sa opresc dar cand ma vede cu numere straine(RO) nu mai imi face semn. Asa ca am scapat
![]() This post has been edited by Flipper1986: 6 Mar 2009, 12:54 |
--------------------
DACIA
Logan
- GL-XX-XXX
1.5 DCI 65CP, Ambition, 2006
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th August 2025 - 04:30 |