Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
bogdan0306 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat
- BV 80 JJJ
2002, 1.9 TDI
|
|||
gicu_tatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 April 07 From: bucuresti ![]() |
adi_ar este ok traseul de care ai spus . chiar pe ala am vrut sa merg si eu. altii au spus ca ar fi mai bine sa traversez muntii mai prin est pe nova zagora dar mi se pare mai incurcat traseul din ce am vazut pe harta. deci e ok traseul asta pe care l-ai postat tu . astept cu nerabdare hartile sau schitele tale. multumesc
tot nu am aflat daca ai de unde baga benzina pe insula . stiu ca e mica insula dar unii au spus ca s-au plimbat in fiecare zi (ceea ce intentionez si eu sa fac , sa scotocesc toata insula) si au facut aproape 600km intr-o saptamana de stat acolo. la 600km sunt cam la limita chiar daca plec cu rezervorul plin , mai ales daca va fi nevoie si de aer conditionat. |
--------------------
daewoo
matiz
- B--PTK
2004/E+AC/796cc/50CP
|
|
TM09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 18 June 06 ![]() |
@gicu_tatu
pe Thassos exista benzinarii, nu-ti fa probleme, mai ales in oraselele mai mari unde exista port pt ferry (Limenas, Prinou). Gindeste-te ca exista si localnici, pe linga turisti, si ei trebuie sa alimenteze de undeva. Calitatea benzinariei o vezi dupa firma: daca e EKO, British petroleum, etc - poti avea incredere, daca e o simpla pompa invechita - te feresti. Noi am facut citeva sute de km intr-o sapt. cu benzina luata de pe Thassos si n-am avut probleme. In plus, la Keramoti si pe Thassos, benzina e o idee mai ieftina decit la Kavala sau Salonik (de ex.) |
--------------------
VW
golf 5
2007
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.225 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ bogdan0306
Eu am fost la Ruse in ianuarie si nu mai era nici o taxa ecologica. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
A stat cineva la hotel Viva Club 4* in Nisipurile de aur(Bg)?M-ar interesa daca are parcare suficient de mare.multumesc.
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Vezi aici , cred ca-i concludent!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Bogda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 28 March 07 ![]() |
comparativ cu halkidiki cum este Corfu?
sau este mai misto decat pe Thasos? ma intereseaza aspecte privind apa, plaja. mai putin discoteci , baruri , chestii din astea |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
- 109 CP
2002
|
|
LittleBig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 February 07 From: bucuresti ![]() |
salut
eu plec in grecia, insula evia, la pefki (asta este prin nordul insulei) - cu masina din semnatura. ma intereseaza daca a mai fost cineva in zona aia, cam care sunt preturile locale (cazarea o am asigurata de aici). Dar cel mai mult ma intereseaza cum trec din partea continentala pe insula. sunt 2 variante: - cu ferry - pe pod, cu un ocol de cateva sute de km (grrr) are cineva idee de programul de ferry? e cineva care mai merge in zona, cu plecare pe 5 sau 6 iulie? |
--------------------
reno
clio
- -
symbol/2007
|
|
Mr.Cod |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 November 06 ![]() |
Pt cei care au fost in 2007: puteti da o lista exacta cu taxele ce trebuie platite la vama romano-bulgara?
This post has been edited by Mr.Cod: 28 May 2007, 09:10 |
--------------------
Logan
Ambiance
2005
|
|
Bogda |
![]()
|
MR.COD[B]
La dus La Bechet se plateste 30 RON taxa de port + 70 Ron masina si 10 Ron de persoana trecerea cu bacul. La bulgari taxa de drum (5euro/saptamana sau 13euro/luna) Atat La intors La bulgari se plateste 20 euro masina si 3 euro /persoana pentru trecerea cu bacul si la romani cei 30 RON ( din nou). Traim intr-o tara de rahat. Atat |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
- 109 CP
2002
|
|
simionaurel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 May 07 ![]() |
Pentru cei de mai sus: nu e nevoie de pasaport, o C.I. in regula e de ajuns.
Exista cineva care pleaca spre Grecia pe 2 Iulie (seara pt a ajunge dimineata in Grecia) sau pe 3 iulie (dimineata de tot pe la 3)? Am cazarea facuta dar suntem o singura masina. Prefer drumul in gasca ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- B34840
2005/Elegance
|
|
Mr.Cod |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 November 06 ![]() |
Taxele pt Giurgiu le stie cineva?
ms |
--------------------
Logan
Ambiance
2005
|
|
simionaurel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 May 07 ![]() |
Doar din auzite le stiu. Nu pot sa spun nimic oficial.
6 Euro taxa de pod (se plateste si dus, si intors) 2 Euro taxa de dezinfectare a masinii (la fel, si dus, si intors) 5 euro taxa de drum la bulgari pe o saptamana SAU 9 euro pe 2 saptamani SAU 13 euro pe o luna. Am inteles ca la vama de la greci nu sunt taxe. Stie cineva cat sunt carburantii la greci/bulgari? Ma intereseaza Diesel. This post has been edited by simionaurel: 28 May 2007, 13:50 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- B34840
2005/Elegance
|
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
taxa de dezinfectie nu mai este
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
24 ron pentru partea romaneasca de pod
6 euro pentru partea bulgareasca de pod (sau 5 euro fara chitanta) |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Merge cineva in Grecia-Halkidiki in perioada 1 iunie dimineata ? Sau, daca vreti sa mergem noaptea pot pleca si vineri seara, a.i. sa fiu acolo pe la 3-4 dupa-amiaza . Am si GPS si nu sunt amator de viteze mari .
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Bogda |
![]()
|
aviz celor care pleaca zilele urmatoare spre Grecia. Vremea e la fel de urata ca si pe aici , plus ceva inundatii am vazut pe la TV
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
- 109 CP
2002
|
|
ilmoed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 May 07 ![]() |
Salut. Plecarea spre Thassos pe 16.06 ora 3 din Bucuresti 1 auto ( 2 adulti si un copil de 8 ani).Traseul prin Nova Zagora - Svilengrad(Ormenio).Mers cat de cat regulamentar.Daca sunt amatori pentru traversarea Bulgariei ilmoed@hotmail.com
|
--------------------
opel
astra
2005
|
|
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
plecam pe 23 iunie la nessebar, doritori?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- B 47 TMF
2005 laureate
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
pentru cei care merg pe litoralul bulgaresc pe vama veche cateva informatii de la fata locului din cele 2 incursiuni pe care le-am facut in martie respectiv mai:
1.pt detinatorii de gps, asigurati-va ca aveti o harta buna a bulgariei(dee ex comparati-o la dimensiune cu cea a romaniei care e ok).am avut neplacerea sa ratacesc prin noapte cu tot cu gps,m-am intalnit cu inca o masina de B TOT cu gps care cazuse in aceeasi capcana 2.am utilizat prima data ruta bucuresti-constanta-vama veche-balchik-varna si n-am ezitat nici a doua oara.sa fim sinceri,drumul in ro pe acest traseu este f bun dpdv al asfaltului(bonus autostrada pana la cernavoda+restul de cazatura de drum pana la cta ce era odata e refacut..bine). 3.vama e o simpla formalitate(nu m-a intrebat de imputernicire-ambele dati,de carte verde-o data) 4.drumul este prost (venind din ro) pana in balchik dar nu dramatic si liber, pe care o sa va intalniti cu o gramada de constanteni si alti ro pana sa dati de o masina bulgara ![]() 5.din balchik exista 2 drumuri pe care poti ajunge in varna(nu m-am uitat ulterior pe harta,"citez din memorie') dupa sistemul de pe litoralul nostru incepand cu olimp:un drum "european" la ceva km de tarm de care va spuneam mai sus, si altul prin statiuni,sau cat mai pe langa ,ma rog.il puteti urma pe acesta din urma din balchik, e chiar pitoresc, dar atentie de 1 mai cel putin era inchis undeva intre albena si balchik, iar pt ocolire tre sa mergi ceva pe niste coclauri. 6.politie am intalnit numai pe timp de zi, nimic iesit din comun sau alte povesti made in bulgaria.un lucru care nu mi-a placut: soferii bulgari(cu care m-am intalnit) nu prea semnalizeaza.atentie! sa nu uit , exista undeva, intre balchik si varna, pe drumul "european' i-am zis eu mai sus,nu stiu daca e asa, o zona cu curbe gen dealu negru.trec eu in viteza de un indicator pe care scria DANGER si nimic altceva si stau sa procesez ce animale salbatice(zona impadurita) ar putea sa-mi iasa in cale ![]() 7.hint:in albena se plateste taxa numai stiu ceva gen 3-4 leva pe zi, dar puteti sa va abateti chiar daca nu aveti treaba, asa sa bagati un ochi pt ca pt 30 min nu platiti! scuze pt postul mai lung, poate va sunt de folos unele chestii pe aici.cat atat mi-am adus aminte acum.mai vb.si cu siguranta dupa ce fac saptamana asta ,iesirea pe la giurgiu,dar cu alata destinatie off-topic ![]() concedii placute! |
--------------------
ex Dacia
Logan
- Verde Cam
2004 Laureate 1.4 MPI drum bun!!!
|
|
gicu_tatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 April 07 From: bucuresti ![]() |
am facut si eu rost de un gps , dar sincer am fost dezamagit de hartile pentru bulgaria si mai ales grecia . ce sa va zic ma interesa svilengrad , nu e ; alexandropouli ,nu e ; keramoti , nu e ; thassos , nu e ... si lista poate continua . sa nu intelegeti ca nu sunt pe harta . sunt dar ca mici puncte , nu au harti detaliate cum are de exemplu bucurestiul , unde stie toate stradutele si , mirare mare : de cele mai multe ori stie si unde e sens unic sa nu te bage pe interzis . are instalat miomap v3 si hartile sunt bagate de cel care mi l-a imprumutat si mi-a zis ca sunt cele mai noi pe care le-a gasit . oricum si cu hartile mele (de hartie) si cu gps-ul asta sper sa gasesc usor drumul spre thassos .
stie cineva de unde se pot lua harti mai bune pt gps mai ales cu grecia ? s-a mai intors cineva zilele astea din thassos ?? cum se prezinta vremea , apa ,etc.? |
--------------------
daewoo
matiz
- B--PTK
2004/E+AC/796cc/50CP
|
|
marian.bazavan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 13 June 06 From: bucuresti ![]() |
buna! multumesc celor care mi-au dat informatii despre traseul buc. - kalambaka - corfu! o sa plec cam pe 2-3 august pe tarseul amintit. plecarea in jur de ora 12 noaptea din buc. cine mai doreste sa mearga! sunt adeptul mersului regulamentar! am copil! si " buburuza " nu ma ajuta! 1,3i 70cp . in rest e fantastica. am ajuns cu ea pana in italia! merge!
![]() |
--------------------
ford
fiesta
- B-05-TVR
2005, 1,3 i , 70cp
|
|
Pasionatul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 July 06 ![]() |
@milgn
la Balchik trebuie sa plec si eu pe 30 iunie, insa vreau sa trec pe la Silistra. stie cineva cum este drumul Silistra - Balchik? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
2006 [COLOR=blue][B][I]Logan Laureate 1.4[/I][/B][/COLOR]
|
|
georol |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 15 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Destul de bun , cu mici portiuni mai denivelate , ingust dar permite un 100-100 constant pe distante lungi. Avantaj : localitati putine. Asta vara le invatasem pe dinafara
![]() |
--------------------
hyundai
accent crdi
2006 unde o fi Solenza mea ? B33KKZ !
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pe 7iulie merg la Albena. Probabil tot prin Vama Veche ca anul trecut sau poate pe la Negru Voda...
|
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
Roller |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 17 October 06 ![]() |
Multumiri pentru hartile cu traseul prin BG, buna treaba. Referitor la intrebarile cu pretul benzinei, pentru greci se gasesc la linkul asta
http://www.aaroadwatch.ie/eupetrolprices/ Din pacate RO si BG nu au intrat inca in Europa, oricum nu intentionez sa alimentez la bunii nostri vecini. Fac plinul in RO si in Grecia la intoarcere (ca la greci pare sa fie 0.96 euro, la noi dupa cat ma tine matematica e vreo 1.06). Pleaca cineva pe 13 iunie dimineata-devreme (4-6)? |
--------------------
Renault
Megane
2003, 1.6 16v
|
|
littlefish |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 6 May 07 ![]() |
Dupa indelungi cautari si consultari intre noi (suntem 2 familii fiecare cu cate un copil de 4 ani) am facut rezervare pentru Hotel Akti din Pefkari, incepand cu 15.06. Am platit deja un avans prin Western Union si am primit confirmarea pe mail (un fel de voucher). Speram sa ne distram si sa avem un concediu cat mai reusit, atat pentru noi cat si pentru copii.
Pentru plecare avem 2 variante: sa plecam in noaptea de 14-15 (din Drobeta Turnu Severin!) pe la Giurgiu sau dimineata pe 15 pe la Calafat cu bacul...inca nu stim care varianta e mai buna. As vrea sa-mi iau un GPS, dar am inteles ca Bulgaria si Grecia au acoperire foarte mica, asa ca probabil ne vom descurca cu hartile. Drumul l-am facut cu Europe Sony Map si-mi ies prin Calafat cam 596 Km - Drobeta- Calafat- Vidin- Mihajlovgrad- Berkovica- Sofia-Stanke Dimitrov- Blagoevgrad- Sandanski- Marikostinovo- Kulata-Promachon-Kavala, iar prin Giurgiu 831 km. Impresii si fotografii la intoarcere! |
--------------------
Megane 4 Sedan Zen
Gris Titanium 1.5dCi 110cp / Estate 1.6 Sce 2017
- XX-XX-ELF
Megane Sedan 2006/1.6 16V 113CP (ex Solenza ) Cea mai buna masina...e aia pe care o ai!
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Daca treci prin vama veche iti poti cumpara vigneta din vama?
Dar leva, de unde poti sa cumperi? Banuiesc ca din prima statiune.. Si alte eventuale costuri in vama? multumiiim This post has been edited by Stefan.A: 30 May 2007, 12:21 |
-------------------- |
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Daca treci prin vama veche catre bg iti poti cumpara vigneta din vama?
Dar leva, de unde poti sa cumperi? Banuiesc ca din prima statiune.. Si alte eventuale costuri in vama? multumiiim |
-------------------- |
|
gicu_tatu |
![]()
|
littlefish asa cuma ma mai zis gps-ul , cel putin asta pe care il am eu mio v3 , este cam slab in bulgaria dar mai ales in grecia . daca vrei sa iti iei special pentru drumul asta gps parerea mea este ca nu merita investitia . in bucuresti e bun (parerea mea) si mi s-a spus ca in italia e foarte bun , de cineva care l-a folosit recent.
Stefan.A asa cum au mai zis si altii la bulgari daca nu ai de unde lua leva si ca sa nu pierzi niste bani la curs , poti plati cu cardul . mai merge cineva in grecia pe data de 5 iunie dimineata devreme pe la 3-3.30 bucuresti sau 4.30-5 giurgiu?????? |
--------------------
daewoo
matiz
- B--PTK
2004/E+AC/796cc/50CP
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 12:02 |