Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
pasion |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
vw
passat
- B 108795
2006 variant
|
|||
un_oltean |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 7 April 06 ![]() |
Desi nu am mai postat de mult timp, doresc sa transmit si eu un sincer LA MULTI ANI!, tutuor celor care au postat si celor care au avut rabdarea sa citeasca
![]() |
--------------------
-
-
- -
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
De la 01 ianuarie nu mai platim taxa de Giurgiu !!!
Taxa de Giurgiu, doar pentru turistii non-UE Din ianuarie 2007, primarul Giurgiului, Lucian Iliescu, a confirmat ca va pastra in vama cu Bulgaria doar taxa epizootica de 45 RON. Declaratia a venit ca urmare a presiunilor facute de comisarul european bulgar, Meglena Kuneva, care a amenintat ca statul bulgar da in judecata Primaria din Giurgiu daca aceasta nu scoate taxele impuse vehiculelor ce tranziteaza granita romano-bulgara. Cei care vor plati taxe in continuare vor fi extracomunitarii care trec prin Giurgiu. stire preluata de pe zappmobile.ro |
--------------------
Ford
Focus
- IS-xx-xx
2007, 1,8 TDCI 115 cp Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
La Multi Ani si cat mai multe realizari in 2007 ! Stie careva cum este drumul in Bulgaria de la vama 2 Mai sau Negru -Voda pana la Varna, sau pana la Burgas ? Se merita ceva vazut in zona? Ma bate un gand de o zi ca tot sunt in"coasta" mea bulgarii si sunt aproape ,sa dau o fuga sa duc kinderul o zi la ei..
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
Azi m-am intors dintr-o scurta vacanta in Bulgaria. Ceea ce trebuia sa fie o vacanta de ski in Bansko s-a transformat intr-o vizita prelungita in Sofia. Vila in care trebuia sa stam (3 stele) nu avea apa, curent, caldura, asa ca ne-am relocat in Sofia la niste prieteni.
La intoarcere am fost mai mult decat incantat sa vad ca nu mai trebuie sa platim acele taxe stupide. Nici macar taxa de pod de la Bulgari nu se mai plateste, asa ca drumuri bune si multe prin Bulgaria!!!! |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
Taxa "de pod" se va plati....
QUOTE Gratuități pentru trecerea podului Giurgiu-Ruse Joi 28 Decembrie 2006, 01:23 Pe 1 și 2 ianuarie, românii vor putea trece gratis pe podul de la Giurgiu pentru a ajunge în Bulgaria. Ministerul Transporturilor a luat decizia ca, în aceste două zile, vehiculele de transport persoane care vor circula pe sensul Giurgiu - Ruse să fie scutite de plata taxei de pod. Hotărârea se aplică tuturor vehiculelor care transportă persoane, indiferent de țara în care sunt înmatriculate. Decizia a fost luată pentru a da posibilitatea cât mai multor cetățeni să participe la festivitățile prilejuite de aderarea României și Bulgariei la Uniunea Europeană. Taxa pentru trecerea podului Giurgiu - Ruse este de 6 euro pentru autoturisme, 12 euro pentru microbuze și 28 de euro pentru autobuze și autocare. Sursa: Realitatea TV |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
- DJ-06-
2005-1.6 16V
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Rog pe cei care au fost in Bulgaria dupa 3 ian 2007 sa posteze taxele si cuatumul acestora la trecerea prin Giurgiu.
Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
Logan_Galben |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 December 04 From: Constanta ![]() |
[La Multi Ani si cat mai multe realizari in 2007 ! Stie careva cum este drumul in Bulgaria de la vama 2 Mai sau Negru -Voda pana la Varna, sau pana la Burgas ? Se merita ceva vazut in zona? Ma bate un gand de o zi ca tot sunt in"coasta" mea bulgarii si sunt aproape ,sa dau o fuga sa duc kinderul o zi la ei.. ]
Am fost eu la varna ieri...am iesit pe la vama veche...La granita au fost vreo 10 masini in fata noastra...a mers destul de repede in circa 15 min am trecut si noi.Trebuie sa inmanezi vamesului buletinu si talonul masini...nu mia cerut nimic alceva.In fine am trecut de prima bariera,dupa care a mai urmat inca una.Acolo am platit o taxa de 5 euro...sau 7 nu mai stiu sigur.Sa ridicat bariera si am intrat in Bulgaria.Drumul este cam nasol circa 20-30 de km...este carpit cu denivelari...De la granita pana la Varna sunt 107 km...Nu prea am vazut multe noi deoarece sa inoptat afara si totul a fost pustiu pana in albena(un fel de eforie sau mamaia la noi) mai degraba mamaia...ca nu prea am vazut lume...erau doar nijte baieti cu un opel astra,il rupeau prin parcarile alea...Din albena mai sunt circa 29 de km pana in varna.NU prea se compara cu Constanta,curatenie peste tot si orasul imbodobit ca in vise.Foarte frumos facut fata de ce este la constanta.Masinile la ei majoritatea sunt sh foarte multe opeluri modele 91-95. Nu prea am vazut masini luxoase ca in ct...gen seria 7 audi a8 etc. In schimb sunt foarte multe loganuri,cielo,espero,kalos pe taxi...Echipaje de politie nu prea am vazut,soferii destul de linijtiti nu ca la noi ! :| Merita plimbarea sunt km 300 de km dus intors din ct pana in varna.. Atentie insa la iesirea din varna vine un pod destul de lung dupa care se intra pe o autostrada, noi a trebuit sa mergem cam 50 de km dus-intors...pe autostrada aia ca nu am avut cum sa intoarcem :| IN satele prin care am trecut nici tipenie de om. NU stiu pe unde erau dar nu am vazut o persoana pe tot drumu pana in albena ![]() |
--------------------
Logan
Preference Galben
- CT-17-VGT Noiembrie 2004
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Daca doresc sa plec in vara, intr-o vacanta in Grecia imi trebuie permis international?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
@ Logan_Galben : Mersi mult de informatii, se pare ca plimbarea a fost una reusita, revin cu cateva intrebari : 1.ce este cu podul catre autostrada aia de care ne spui, e musai sa o iau pe acolo, sau voi a-ti luat-o pe acolo din greseala? 2.ce e de vazut , cam unde se merita sa opresc ca sa vizitez ceva (muzee, galerii, targuri, gradina botanica, castelul Principesei Maria, centre comerciale) ? Inca odata multumiri ptr raspunsuri, si ptr. ca informatia valoreaza imens astept urmatoarele detalii..
![]() This post has been edited by radioman: 4 Jan 2007, 09:47 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
Logan_Galben |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 December 04 From: Constanta ![]() |
Deci sa iti zic de faza cu podu...Noi am intrat in Varna si am tinut bulevardu de la cap pana la coada(ceva in genu la bd.mamaia la noi ,cu borduri intre sensurile de mers).Cand se termina bulevardu ala urci pe un pod,unde ai cum sa intorci chiar cand il cobori,dar noi nu am intors...era noapte..nu am vazut nici un indicator nimic.dupa vreo 4 km vedem semnu de autostrada...nu aveam ce sa mai facem si a trebuit sa mergem pana unde am iesit de pe autostrada ca sa putem sa ne intoarcem.De vizitat muzee nu am avut cum,pt ca nu prea stiam nimic pe acolo,fiind si noapte afara,dar neam oprit undeva dupa un semafor cand ne intorceam inapoi.Era cred primaria sau ceva de genu,ca aveau multi brazi foate frumos impodobiti si luminite multe.Ne-am plimbat putin pe acolo,aveau magazine..era ceva cam cum e la noi pe la tomis pe acolo.Drumu pana la Varna nam vazut pic de om,barem politai,poti sa mergi 130-140 lejer ca nu`i nici dracu pana acolo.Hai sa ti dau un sfat...Incearca sa iesi din tara cat mai de dimineata posibil,iar cand te intorci sa fie trecut de 7,7 30 seara,pentru ca noi cand am plecat cred ca erau peste 100 de masini la coada sa intre in romania,dar cand ne`am intors(pe la 8 si 15 eram in vama) nu era nici o masina,iam dat buletinu si talonu sa uitat la fetzele noastre...si PA
![]() Ps:acum nu stiu daca o sa fie la fel de aglomerat ca atunci cand am fost noi,atunci se intorceau multi care au facut revelionu in bulgaria sau grecia.Nu`ma bine si drum bun ![]() |
--------------------
Logan
Preference Galben
|
|
Logan_Galben |
![]()
|
podu care da in autostrada...e destul de lung (ceva in genu Giurgeni-Vadu OI la noi,ala peste dunare)
Attached thumbnail(s) VCw13f.ZGuzDJLZQ2mqXwA___m.jpg ( Size: 27.66k ) Number of downloads: 416 |
--------------------
Logan
Preference Galben
|
|
radioman |
![]()
|
@Logan_Galben : Multam' fain !
![]() This post has been edited by radioman: 4 Jan 2007, 21:14 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
|
|
niccos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 12 May 03 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
THASOS sau CORFU?
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
un_oltean |
![]()
|
Experienta personala: Thassos merita. Nu stiu cum este in Corfu pentru ca nu am fost
|
--------------------
-
-
- -
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
justy...un sfat: citeste topicul!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
diesel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 May 04 From: Galati ![]() |
A fost cineva in statiunea Sf. Konstantin si Elena din Bulgaria? Cum e?
|
-------------------- Clio Symbol Alizee 1,5dci -VANDUT :))
Logan 1.4 MPI Laureate / Alb Artika, mai 2005 |
|
bazavanf |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 January 06 ![]() |
Stie cineva daca este legal DETECTORUL DE RADAR IN BULGARIA. Va rog raspuns urgent plec peste 2 zile in Grecia si as vrea sa stiu daca il ascund sau nu.
|
--------------------
renault
clio
2006 symbol
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ascunde-l !!!! .. nu de alta dar cu poltistii lor oricum nu te poti intelege si te pot agata pentru altceva... sunt mai primitivi decat ai nostrii.. in special cei de "la țara"
|
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
<(bazavanf)>
si eu plec in grecia maine, pana la salonic, tu unde ? se trece lejer si la vama la greci ca si la bulgari? stie cineva ceva? sa dea detalii |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
- B 90 PIx
2005
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Pana la urma ce se mai plateste la iesirea prin Vama Veche ? Ca vreau sa dau o fuga pana la Cap Kaliakra.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
TAZ_TASMANIA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 November 03 From: IS ![]() |
Cine a fost in Grecia anul asta poate sa ne spuna ce taxe se mai platesc la Giurgiu - Ruse ?
|
--------------------
TOYOTA
COROLLA
- IS-XX-TAZ
2008
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Fusei eu in uichend. La Giurgiu se plateste taxa de pod 6 euroi si taxa de drum in Bulgaria, 7 euroi pe saptamana.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
TAZ_TASMANIA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 November 03 From: IS ![]() |
Multumesc frumos de informatii:
Deci un dus-intors prin vama Giurgiu - Ruse pentru o saptamana este aproximativ 22 Euro (6 Euro podul la dus + 5 Euro vigneta o saptamana BG + 6 Euro podul la intors) iar daca stai mai mult de atat (nu sunt interesat de BG ci de Grecia) merita sa platesti 27 Euro (6 Euro podul la dus + 5 Euro vigneta o saptamana BG dus + 5 Euro vigneta o saptamana BG intors + 6 Euro podul la intors) De ce spun asta pentru ca am vazut la http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=45249 (tks cristyyy2003)ca vigneta BG pentru o luna este 13 Euro deci e mai convenabil sa iei una saptamanala de 5 euro la dus si una saptamanala de 5 euro la intors total 10 Euro. Concluzionand: 16 Euro trecerea dus intors pentru o perioada < saptamana 22 Euro trecerea dus intors pentru o perioada > saptamana This post has been edited by TAZ_TASMANIA: 21 Feb 2007, 13:34 |
--------------------
TOYOTA
COROLLA
- IS-XX-TAZ
2008
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
fuzz
5 euro vigneta de 7 zile |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
un_oltean |
![]()
|
da stiu ca era si de 2 euro pe 2 zile sau o zi nu mai este?
|
--------------------
-
-
- -
|
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
m-am intors ieri din grecia, am fost prin sofia si m-am intors prin kavala, soufli, ormenio. doritorilor de detalii despre drum, le stau la dispozitie.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Ma intereseaza la intoarcere, cam cat ai facut, cu ce viteza, cum e drumul. Pana acum am fost numai prin Sofia, si as vrea sa merg acum pe partea cu Alexandropoli. Eventual o comparatie intre cele doua. Multumesc anticipat. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
- B39xxx
2006 Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 08:27 |