Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
Valeriu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 20 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
- B71xxx/B40YYY Un lucru care incepe bine se termina prost. Un lucru care incepe prost de termina si mai prost. (by Murphy)
|
|||
LuciH |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 August 06 ![]() |
QUOTE(Vali48 @ 18 Aug 2006, 14:34) salut, 1 sept sa fie, tot pe la 3 juma / 4 dimineata ca ma ingrozesc cand vad cat se sta in vama. vine si varul meu din bucuresti (eu din constanta). subaru forester albastru si opel zafira. da vezi ca var'miu nu trece de viteza legala... mai vorbim oricum, poate ne intalnim. 90% ca ajung si eu ![]() cu o Octavia alba |
--------------------
Opel
Astra
1992
|
|
Grecul_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 June 06 ![]() |
O intrebare :
Afara de punctul de frontiera Kulata (Bulgaria-Grecia),ce alte pct. de trecere mai sunt si cam pe unde sunt situate?? Multumesc anticipat! Aaa, si inca ceva : recomandari cazare in zona Meteora ... Pleaseeee ! This post has been edited by Grecul_: 21 Aug 2006, 10:31 |
--------------------
Toyota
Avensis
2006 Berlina
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
@Valeriu
Aceleasi intrebari....plec si eu pe 3.09 dimineata la Nei Pori, vila Athos. cam cum sunt preturile la mancare/bautura? Supermarket in zona exista? Multumesc. P.S. Daca masina este pe numele sotiei, ea nu are permis si iesim impreuna din tara presupun ca nu imi trebuie procura & stuff ![]() This post has been edited by bella: 21 Aug 2006, 12:37 |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
- PH-xx-XXX
2011
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
@Grecul_
svilengrad / ormeni. asta e in se, inainte de kapitan andreevo (granita cu turcia). se pare ca este mult mai putin aglomerata decat kulata. |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
mm74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 July 06 ![]() |
QUOTE(pasion @ 18 Aug 2006, 11:47) Nu inteleg de ce te-ai lasat executat de bulgaroi cu asigurarea medicala la intors ? swi cu taxa de remorcare la dus ? hehehe... cu asigurarea medicala... nu mi-am luat pe tot sejurul (de ce oare?)... si oricum o plateam (cred), iar cu taxa de remorcare - mi-am dat seama ce scrie pe tichet abia dupa ce am ajuns in Grecia... hehehe... cred ca mi-a facut-o pentru ca m-am certat cu ea (tipa de la vama) pentru rovigneta (vroia sa-mi dea numai pe o saptamana) |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCi
|
|
kebbius |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
plecam 5 persoane cu o masina vineri pe 1 septembrie spre Atena, din bucuresti.
noi vrem sa plecam vineri seara pe la 8-9 seara. vrem sa traversam bulgaria noaptea si pana sambata dupa amiaza vrem sa ajungem pana la atena. daca mai e cineva interesat...putem merge impreuna pana la granita cu grecia macar. |
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|
Leut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 9 August 06 ![]() |
@Valeriu
Am sa incerc sa-ti detaliez eu, chiar daca am fost anul trecut la Nei pori. Sa o iau pe rand: 1. Am fost cu o agentie din Bucuresti care se numeste Voyager, am stat la o viluta de 2 stele +, cu aer conditionat, foarte curat, chicineta, nu am platit aerul conditionat separat. Eu care stiam ca e musai sa ai aer mi-am luat de l ainceput camera cu AC, ceilalti au suferit, si-au cumparat ventilatoare, etc. 2. Ceea ce recomand la toata lumea este sa nu-si ia masa de aici. Acolo sunt zeci de terase intinse pe toata plaja, la care poti sa mananci ce vrei, la preturi OK, cam ca la noi la terase in parcuri. Un gyros ( shaorma) e 4-5 euro si poti sa o mamanci in loc de o masa, o [portie de calamar cu cartofi prajiti si salata bulgareasca cam 7-8 euro. Dupa pararea mea preturile sunt destul de bune. 3. Plaja e superba in Nei Pori, nisip fin, apa curata si limpede, ai si ceva zone de distractie pe plaja, tobogane, banaane, ski jeturi, ceva cam scumpe e adevarat. Oricum o plaja foarte mare si lata. 4. Daca o sa ai frigider in camere iti recomand sa te duci la supermarket-urile lor, sunt la fiecare colt de strada, sa-ti cumperi apa, suc , bere si sa ai in camera. Amstelul se vinde pe banda, Coca-cola la 2 litri e in jur de 1,5 euro. Apa plata e mai scumpa decat la noi, si mai ales painea e mai scumpa 1 Euro. 5. Nei Pori e o statiune foarte linistita. Distractia de seara: terasele. Insa recomndarea mea , daca vreti sa simtiti viata de noapte mai intes, sau sa aveti mai multe distractii pentru copii, sa va duceti la Platamonas. Intre cele 2 statiuni e un drum, pe plaja de circa 3 kilometyri, care poate fi facut pe jos, cu masina, sau mai distrativ cu Titicarul, cum e la noi la mare. ceva de genul 5 Euro de persoana, dar de o plimbare merge. Pentru cumparaturi, daca nu sunteti pretentiosi Platamonas, sau daca vreti mai multe si mai mari la Larisa (60 KM). Astept intrebari daca mai vrei sa stii ceva. P.S. Vila era la circa 100 de metri de plaja, dar se vedea marea din balcon. |
--------------------
Peugeot
107
Galben 3 usi
|
|
mishake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 July 06 ![]() |
|
--------------------
Nissan Primera
Nissan Primera
- MM-XX-AMA
2005 Visia
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Scuze de intarziere...
Ce a zis Leut cam raspunde cu exactitate la intrebarile voastre dar o sa mai completeze putin... Am stat la Olimpic Apartments , situat chiar pe plaja si in conditii foarte bune (termopan, frigider chicineta, aer conditionat, prosoape schimbate zilnic). De mancat clar nu merita sa iei de aici. Sunt multe taverne si preturile te duc cam la 10 euro o masa ce contine o friptura maricica , o bere si o salata. Daca vrei fructe de mare mai creste cu cativa euro pretul. La restaurantul de la baza acestui hotel fac o pizza foarte buna si mare cu pret intre 6.5 si 7.5 euro. (2 persoane se satura sigur din ea) Statiune extrem de linistita, pe la 1 sau 2 deja nu mai e multa lume. Foarte multe terase, mai spre margine unele care sunt pe plaja sunt superbe dar au cam putini clienti, desi preturile nu sunt nesimtite (2.5 Heineken-ul, 4 sau 5 un cocktail ...) Daca vrei discoteca e una foarte frumoasa la intrarea in Platamonas dar pe partea celalta, deci pe drumul pe care vii dinspre Salonic. Daca am uitat ceva mai intrebati. later edit: apa e extrem de curata! se vede fundul marii si la adancime 2 metri. Seara uneori se face mai racoare dat fiind ca e aproape muntele dar e bine ca e aerul mai respirabil. ![]() This post has been edited by Alex2k4: 21 Aug 2006, 20:08 |
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
TM09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 18 June 06 ![]() |
in consecinta am sa fiu la calafat pe 27.08 la 5.00 dimineata in drum spre pefkari/thassos, icerc sa prind bac.ul kavala - prinos la 12.00, scutesc aproximativ 80 km din ruta de pe viamichelin, ar fi Timisoara Pefkari/Thassos 900 km [/quote] Nu lua ferry din Kavala. Du-te mai la est inca 35km la Keramoti. Ferry e mult mai ieftin acolo pt ca faci numai 35 minute pina la Thassos, fata de 2 ore Kavala-Prinou. In septembrie ultimul ferry e pe la 8.30-9.00 seara din Keramoti spre Thassos. |
--------------------
VW
golf 5
2007
|
|
bogdan0306 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 July 06 ![]() |
Salut,
@dizzy: plecare pe 1 sept, in jur de ora 5 din Brasov. Ptr altii care sunt interesati, banuiesc ca pe la 7 voi fi in Bucuresti (daca am noroc la Posada) si pe la 8 in Giurgiu. |
--------------------
Volkswagen
Passat
- BV 80 JJJ
2002, 1.9 TDI
|
|
Grecul_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 June 06 ![]() |
Fratilor,urmariti stirile la TV?
Kassandra e in flacari,oamenii au ramas fara bagaje,cateva masini au ars,incendiile au luat-o razna si au scapat de sub control...E nebunie. Drumul de acces catre Nea Moudania e blocat de masinile celor care fug de foc. Din cate am inteles eu incendiul a izbucnit undeva in regiunea Pefkohori - Polihrono si s-a extins cu repeziciune din cauza vantului.Sute de turisti s-au refugiat pe plaja cu ce-au apucat sa salveze... Cam nasoale vesti pentru cei ce planuiesc sa plece in zona ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2006 Berlina
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Am fost in Nessebar.....
Am preferat sa intru dimineata in Bulgaria pe la Giurgiu ( desi taxele erau mai mari , cca. 100 ron ) dar veneam noaptea si in ultmii ani am tot iesit pe acolo, am preferat sa stau in hotel la plaja decat sa alerg pe drumuri ..... Drumul Ruse- Varna este ok cu exceptia a cca. 20 km de frezari si cca. 130 km de autostrada ( cu portiuni mai bune sau mai rugoase - fara gropi ). Apoi drumul Varna-Nessebar a fost mult mai aglomerat. Hotelul a fost superb - IFA Mare Nessebar -4* all included , parcare pazita in (parcarea hotelului) ..... Dar cum iesi din hotel incepe aventura ............. nu parcati aiurea ca se ridica masini in draci , noroc ca citisem pe forum si m-am dus la o parcare si apoi am vazut cand ne plimbam cum ridicau masini. Parcarea este scumpa cca. 2 lev/ora Atentie la casele de schimb valutar unele afiseaza doar cursul de vanzare. Am vazut si ceva din Sunny Beach dar numai din masina si mi se pare enorm si foarte inghesuit , uitativa sa aiba plaja hotelul unde va cazati. La intoarcere - sotia a vrut sa vedem litoralul autohton , eu doream Balchick ea Costinesti si am ales ultima statiune .............. ce sa mai zic ........... si ea mi-a zis sa plecam a doua zi de dimineata ca este graznic........... de 4 ani nu am mai fost pe litoral dar cred ca inca 10 nu mai calc pe acolo. This post has been edited by dcsiki: 22 Aug 2006, 06:30 |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
georol |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 15 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Inca un weekend la Balchik , dus 3h45 , intors 4h30 .
N-am vazut politie deloc (decat cea locala in Balcic) Oare de ce dupa ce mergem in Bulgaria nu ne mai trece prin cap sa mergem la noi ? ![]() |
--------------------
hyundai
accent crdi
2006 unde o fi Solenza mea ? B33KKZ !
|
|
Ntt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 August 06 ![]() |
Eu trebuie sa ajung pe 5 in Polihrono. Nici nu stiu daca ma mai duc
![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C4
2006, Coupe
|
|
Valeriu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 20 April 05 ![]() |
Va mltumesc, Leut si Alex.
Leut, la ce vila ai stat? In ce perioada? Cum era vremea? Mersi mult de raspunsuri. |
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
- B71xxx/B40YYY Un lucru care incepe bine se termina prost. Un lucru care incepe prost de termina si mai prost. (by Murphy)
|
|
marcus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 11 August 06 ![]() |
pleaca cineva pe 24 dimineta pin calafat?
ce se mai aud cu incendiile din kassandra? |
--------------------
skoda
fabia
- x xy xyy
2003
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
acum am vazut la tv greaca, inca arde, e afectata partea de est, de la centru in jos. e cam nasol acum. si eu trebuie sa merg la fourka, pe partea de vest.
|
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
|
danydan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 15 August 06 ![]() |
Eu chiar in Hanioti...
Nasol cu lipsa de informatii de acolo. Asteptam noi detalii... |
--------------------
Skoda Octavia
Dacia Sandero
Ro
|
|
Leut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 9 August 06 ![]() |
@Valeriu
Nu mai stiu cum se numea vila, sincer nici nu m-a interesat vreodata. Am fost anul trecut la sfarsitul lui iunie, inceputul lui iulie si a fost extrem de cald. Oricum dupa 11 nu mai poti sa stai la plaja nici macar sub umbrela. Oricum nu e cazul pentru tine care pleci acum. Concediu placut. |
--------------------
Peugeot
107
Galben 3 usi
|
|
licris29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 October 05 ![]() |
Salut!
Si noi plecam in aceeasi zi ,dar o sa mergem prin est Ormenio - Keramoti poate bem un ouzo acolo Noi santem in Potos drum bun |
--------------------
Renault
Megane 2
1,5 Dci 100 Cp Renault Megane II Estate ,1,5 Dci ,100 CP ,ALB
|
|
pasion |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 July 06 ![]() |
maine 24.08 plec spre Corfu ....la ora 6.00 dimineata sunt in vama Bechet...
|
--------------------
vw
passat
- B 108795
2006 variant
|
|
ClaudiuFlorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 January 05 ![]() |
Intr-adevar, cu locurile de parcare e jale! oamenii ridica orice, masini autohtone, de straini, nu se uita!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
|
|
myky_rock |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 18 July 06 ![]() |
fratilor
stiti cumva este obligatorie vesta reflectorizanta? dc da, pentru cite persoane? scaunul pentru copil este obligatoriu? va multumesc |
--------------------
ford
mondeo
2002
|
|
jprwilliams |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(allcars @ 20 Aug 2006, 22:01) Si eu as vrea sa plec in aceeasi data cu acelasi bac. Puteti sa imi spuneti cu ce masini mergeti,de unde sunteti si in ce directie mergeti in Grecia! V-as ruga sa imi scrieti un e-mail la adresa ancasliv@yahoo.com Multumesc! Pleaca cineva spre Grecia ( eventual Kalitheea ) in 29 august ,cu masina personala? As dori sa plec cu primul bac prin Calafat ! Multumesc! |
--------------------
toyota
avensis
2006
|
|
CristianM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei ce merg pe Kassandra referitor la incendii, va citez o parte din mailul primit astazi de la o prietena din Fourka (am fost in iunie si urmeaza sa merg si in septembrie)
" We are fine and safe here as the fire was on the other side of the peninsula(Hanioti,Pefkohori,Polihrono but also on this side in Skioni,Agia paraskevi). The other side is completely burnt! oh the sode we live there are parts which are burnt in a big way but far from Fourka. Its a tradegy Cristian! We canot believe what you see. I went around with my father and we were crying. Most of the forest is burnt! All the people are very sad,houses are burnt,business are burnt,hotels are burnt. It wAs a very windy day and somebody as always set on fire in 5 different places. ............. Do not worry about your safety. Fortunately was far from here." Sper sa va fie folositor. |
--------------------
Opel
Astra G Caravan
- B 30 TWO
|
|
Vali48 |
![]()
|
CristianM,
Salut, O cheama Dimitra? Daca nu si ai mai fost, stii ceva de Iris Apartments ??? Merci, Vali |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
|
CristianM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 May 06 From: Bucuresti ![]() |
DA. DAr e mai bine sa vorbim pe PM
|
--------------------
Opel
Astra G Caravan
- B 30 TWO
|
|
allcars |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 August 06 From: Bihor ![]() |
jprwlilliams : in 29 dimineata suntem in Calafat la primul bac 2xopel astra BH
|
--------------------
Opel
Astra
2001
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:21 |