Instalatie termica defecta?
![]() ![]() ![]() |
Instalatie termica defecta?
mihaypmihay |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 4 GT TCE
2018 Unde dai, acolo crapa!
|
|||
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Cred ca ti s a spart caloriferul sau vren furtun care duce la el. Si da, trebuie sa dai bordul jos pt a remedia problema.
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu as zice ca este infundata scurgerea dreapta fata.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
mihaypmihay |
![]()
|
Astazi am avut timp sa duc masina la service. Cat a durat drumul pana acolo ,15 -20 de minute, nu s-a manifestat. Incalzirea in masina s-a facut ca in mod normal.
(Zgomotul produs la momentul respectiv m-a dus si pe mine cu gandul la un furtun fisurat, ceva de genul. Insa si teoria cu scurgerea infundata e posibila, de obicei parchez masina sub un copac cu frunze destul de mici si este greu sa o curat cum trebuie de fiecare data cand plec la drum.) O sa astept un raspuns de la ei. Merci pentru pareri, sper sa nu ma usture buzunarul. This post has been edited by mihaypmihay: 5 Dec 2012, 19:38 |
--------------------
renault
megane 4 GT TCE
|
|
mihaypmihay |
![]()
|
Mda, am rezolvat.
Se pare ca scurgerile erau pline de frunze. Se poate inchide postul. Merci, This post has been edited by mihaypmihay: 10 Dec 2012, 10:05 |
--------------------
renault
megane 4 GT TCE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 03:38 |