Megane-ul meu a inceput sa scoata fum..., Probleme cu fumul
![]() ![]() ![]() |
Megane-ul meu a inceput sa scoata fum..., Probleme cu fumul
bondyman |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 January 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2005
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
trebuie curatat in prima faza egr ul si eventual teava care iese din egr... in principiu cred ca ii trece asa, daca nu trebuie curatat tot traseul... vezi ca ai tutorial...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
ady24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 906 Joined: 23 December 09 ![]() |
Daca este vorba de fum negru scos in sarcina la acceerari mai bruste atunci EGR'ul nu functioneaza in parametrii datorita in special mersului subturat. Recomand curatarea acestuia acestuia si a subansamblelor. Apoi dupa aceasta operatiune ii trebuie un mers mai turat,in jur de 10 km la 4000/4500 rpm cu a'4'a pentru curatarea evacuare.. O sa dea cu ceva fum la inceput insa cu siguranta ii va trece.
This post has been edited by ady24: 6 Aug 2012, 11:56 |
--------------------
Logan
Laureate
2005
|
|
loc_jeca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 13 June 12 ![]() |
si la mine scoate fum la accelerari si la turatii mari, cred ca e normal ca un motor diesel sa scoata ceva fum la accelerare/turatii mari, din cate stiu daca e infundat EGR te anunta martorul de bord?!
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2006 2006/1.5DCI/106cp
Black Stam |
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Nu te anunta niciun martor. Trebuie curatat EGR-ul, corpul in care intra EGR-ul si teava de admisie si zici ca e alta masina... eu am facut aceasta operatiune zilele trecute asa preventiv desi nu era calamina prea multa tot se simte o diferenta in mersul masinii.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
igl1 |
![]()
|
posesor multumit de megane Group: Members Posts: 228 Joined: 20 February 10 From: bucuresti ![]() |
La mine a fost de vina furtunul care face legatura intre turbo si intercooler era spart
Scotea fum la greu si nici nu mai fugea ziceai ca e trabant |
--------------------
renault
megane 2
- b55wks
2003 bicorp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:50 |