carlig remorcare megane break
![]() ![]() ![]() |
carlig remorcare megane break
paul paunescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane clasic 1.9dci
2001 break
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@paul paunescu=Sunt doua tipuri de carlige:pentru remorci usoare(fabricate din o tabla mai groasa)si pentru remorci grele(rulote,remorca grea)fabricate din material mai solid!Indiferent de tip trebuie sa iti faci si o instalatie electrica legata la:frana,2x semnalizare,pozitie,ceata,masa masini.Pretul unei instalatii complete(noua) ajunge la 450(+_)lei.Numai bine!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
espacern, poti da si ceva detalii, firma, magazin online etc. de unde se poate procura la acest pret ? sunt si eu interesat si pretul mi se pare f. bun. Multumesc anticipat.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Intrebarea era despre carlig, nu despre instalatia electrica aferenta. Dar, de fapt, ce sunt aia 450 ???
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
paul paunescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 September 09 ![]() |
multumesc espacern,pt .o remorca usoara vreau sa montez carlig.nu as indrazni sa trag o rulota.
|
--------------------
renault
megane clasic 1.9dci
2001 break
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Multumesc si eu pt. informatii. Eu vreau sa montez carlig pt. o rulota. Paul, la motorul tau (si al meu) nu este vre-o problema sa traga o rulota, am vazut multe masini care fac asta, chiar si la 65cp (1,9 aspirat) se poate tracta o rulota. Bineinteles ca exista uzuri suplimentare in cateva locuri dar nimic "de speriat"
![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
|
|
coco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 17 May 06 ![]() |
radunre, ai montat pana la urma carlig pe megane? De unde ai cumparat? Ai facut singur montajul?
|
--------------------
Megane 1.9 dci
Octavia 2.0 tdi
Fiesta 1.6 16V
|
|
radunre |
![]()
|
Eu am cumparat de aici: http://www.carligeauto.ro , am platit ~600 ron, transport inclus.
Montajul l-am facut singur si mi-a luat ~4 ore cu electrica cu tot. Foarte multumit de produs, si-a scos banii de multa vreme, am tractat si remorci de 1200kg fara probleme. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
|
|
coco |
![]()
|
Cum se misca masina cu o rulota de 1200 kg dupa ea? Eu stau in dubiu daca sa montez pe octavie carlig sau pe megane. Pe octavie desi e mai puternica (140CP) imi e frica de ambreaj, care e un pic mai delicat, de fapt volanta, iar la megane imi e frica de puntea spate (barile de torsiune) sa nu ma trezesc ca plec la drum cu el si face trosc, desi unii mecanici ziceau ca la berline mai rar se rup barile de torsiune.
|
--------------------
Megane 1.9 dci
Octavia 2.0 tdi
Fiesta 1.6 16V
|
|
radunre |
![]()
|
Se misca acceptabil avand in vedere masa suplimentata cu aproape 100%. Am tras o astfel de remorca de mai multe ori, am fost nevoit chiar sa o cocot pe un drum/deal scurt dar f. abrupt, pietruit si a facut-o cu brio. Consumul insa creste serios, de la o medie de 5,2-5,4 extern, ajunge la 8,2-8,7. E posibil ca o rulota, mai aerodinamica, sa induca un consum mai mic.
In privinta barilor de torsiune, mai toti producatorii de carlige specifica o greutate maxima de apasare pe garlig de 50Kg, eu am avut grija sa echilibrez remorca (1 osie) pt. ca apasarea pe carlig sa fie minima. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
|
|
coco |
![]()
|
Multumesc mult, cred ca pentru inceput pana imi voi face mana , voi monta pe megane, poate gasesc un carlig SH
|
--------------------
Megane 1.9 dci
Octavia 2.0 tdi
Fiesta 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:42 |