[VAND] Renault Clio,kangoo,laguna,megane, OFERTA:Dezmembrez toata gama renault dupa 2000
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Renault Clio,kangoo,laguna,megane, OFERTA:Dezmembrez toata gama renault dupa 2000
catabr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 9 July 12 From: BRAILA ![]() |
|
||
--------------------
renault
kangoo
2002 Oferta Renault
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ai capota de clio 2?
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
contact ??
locatie ?? preturi ?? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
catabr |
![]()
|
nu am capota clio 2
|
--------------------
renault
kangoo
2002 Oferta Renault
|
|
dan condrea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 August 09 From: Bucuresti ![]() |
contact ??
locatie ?? preturi ?? |
--------------------
renault
clio symbol
2000. 1,4 8v. 55KW
- B-82-EDC
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Salut, am vb la telefon azi, sunt tot din Braila, poate vin personal sa iau ce-mi trebuie: stop pe frana de pe luneta si imi mai trebuie capacul de plastic de la surubul bratului la stergatorul de la sofer, clema de prindere a racordului electric dintre haion si plafon (in dreapta cum te uiti la racord) si de la ambele usi din spate banda de cauciuc de pe marginea fetei de usa(intre fata de usa si usa). M-ar mai interesa si lampa din portbagaj, cu tot cu mufa care intra in ea si corpul de plastic in care intra motorasul pas cu pas si sa nu uit, cumva ai sigurante de 40A? Sub bord in partea soferului sub panoul de sigurante(pe langa relee) sunt vreo 4 sau 5 buc (vreau 2 sau 3). Si daca ai si cheder exterior baza geam sofer (ala cu periuta pe el - dar numai daca e in stare buna) Stiu ca sunt multe maruntisuri dar spune-mi ce ai disponibil si la ce preturi. Multumesc
M-ar mai interesa si galeria de evacuare in ce stare este si un pret pentru ea. P.S. pentru laguna 1 faza 2 din 98, 1.6 16v. This post has been edited by cri8sti: 14 Aug 2012, 12:17 |
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
lagunainlove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 4 May 10 From: Galati ![]() |
caseta directie scenic 1.9 dci din 2001?
|
--------------------
renault
scenic
2001 1.9 dci
|
|
catabr |
![]()
|
nu am caseta directie pt scenic.
|
--------------------
renault
kangoo
2002 Oferta Renault
|
|
catabr |
![]()
|
Valabil !!
Relatii la : 0746364796 Braila This post has been edited by catabr: 1 Sep 2012, 17:35 |
--------------------
renault
kangoo
2002 Oferta Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:05 |