Megane I - Spoiler Fata, cum se scoate ?
![]() ![]() ![]() |
Megane I - Spoiler Fata, cum se scoate ?
m-eel |
![]()
|
||
![]() electronist la masini Group: Members Posts: 67 Joined: 9 October 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane - Hatchback
2001 - 1.4 16v
- IS 13 RUX
|
|||
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Da search pe forum. E explicat undeva, la un topic cu spalatoare de faruri defecte. Si acolo trebuie sa dai jos bara de fata. Sunt si manuale, se discuta de ele pe alt topic. Sau pe wiki forum. Pune cursorul pe Forum de pe bara gri de mai sus.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
m-eel |
![]()
|
![]() electronist la masini Group: Members Posts: 67 Joined: 9 October 06 From: Iasi ![]() |
Deci nu am gasit nimic pe forum despre spoiler de Megane I. Ma intereseaza in principiu unde si ce suruburi trebuie sa desfac si ce tipuri de chei imi trebuie.
Daca cineva a vazut sau stie rog frumos sa imi spuna si mie. Atasez o poza cu spoilerul ce intentionez sa-l scot. Attached thumbnail(s) spoiler.jpg ( Size: 82.39k ) Number of downloads: 1031 |
--------------------
Renault
Megane - Hatchback
2001 - 1.4 16v
- IS 13 RUX
|
|
alexxx99 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 24 November 07 ![]() |
pai uitate pe interior.....unde vine contra-aripa de plastic.....acolo sunt amplasate suruburile......si trebuiesc desfacute......eu as zice ca trebuie sa ridici si masina pt ca mai trebuie date jos si toate plasticele de dedesubt....cele de langa scut....io iti recomand mai bine sa te duci la un service(NU RENAULT pt ca te usuca....si nu e o operatie fff complexa) si ti-o fac ei.....
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2002 1.6 16V
- B - 0 5 - T G C
|
|
sand manxxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 August 10 ![]() |
dupa ce montezi grilajul pune o poza si zi-mi si mie de unde sa-l iau ,ma gandeam si eu la un grilaj ca ar sta mai bine
|
--------------------
renault
megane clasic 2003
2003
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
cred ca dupa 2 ani jumate a pus bara la loc
![]() This post has been edited by Vallybz: 30 Aug 2010, 15:11 |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
sand manxxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 August 10 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane clasic 2003
2003
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
mda... tare asta de tot... chiar am inceput sa rad..
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1
1999
- BC-34-PAS Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|
INFANTERIST |
![]() ![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 146 Joined: 20 January 08 From: Romania ![]() |
Pana la urma stie cineva (instructiuni mai calre, poze, explicatii mai precise) cum se da jos acest spoilar, ca asa este usor sa radem sau zicem "cauta pe forum".
Poate se incumeta careva si face un Tuorial ![]() This post has been edited by TAPELEALILI: 13 Mar 2012, 12:44 |
--------------------
MEGANE
1400 TCE
BREAK
|
|
edy1092 |
![]()
|
![]() edy1092 Group: Members Posts: 116 Joined: 29 January 12 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3
2011 Renault Megane 3 Estate 1.5dCI 110HP
>>>Fan Renault pana in anul 2050<<< |
|
vta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 October 06 ![]() |
am sa incerc eu sa explic ( m-am apucat singur ca o dau jos ca nu era bine prinsa... ):
intai si intai cei care au proiectoare de ceata decupleaza mufele de alimentare de la ele. 1. trebuiesc scoase suruburile care tin aparatorile de noroi - sunt 3 pe fiecare parte si anume 2 la carenajul rotii si unul dedesuptul lui; 2. sunt 3 subururi mari si anume - unul torx chiar cum deschizi capota ( recomand a se desface ultimul ca sa tina bara cand le desfaceti pe celelalte ), si 2 ascunse in aripa ( unul pe fiecare parte ) - pentru cele din aripa aveti 2 metode si anume fie departati aparatoarea de noroi si bagati o tubulara lunga pe acolo fie dati jos aparatoarea de tot. pentru a desface suruburile pe stanga rotile trebuiesc bracate maxim dreapta si invers - ca sa nu va chinuiti sau sa dati roata jos... 3. se trage usor bara in fata si aia e ( pe fiecare parte chiar unde bara este curbata sunt niste ghidaje de plastic, atentie la ele, nu sunt chiar firave dar totusi... - daia trebuie trasa in fata). succes! p.s. pe poza jos unde peste textul meu este scris dacia-reno.ro scrie surub aparatoare noroi dedesupt ![]() This post has been edited by vta: 21 Jul 2012, 16:42 Attached thumbnail(s) spoiler.jpg ( Size: 58.35k ) Number of downloads: 541 |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic
2002 - 1.6 16V
|
|
edy1092 |
![]()
|
![]() edy1092 Group: Members Posts: 116 Joined: 29 January 12 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3
2011 Renault Megane 3 Estate 1.5dCI 110HP
>>>Fan Renault pana in anul 2050<<< |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 10:32 |