caut coleg din iasi cu laguna 2 dci
![]() ![]() ![]() |
caut coleg din iasi cu laguna 2 dci
bogdanvoinik81 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 3 July 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane scenic
1999 kaleido
|
|||
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
e senzorul ala de pe furtun? cu mufa cu 3 fire?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
bogdanvoinik81 |
![]()
|
da exact ala cand o pun pe tester imi da senzorul asta si sincer nu l-as lua nou inainte sa fac o proba cu unu bun ca costa 4 mil unu bosch
|
--------------------
renault
megane scenic
1999 kaleido
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Vezi sa nu ai firele rupte, e defect frecvent.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
exista sansa 1% sa fie acel senzor. pe test el da ca este insa vezi ca problema este la cele 3 fire. Unul dintre ele , sau mai multe, este impuscat. Trage de acele fire si vezi care va iesi sa vezi care este impuscat. Foarte greu pica acel senzor si apropo vezi ca pe bursa mai e un coleg care a dat banii pe unul de nou si a constatat ca nu acela era buba si acum il vinde la juma de pret.
ps: defectiunea care ti-o da pe test poate fi si de la trs sau debitmetrul...dar eu zic ca 100% problema este de la acele fire |
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
bogdanvoinik81 |
![]() ![]()
|
am fost la electrician a desfacut tot manunchiul de fire de la senzor la calculator vine semnal nu este intrerupt nimic,a desfacut si calculatorul masinii si a verificat toate contactele nimic totul pare sa fie in regula.am sa incerc cu trs-ul de la alta va tin la curent,oricum vad ca este o problema frecventa cu acest senzor.Un coleg a avut aceeasi problema si era o vana de la EGR blocata in pozitia deschis.Am sa incerc sa ii dau de capat pana ajung cu banii sa imi iau una de pe anglia
|
--------------------
renault
megane scenic
1999 kaleido
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:24 |