De cand am luat masina,de 2 ani de zile,nu mi-au mers proiectoarele,cineva mi-a spus ca s-ar putea sa fie blocul de lumini,la dezmebrari este cam mult in jur de 350 ron,alta varianta mai aveam sa pun proiectoarele pe un intrerupator separat.
Ce as putea sa verific daca este intradevar blocul de lumini,vreo siguranta,ceva de genul?
Farurile merg faza scurta/lunga,semnalul la fel drt/stg,numai proiectoarele nu merg si cred ca mai am si becul de ceata acolo nu stiu sigur parca nici ala nu merge.
Ce ma sfatuiti am vreo sansa sa il repar pe acesta dupa masina?
Amai avut cineva problema asta,cum a remediat-o?
Toate cele bune,drumuri usoare.
14 Jul 2012, 17:53:Sa rezolvatttt

,am spus sa imi bag un pic nasul pe acolo,am desfacut capacul superior,pe urma cel inferior,si vroiam sa desfac in continuare sa ma uit la lamelele din blocul de lumini sa nu fie vreuna ruginita,oxidata,etc.
Dar ce sa vezi?
Erau deslipite cele doua fire unul negru si unul balben dupa cele 2 lamele laterale din partea stanga a volanului,de la blocul de lumini.
Operatiunea sa terminat in 10 minute,cu tot cu desfacut prelungitor din casa coborat cu pistoul de lipit si insurubat cele doua capace de deasupra si dededesubt de la volan.
Dupa ce le-am lipit m-am uitat mai atent si cred ca este boala lor sa se deslipeasca aceste doua(ele normal sunt 3 fire cu 3 lamele micute,in genul celor de telefon cum erau pe timpuri

) ),datorita faptului ca atunci cand dai flesuri acele 3 firicele se intind,exista tot timpul o presiune acolo care exercita asupra lor cand se misca maneta pt faruri,ceata,semnal,faza lunga,etc.
Trebuie sa le blochez intr-un fel sa nu mai am aceasta problema cu ele.
Pt detalii suplimentare asupra acestui defect va stau la dispozitie daca mai aveti nelamuri,cred ca este o problema foarte des intalnita.
This post has been edited by andy_anduletzu: 14 Jul 2012, 16:53