Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

kangoo1.5 dci, conducta aer conditionat

dorell31
post 30 Jun 2012, 14:25
Post #1

Membru incepator

Group: Members

ma ajuta cineva cu o conducta de aer conditionat a mea este rupta chiar la intrarea in compresor si nu mai poate fi sudata. daca nu are nimeni macar o recomandare ca nu o gasesc la nici un furnizor de piese auto

--------------------
kangoo1.5 dci kangoo 1.5 dci 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
floris
post 9 Jul 2012, 13:47
Post #2

Membru incepator

From: Cluj-Napoca

Am avut si eu problema cu o conducta de aer conditionat pe care mi-au semnalat-o cei la care m-am dus sa-mi incarc instalatia...Tot acestia s-au oferit sa-mi comande de la furnizor conducta(care,din cate am inteles eu nu este decat de origine,cel putin la Kangoo-ul meu)...Am acceptat sa mi-o comande,am platit un avans de 30% si intr-o saptamana mi-au adus-o, mi-au pus-o sus,mi-au incarcat instalatia si acum am clima... Daca esti din Cluj iti pot recomanda firma, dar daca nu, cauta o firma serioasa care incarca clime ,caci ei de obicei si repara(dar nu nenea de la coltul strazii)... Spor !
PS : Conducta "de origine a costat 500 Ron...

--------------------
Renault Kangoo Kaleido 2006
+
baciudibaciu
post 9 Jul 2012, 22:07
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(dorell31 @ 30 Jun 2012, 14:25)
ma ajuta cineva cu o conducta de aer conditionat  a mea este rupta chiar la intrarea in compresor si nu mai poate fi sudata.  daca nu are nimeni macar o recomandare  ca nu o gasesc la nici un furnizor de piese auto
*

Daca nu ai rezolvat pana acum si inca "te mai doare' iti pot da adresa/telefoul unui amic ce are in ograda 3 kangoo spre dezmembrare .

--------------------
Renault Kangoo 15dci ARO 10-4 - b55fux 2003
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 18:23
Dacia