kangoo1.5 dci, conducta aer conditionat
![]() ![]() ![]() |
kangoo1.5 dci, conducta aer conditionat
dorell31 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
kangoo1.5 dci
kangoo 1.5 dci
2004
|
|||
floris |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 5 August 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am avut si eu problema cu o conducta de aer conditionat pe care mi-au semnalat-o cei la care m-am dus sa-mi incarc instalatia...Tot acestia s-au oferit sa-mi comande de la furnizor conducta(care,din cate am inteles eu nu este decat de origine,cel putin la Kangoo-ul meu)...Am acceptat sa mi-o comande,am platit un avans de 30% si intr-o saptamana mi-au adus-o, mi-au pus-o sus,mi-au incarcat instalatia si acum am clima... Daca esti din Cluj iti pot recomanda firma, dar daca nu, cauta o firma serioasa care incarca clime ,caci ei de obicei si repara(dar nu nenea de la coltul strazii)... Spor !
PS : Conducta "de origine a costat 500 Ron... |
--------------------
Renault
Kangoo Kaleido
2006
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dorell31 @ 30 Jun 2012, 14:25) ma ajuta cineva cu o conducta de aer conditionat a mea este rupta chiar la intrarea in compresor si nu mai poate fi sudata. daca nu are nimeni macar o recomandare ca nu o gasesc la nici un furnizor de piese auto Daca nu ai rezolvat pana acum si inca "te mai doare' iti pot da adresa/telefoul unui amic ce are in ograda 3 kangoo spre dezmembrare . |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 18:23 |