Ce sursa de energie pentru viitor?, Aer,Electric,GPL,Benzina,Motorina,Alcool...
![]() ![]() ![]() |
Ce sursa de energie pentru viitor?, Aer,Electric,GPL,Benzina,Motorina,Alcool...
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
||
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
hydrogen?!
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
RobertGabbY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 13 July 09 ![]() |
poate o sa mearga cu horinca de la maramures
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2003
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Io zic motor electric.
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Dupa mine, ar fi principiul "masinutelor bushitoare"
![]() Sau cel al troleibuzului pt deplasarea in oras. |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Si eu zic tot alcool sau hidrogen. Mai nou Audi lucreaza cu o bacterie care in apa si la lumina soarelui emana un gaz care poate inlocui benzina.
http://www.antena3.ro/stiinta/va-fi-a-opta...mea-185625.html Eu as zice ca hidrogenul este cea mai usoara alternativa fie folosit in motor cu combustie fie folosit cu pila electrica, deoarece se pot folosi eoliene si celule solare pentru electroliza. Aerul comprimat este o idee foarte buna pentru trotinete/biciclete This post has been edited by spy_oh_joy1389: 14 Oct 2012, 09:23 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cand am deschis topicul asta litrul de benzina la pompa era cca.4 Ron.
Dupa doar un an a depasit 6 Ron si continuua sa creasca. Cand la pompa vom plati 10 Ron sau mai mult atunci "glumetii"de pe aici vor avea zambetul inghetat pe fata. Pana una alta la salonul de la Paris se insista pe 2 directii:full electric/hybrid si motorizarii cu capacitate mica(chiar si pe Dacia noua are 0.9). @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
cosmonwo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 28 May 07 From: Pitesti ![]() |
Salut,
Ia uitati-va acilea: http://news.yahoo.com/blogs/this-could-be-...-170717691.html . Mi se pare o idee buna. Mai scormoniti voi dupa subiectul asta, va rog, ca eu sint la servici si nu prea am timp. Bafta |
--------------------
Renault
19 RT
'93 F3N740 Megane II.2 Grandtour Dynamique 1.9 dCi FAP 2006
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Personal imi doresc un combustibil alternativ (de ex. hidrogen), chiar si sintetic, obtinut in laborator, care sa alimenteze motoare cu ardere interna.
Nu imi plac electrice, hibride, etc.. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
ReiMNs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti / Adjud ![]() |
GPL , asta ca solutie pt motoarele pe benzina, ar fi un upgrade. Eu unul folosesc de 2 ani jumate si sunt multumit si in plus masina inca functioneaza chiar bine .
Iar pe viitor, cu apa - as sabota apometrele de acasa si in felul asta as merge gratis . |
--------------------
Renault
Symbol
- VN--BWE
ian-2008 Music Edition 1.4 8V Priveste cerul!
dec 2007 - 5km 2013 - 125000 km |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:10 |