Comportament la franare puternica - fara ABS, stabilitatea masinii are de suferit la franare
![]() ![]() ![]() |
Comportament la franare puternica - fara ABS, stabilitatea masinii are de suferit la franare
Ygi_17 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 2 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II - Symbol
2003 / 8V 75 CP
|
|||
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
franeaza diferit rotile din spate. de exemplu una franeaza mai puternic decat cealalta. mai verifica si daca presiunea e aceeasi in pneuri.s-a umblat la franele de pe spate in ultimu timp? poate e aer pe instalatie.
|
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.076 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Asfaltul era neted, fara valuri, santuri, cocoloase etc.?
Rotile s-au blocat pentru ca te-ai aruncat pe frana. Daca dozai mai bine forta aplicata pedalei, poate evitai blocarea lor. E mai greu, insa, in situatii limita. ![]() Per ansamblu, poate fi o problema si din repartitor. Un schimb de lichid de frana si o aerisire ca la carte n-ar putea face decat bine, pentru inceput. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Alex Z |
![]()
|
![]() diesel flower power Group: Members Posts: 178 Joined: 4 July 09 From: Ploiesti==>>>Brasov ![]() |
am patit o si eu era sa ma rastorn, cu un clio din 2005 fara abs, verifica repartitorul ala de pe spate precum si starea ferodourilor (la 60k a trebuit sa schimb pe spate pentru ca mi s-a dezlipit o placa de la ferodou si mi se bloca roata cand dadeam cu spatele) .
|
--------------------
RENAULT
Symbol 1.5dci 85cp
- PH 85 ZAR
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 21:01 |