Scade turatia in treapta 1, turatia motorului scare atunci cand masina este in
![]() ![]() ![]() |
Scade turatia in treapta 1, turatia motorului scare atunci cand masina este in
prietenu999 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 12 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2004 2
|
|||
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
e posibil sa functioneze in mai putini cilindri, poate e un injector, poate bujiile, poate pompa de motorina/benzina. sunt mai multe cauze, dar te rog da mai multe detalii despre masina, ideal ce ar motor ai. si nu sunt prea convins ca ai dat SEARCH
14 Aug 2009, 01:18: e posibil sa functioneze in mai putini cilindri, poate e un injector, poate bujiile, poate pompa de motorina/benzina. sunt mai multe cauze, dar te rog da mai multe detalii despre masina, ideal ce ar motor ai. si nu sunt prea convins ca ai dat SEARCH This post has been edited by crazybogdan: 14 Aug 2009, 00:18 |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
si la mine facea la fel dupa ce am bagat benzina proasta, da s-a rezolvat de la sine
|
--------------------
-
-
-
|
|
prietenu999 |
![]()
|
Motor 1.6 16 v.....119.000Km...taxi
![]() 15 Aug 2009, 16:20: face numai in treapta I....scade de la 2000 rot/min la 1500 acceleratia ramanand constant apasata This post has been edited by prietenu999: 15 Aug 2009, 16:20 |
--------------------
Renault
Megane
2004 2
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca merge in mai putini cilindri. vezi bujiile. sau mai bine daca poti du'te si verifica computerul de bord pentru erori. chiar daca nu iti apare pe bord "service" asta nu inseamna ca nu e ceva ascuns p'acolo.
|
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate vreo bobina?... daca da vezi ca se schimba cu tot cu perechea ei, pentru ca o sa pice si cealalta cat de curand.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
prietenu999 |
![]()
|
scde turatia exact in mnomentul cand se activeaza functiile precum stergator, usi blocate...etc(la 10 km?h)
|
--------------------
Renault
Megane
2004 2
|
|
KOsmix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 14 July 11 ![]() |
O sa redeschid eu topicul daca imi este permis pentru ca am aceeasi problema de cand am luat masina.
In treapta 1 dupa cateva secunde de mers scade turatia brusc (de la 2000rpm pana in jur de 1600rpm) dupa care turometrul se ridica normal si pot schimba in treapta a 2-a. Problema se manifesta de fiecare data la plecarea de pe loc: tin piciorul pe acceleratie apasat normal si masina face un mic "hac", acul de la turometru da inapoi putin si apoi se ridica la loc. In celelalte trepte superioare nu face niciodata. Mentionez ca am schimbat bobinele (cunosc comportamentul cu pierderea de putere cand sunt duse bobinele) si bujiile. Are idee cineva de la ce-ar putea fi? This post has been edited by KOsmix: 23 May 2012, 09:53 |
--------------------
Renault
Megane II
2005, Authentique, 1.6 16V
|
|
KOsmix |
![]()
|
Cineva vreo idee? Nu stie nimeni de la ce ar putea fi?
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
mario22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 6 December 07 From: Iasi ![]() |
Posibil sa fie si corpul clapeta murdar.....este la tutoriale topic cu toate detaliile cu sa-l demontezi. Am patit-o si eu, numai ca eu am schimbat si senzor turatie, electrovana si defazor. Mai poate fi si filtrul de benzina murdar..... Incearca-le pe rand incepand de la ce e mai ieftin poate se rezolva.
O zi buna. |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
- IS 69 SYP
2005
|
|
KOsmix |
![]()
|
Multumesc mario22, era de la filtrul de benzina care nu a mai fost schimbat de f mult timp. L-am inlocuit conform tutorialelor de pe site si acum nu mai face figura. Multumesc forum reno!
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 17:03 |