ABI AWARD NIGHTSTAR, Rulota in loc de "Casa de weekend"
![]() ![]() |
ABI AWARD NIGHTSTAR, Rulota in loc de "Casa de weekend"
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Attached thumbnail(s) nightstar.JPG ( Size: 54.73k ) Number of downloads: 601 r1.JPG ( Size: 45.74k ) Number of downloads: 621 r2.JPG ( Size: 77.05k ) Number of downloads: 607 r3.JPG ( Size: 74.38k ) Number of downloads: 607 r4.JPG ( Size: 61.72k ) Number of downloads: 600 |
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ar trebui legata la curent, electric. Treabă te ar ajuta pentru când vei face casa .
In acest fel o sa ai căldură iarna, probabil posibilitate de gătit electric și de ce nu un aer condiționat pt vara. Peste rulota ar merge o plasa de umbrire pe timpul verii. In rest o poți conecta la apa respectiv la o mică statie de epurare. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Verifica bine sa nu aiba infiltratii de la ploi, cam asta-i boala multor rulote. Teoretic ar trebui sa ai un rezervor de apa potabila si unul de apa uzata, inafara celui de la buda (e cu caseta? Unde o golesti?).
Ai generator si baterii? Cate? Panou solar pentru incarcat bateriile? Frigider are? daca da, e si cu alimentare de la retea si pe propan? Butelia e in firea ei? Cat fu halatul? (rulota, nu terenul). |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.063 Joined: 11 February 04 ![]() |
Are dus, buda, are bucatarie, are frigider, e garsoniera pe roti.
Trage o prelata peste ea sa nu ai înfiltratii. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Retea electrica am la teren. Deci va fi cuplata la 220... aragazul si incalzirea sunt pe gaz iar frigiderul e pe mixt. Nu stiu care e treaba cu rezervorul. Are o pompa submersibila ptr apa, dar teoretic aia e sa umple un rezervor. O sa o analizez. Toaleta e din aia care se scoate... dar pun substante in ea apoi o vars la canalizare (200m)
Vreau sa fac o constructie de lemn deasupra ei si care sa se intinda ca o terasa acoperita in fata... vreo 3 m... Am dat ~2000 euro |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Am venit aici sperand sa citesc despre vreun mare premiu castigat de catre Abi Talent si am gasit o rulota.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
N-ai găsit usa,din prima,ca este fabricata pentru țările unde se circula pe dreapta....Anglia de ex.!
Neaparat și rapid sa faci un adăpost de ploaie sub care sa stea...chiar și un simplu foișor care protejează de apa/soare. Trebuie verificată instalația electrică și cea sanitara/apa înainte sa începi sa o folosești....sigur o sa ai ceva fire/furtuna de schimbat. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
skija |
![]()
|
Am prograseat putin. Am gasit un colt de 15x15 cm afectat de apa.. nu putrezit, dar cu o culoare de lemn afectat
![]() Am renuntat la instalatia de gaz. Complet. Am trecut pe electric. Boilerul era mixt, deci am schimbat doar caloriferul si aragazul. Urmeaza mutarea pe mosie, unde voi construi terasa in jurul ei. Inca nu stiu ce fac cu "canalizarea", neavand momentan fosa. Si apa de la dus/bucatarie trebuie sa o duc undeva. Sa vad ce solutie gasesc, la fata locului... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.351 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
sant lung sau o teava perforata si ingropata la 30 cm. Or fi si altele mai bune.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu unu nu as face asta. Amenda e considerabila......
Plus neigienica This post has been edited by wolfin: 14 May 2019, 15:55 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.677 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Fosa septica vidanjabila.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.351 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
no, si tiristii care se spala langa camion din bidonul cu robinet nu iau amenda?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui...dar e o diferenta intre ocazional si cu regularitate.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:34 |