Hârburile mele, 2 x Opel Astra H, [ex: Daewoo Cielo,Dacia 1310]
![]() ![]() |
Hârburile mele, 2 x Opel Astra H, [ex: Daewoo Cielo,Dacia 1310]
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(cdadan @ 29 Jun 2012, 14:51) Mersi, da' hai sa nu exageram, e oricum numai superba nu ![]() QUOTE(Markos @ 29 Jun 2012, 14:52) Nu nu, parchet laminat! QUOTE(MuciX @ 29 Jun 2012, 15:11) Ce spuma ma? De beton n-ai auzit? Pietris + beton! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 29 Jun 2012, 14:36) Mi-am facut eu chef, ca ma gandeam ca poate esti ocupat cu scobitul in nas. http://www.daciaclub.ro/galerie/thumbnails-345.html Nu zic ca ar fi la fel de rau la tine, dar sa verifici bine locurile unde o fost afectata aia de mai sus. Ca nu-i tare imposibil sa fi inceput si pe la a ta cate ceva prin aceleasi locuri. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma cati bani ai bagat si cat trebuie sa mai bagi in ea?
uitasem multi kmp fara probleme. This post has been edited by b76bgaarh: 29 Jun 2012, 15:00 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adifulful |
![]()
|
![]() Негря Джор Group: Members Posts: 1.117 Joined: 26 April 11 From: Satu Mare ![]() |
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
- STRABUNICUTA MEA Ți-au murit lăudătorii dom' le ?
ATENȚIE ! Mândria și prostia este printe noi !! |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
adifulful |
![]()
|
![]() Негря Джор Group: Members Posts: 1.117 Joined: 26 April 11 From: Satu Mare ![]() |
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 28 Jun 2012, 22:53) Până acum am schimbat la ea următoarele ... Mai am de înlocuit ... în maxim 2 luni o bag la tinichigerie + vopsit. Io sper ca totusi o sa te opresti la timp, nu? Cred ca esti constient ca, daca-ti pui mintea sa faci din ea "masina", o sa-ti manance banii si nervii la foc automat. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Felicitari pentru alegere, e de unupatru, asa-i?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
Poa' sa fie, daca n-are saispevolti...
This post has been edited by MuciX: 29 Jun 2012, 18:20 |
--------------------
-
-
|
|
adifulful |
![]()
|
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
|
MuciX |
![]()
|
S-aicea citezi ultimul post ma parlitule?
Patruusi are si PET-ul. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 29 Jun 2012, 15:22) Nenea, hârbu' meu e la ani lumină de mașina aia! Nu se pune problema de rugină în halul ăla, mai ales la aripile față. QUOTE(b76bgaarh @ 29 Jun 2012, 15:58) Am băgat în jur de 400 de ron, manopera e 0 și piesele le-a luat tata cu reducere. QUOTE(marian-j @ 29 Jun 2012, 16:48) Aștept recomandări. Prima Dacia a lu' tata a fost "tratată" în același mod și după 6 ani de la tratament, rugina nu-și făcuse apariția. QUOTE(cdadan @ 29 Jun 2012, 18:13) Io sper ca totusi o sa te opresti la timp, nu? Cred ca esti constient ca, daca-ti pui mintea sa faci din ea "masina", o sa-ti manance banii si nervii la foc automat. Vopseaua + tinichigeria mă mai costă un maxim 1000 de lei. Ce mașină pot cumpăra cu 1500 de lei, care să fie perfectă (dpdv tehnic și estetic)? QUOTE(argon @ 29 Jun 2012, 18:53) Care alegere? ![]() Da, e de 1.4. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 29 Jun 2012, 20:02) Aștept recomandări. Prima Dacia a lu' tata a fost "tratată" în același mod și după 6 ani de la tratament, rugina nu-și făcuse apariția. Din moment ce exista pe piata vopsea cauciucata in jde variante de la jde producatori de ce sa nu o folosesti? Mai ales ca pentru asta e facuta. QUOTE(cosmin_2300 @ 29 Jun 2012, 20:02) Vopseaua + tinichigeria mă mai costă un maxim 1000 de lei. Ce mașină pot cumpăra cu 1500 de lei, care să fie perfectă (dpdv tehnic și estetic)? Sa inteleg ca manopera e moca? Altfel cam greu cu preturile alea. Mai ales daca vrei sa iei o vopsea care nu isi schimba culoarea dupa ce bate soarele pe ea si un lac care nu se exfoliaza dupa primul gainat. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 29 Jun 2012, 20:11) Din moment ce exista pe piata vopsea cauciucata in jde variante de la jde producatori de ce sa nu o folosesti? Mai ales ca pentru asta e facuta. Din simplul motiv că metoda cu "smoala" e testată și e moca. Nu e smoală, pentru că e totuși lichidă, dar este foarte lipicioasă. E un fel de amorsă, făcută din smoală, ceva de genul. QUOTE(bmwh548 @ 29 Jun 2012, 20:11) Da ![]() Săptămâna viitoare mă duc la ITP, la un prieten de familie, să o pună pe rampă și să-mi spună cum se prezintă + test de frâne. Ah, uitasem să spun, are ITP până în 2014 și RCA + Rovignetă până în August. Tot atunci o s-o trec și pe numele meu. This post has been edited by cosmin_2300: 29 Jun 2012, 19:15 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Dacia 1310 nu era perfecta nici cand o luai de la fabrica, mai ales modelul asta pe care l-am avut si eu.
Eu unul zic sa bagi bani in ea strict cat sa iei ITP-ul si sa nu te lase in drum. Cand mai faci rost de bani, o dai la remat si iei ceva mai calumea. In tinichigerie nu as baga mai mult decat este necesar sa nu ma ploua in ea, altfel poate merge foarte bine cu rugina actuala. Sorry, dar asta e parerea mea. This post has been edited by Laurentziu83: 29 Jun 2012, 19:44 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 29 Jun 2012, 20:43) Eu unul zic sa bagi bani in ea strict cat sa iei ITP-ul si sa nu te lase in drum. Cand mai faci rost de bani, o dai la remat si iei ceva mai calumea. Eu respect toate părerile, atât bune, cât și rele. Prin perfectă mă refeream fără probleme tehnice și rugină. Cum 3 ani de acum încolo nu-mi voi putea cumpăra altă mașină (până termin masteratul), o fac p-asta cât să nu am probleme 3 ani. Chiar și după acești 3 ani, nu o voi da la rabla. QUOTE(argon @ 29 Jun 2012, 20:43) Tu citești din 2 în 2? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ăla cu plagiatul e DOCTORAT mă grecule!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Markos |
![]()
|
Nu-i obligatoriu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 29 Jun 2012, 20:02) Cosmin, tu esti baiat istet si cred c-ai inteles ce am vrut sa zic. Nu-i o masina in care sa bagi bani, mai mult decat pentru a o tine pe linia de plutire. Zici ca o s-o tii 3 ani? Esti sigur? N-ai de un' sa stii cand si de unde sare iepurele. Si la momentul ala investitiile le recuperezi in proportie de 0 - 10%. Baietii astia (Bucatel, Ov) si-au luat dacii din alte motive. N-au nevoie de ele, dar aveau nevoie de ceva care sa-i tina in priza, sa le manance timpul si sa le toace banii. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cdadan |
![]()
|
Ba da, dar nu cred ca le dau voie nevestele.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 29 Jun 2012, 22:08) Cosmin, tu esti baiat istet si cred c-ai inteles ce am vrut sa zic. Nu-i o masina in care sa bagi bani, mai mult decat pentru a o tine pe linia de plutire. Zici ca o s-o tii 3 ani? Esti sigur? N-ai de un' sa stii cand si de unde sare iepurele. Si la momentul ala investitiile le recuperezi in proportie de 0 - 10%. Baietii astia (Bucatel, Ov) si-au luat dacii din alte motive. N-au nevoie de ele, dar aveau nevoie de ceva care sa-i tina in priza, sa le manance timpul si sa le toace banii. Sunt de acord cu ce spui, dar aici vorbim de o investiție de maxim 2000 de lei. Dpdv tehnic, trebuie să fie totul nou, pentru că e vorba de siguranța mea într-un final! Dpdv estetic, ei bine, asta e o "fiță" de-a mea, că vreau să arate ca din fabrică. Dacă tot pot să o fac "perfectă" fără să plătesc manopera, ei bine, de ce să nu o fac? Sunt sigur 100% că în următorii 3 ani nu îmi iau altă mașină, pentru că am alte planuri cu banii. Mie-mi trebuie mașină să merg din A în B, de preferat cât mai ieftin posibil, fără prea mari pretenții. Legat de recuperarea investiției, nu bag bani în ea cu gândul că îi voi recupera vreodată! QUOTE(Shush @ 29 Jun 2012, 22:12) ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 12:15 |