Hârburile mele, 2 x Opel Astra H, [ex: Daewoo Cielo,Dacia 1310]
![]() ![]() |
Hârburile mele, 2 x Opel Astra H, [ex: Daewoo Cielo,Dacia 1310]
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Mulțumesc pentru aprecieri Marian!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Cosmin , buna treaba cu reparatiile efectuate la masina
![]() Dar lasa ca usor usor, iti iei tu o masina mai moderna si rezistenta ![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Mulțumesc! Eu sper să țină cât mai mult, mai ales că am grijă să ocolesc gropile (că uneori dau în altele, e partea a 2-a
![]() Dacă piesele noi mă țin 20.000 km, eu sunt mulțumit! Legat de schimbat, să termin Facultatea (poate și Masterul) și abia apoi o să mă gândesc la altă mașină. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Fetele nu stramba din nas cand te vad cu Dacia?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Fetele se uită după mine, nu după rablă
![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 29 Sep 2012, 09:13 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Tipic Argon...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
RRedman |
![]()
|
![]() Stalker Group: Members Posts: 84 Joined: 28 June 10 From: Bucuresti. ![]() |
Pentru fetele cu fitze si stomacul gol exista transportul in comun.
Si daca totusi se urca in Dacie, exista sanse foarte mari ca acesteia, "fara motiv", sa i se defecteze motorul, la marginea unei paduri, sau in alte locuri "nepotrivite". Depinde de fata, dar Dacia nu iarta pe nimeni. |
--------------------
Dacia
1310
1995
- DJ 02 NUE Cumpar motocicleta BMW R 27, model 1961.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Intrebare: unde gasesc si eu anvelope de iarna mai ieftine? Mentionez ca le vreau noi.
Cel mai ieftin, am gasit la o vulcanizare anvelope Debica Frigo Dir. la 170 de lei + echilibrat (montajul este gratuit). |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ai ratat promotia grecului de la carfur... cu 142 bucata.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nu am ratat nimic, cele din carefură fiind de 155.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am vazut promotii la gumele de iarna pe la Real si Cora. Daca nu te grabesti, vaneaza ceva promo bun in hyperuri, mai ieftin s-ar putea sa nu gasesti.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Alea erau 155, lui i-ar cam trebui 165. Vor mai aparea oferte prin diverse magazine, eu parca am vazut ceva acum 2 saptamani in metro, la vreo 170 de lei, da' evident, fara montaj. Asa ca nu mi se pare oferta rea cu Debica alea. Da' nu stiu ce-i de capu' lor, Debica de vara am avut pe Cielo la un moment dat, si pot spune ca Tigar-urile de vara de acum sunt mult mai bune, mai ales carosabil ud, deci m-au cam dezamagit ca producatori.
Misto de tot masina, s-o folosesti sanatos cat iti va trebui! Mai ales ca-i pe gaz, consumul e mai mult decat decent per ansamblu. Daca nu se rupe de ruginita si nu-ti sare apa in ochi cand dai in balti cum pateam eu cu Dacia, e ok. Eu daca aveam tabla buna pe ea, si o faceam sa bage dracu' caldura cumva(probabil la 1300 solutia suprema era un radiator d-ala in interior) probabil ca o foloseam si in ziua de azi, nu ma aruncam la Pejou' ala. Pentru ca, vorba ta, ai impozit de bun simt, asigurarea e foarte ieftina, se repara usurel, nu te doare s-o tii degeaba in perioadele in care nu-i utila(de Pejo chiar imi parea rau sa-l vad cum sta prafuit in parcare dupa ce in 2012 nu l-am mai folosit aproape deloc, da' Dacia a zacut si cate trei ani, si tot am repus-o repede pe roti, si m-am mai dat cu ea inca trei, fara mila) Piesele-s proaste, intr-adevar, da' cu putin noroc poate nu ai nevoie sa schimbi cine stie ce nebunii pe la ea. Si la o adica, ambreiaj gasesti si Luk pentru asta, nu tre sa pui japite d-alea originale facute in cel mai bun caz pe la Conex, daca nu s-or aduce si astea de la chinezi mai nou. Sau mai vinde lumea p-aici diverse dracii. Motorul daca are r.k. facut recent duce lejer, cat mai mergi tu cu ea, fara incidente. Doar sa verifici de doua ori pe an jocul culbutorilor, daca tot mergi pe gaz, si sa-i bagi ulei decent, nu 20w40-uri d-alea la pet de doi litri. Nu m-as arunca la lucrari prea complexe in ceea ce priveste tinichigeria, fa strictul necesar, dar fa treaba cat de bine se poate, ca altfel dupa o iarna, o gasesti iar plina de rugina. Reparate locurile nasoale si vopsit peste ele cum trebuie. Chiar daca o sa ramana putin baltata, ca n-o sa mai fie culoarea identica, decat sa te apuci s-o vopsesti pe toata, mai bine asa. This post has been edited by Merced: 20 Oct 2012, 22:30 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de cand tuseste dacia cu anvelope de 155. plus ca pt iarna cica sunt mai bune mai inguste.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sunt sigur mai bune inguste. Da' arata mai bizar.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 21 Oct 2012, 11:16) Pai banui ca nu le are in talon. Daciile mai noi n-au (de obicei) decat 165 in talon. Alea mai vechi, invers. Plus ca azi primavara, cand m-am pus sa caut caucioace de vara pentru a mea, am zis ca dau in streche pana sa gasesc ceva mai bun decat debica pe 155. Pe 165 mai gaseam, da' eu n-am decat 155 in talon. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Merced |
![]()
|
In acest caz, nu cred ca se ia cineva vreodata de tine, daca pui pe Dacie mai veche 165 si pe una mai noua 155. Eu chiar la un ITP pe vremea cand aveam Dacia am vorbit cu omul de acolo si mi-a zis ca nu sunt probleme.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ia intreaba-l pe marian-j daca are chef de scandal cu RAR-ul in caz ca-i blocheaza masina pe stand pentru o "inspectie surpriza".
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Merced |
![]()
|
Nu cred ca asta ar fi scandalul in cazul blocarii unei Dacii pe stand.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Ba ar fi!Fara doar si poate.
Sau,ma rog,ar fi unul dintre ele. ![]() QUOTE(Merced @ 23 Oct 2012, 23:38) De atunci s-au schimbat multe! Treaba e cat se poate de simpla si de clara:ai gumele trecute in CIV?OK!Esti valabil! Nu le ai?Ceau!Hai,pa!Esti liber! Ori iti treci (si) dimensiunile alea in terfeloaga masinii,ori iti pui pe troaca gumele ce le ai deja specificate. Si asta egal daca-i Dacie sau alt neam de otomobil! Mai simplu de atat nu stiu sa explic. This post has been edited by marian-j: 24 Oct 2012, 10:18 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Toata stima pentru gandirea asta, dar cu ea mori de foame in ziua de azi, mai ai clienti la ITP?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
Am parc propriu pana-i hau',nu-ti bate capul.
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cu o floare nu se face primavara.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
N-am mai postat de mult pe aici. În curând, mașina o să intre la tinichigerie și la vopsit.
Ce vroiam să vă întreb, se potrivește volanul de DSN pe Dacia 1310? Este mult mai frumos ca aspect și mai "practic" la condus, plus că actualul are o mică "gaură" (probabil de la verigheta fostului proprietar). |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
argon |
![]()
|
Se potriveste perfect.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Mulțumesc pentru răspuns argon.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Jurnalele de bord sunt viata lu' Argoneata. N-ar putea trai fara ele.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 03:21 |