Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema ventilator bord, Nu mai baga aer in masina

MauMau
post 19 Jul 2015, 11:04
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut!

Revin cu o noua problema.....astazi m-am trezit ca ventilatorul de sub bord nu mai functioneaza si nu-mi mai baga aer in masina.

Am sunat pe un cunoscut de la un service si el zice ca ar trebui sa verific la partea electrica sigurantele.

Totusi,nu stiu care ar fi cea responsabila,si de asemenea,in caz ca siguranta este in regula,stie cineva cum asi putea ajunge la ael ventilator?

Poate a mai patit cineva asa si a fost nevoit sa-l inlocuiasca si ma poate ajuta si pe mine cu astfel de detalii-cum sa ajung la acel ventilator,sau poate a fost alta cauza problemei si sa se potriveasca si in cazul meu rezolvarea...

Multumesc anticipat.

--------------------
Renault Renault Espace 4 Espace IV din 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MauMau
post 22 Jul 2015, 20:04
Post #2

Membru incepator

Group: Members

Am reusit sa gasesc aeroterma....mi-a luat 2 zile.

Asa ca postez pentru toti aflati in situatia mea: La RENAULT ESPACE IV,1.9 DCI (banuiesc ca si la celelalte motorizari) aeroterma se afla langa schimbatorul de viteza in partea pasagerului (sub podea in dreapta fata,locul pasagerului de langa sofer).

Sper sa ajute pe altii,ca sa nu demonteze aiurea tot bordul ca mine in cautarea aerotermei.

Si nu glumesc cand am spus ca mi-a luat 2 zile sa-o gasesc....l-am demontat bordul de 2 ori,iar azi era cat pe ce sa incerc sa vad daca este ca la Megan (adica sa scot pedalele de acceleratie si frana cum am vazut intr-un tutorial postat tot aici pe forum) si ma bucur ca nu am facut-o caci asta imi mai lipsea.

O zi buna!

--------------------
Renault Renault Espace 4 Espace IV din 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 12:18
Dacia