Propunere, Cumparare in vederea dezmembrarii
![]() ![]() ![]() |
Propunere, Cumparare in vederea dezmembrarii
betamax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
|
||
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|||
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Suna bine ideea. Eu am Scenic 1 diesel.
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
superunQ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 November 10 ![]() |
Suna interesant, si eu am cautat pana acum o saptamana sa cumpar o masina pentru piese. Chiar am gasit 2 - 3 prin tara dar starea lor nu era prea buna in comparatie cu pretul cerut.Am gasit in cele din urma pe cineva care avea 2 si am luat aproape
tot ce cautam. Am spus ''aproape'', mai am nevoie de una alta asa ca .... |
--------------------
renault
megane scenic
- B 17 CSJ
1996/1,6 benzina
|
|
mrsnac1977 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 30 August 09 From: bucuresti ![]() |
Salut,
ma bag si eu, scenic 1 1.6 ,8 v pentru panoul de bord cu ceasuri, panoul cu incalzire/racire,capota, tobe si alte maruntisuri. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 4x4
2011 laguna II ,1.8 ,2001
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Cam putini doritori dar asta e. Va rog sa evaluati (nu ma refer doar la cei care au nevoie de cate ceva, orice idee e binevenita) principalele componente in asa fel incat suma totala sa fie 1000 de euro. Odata stabilite preturile, le batem in cuie si mut topicul la bursa.
motor complet ................... CV .................................... punte spate completa.......... tren fata complet ............... capota motor .................... usa fata completa (x2) ....... usa spate completa (x2)...... hayon complet ................... scaune (x5) ....................... bord complet ..................... bara fata ........................... bara spate ......................... faruri (x2).......................... lampi spate (stopuri) (x2) ... In momentul in care se vor gasi solicitari insumate de min. 600 de euro, pun eu restul si demaram operatiunea. LE. Ii rog pe cei care au nevoie de cate ceva sa astepte pana se stabilesc preturile. This post has been edited by betamax: 26 Apr 2012, 18:02 |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Bord complet cu clima! (AC am in echipare) si sa fie de diesel.
Scaun sofer cu cotiera. This post has been edited by horyc: 27 Apr 2012, 17:33 |
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
horyc |
![]()
|
AAA si sa nu uit, as vrea sa aiba si un haion care se deschide separat doar geamul.
Si poate de ce nu scaunele cu piele. |
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
FLORIN76 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 5 May 12 ![]() |
cunoasteti targurile de masini din ruse?
daca nu va pot ajuta cu informatii, am un prieten bulgar si poate da cateva sfaturi pretioase |
--------------------
RENAULT
SCENIC II
2004
|
|
betamax |
![]()
|
Slaba miscare. In momentul in care apare cineva doritor de un motor benzinar de 1,6/8V sau de alta componenta mare care depaseste 1000 de lei, o sa iau eu restul, imi opresc ce-mi trebuie (bara fata, carenaj plastic stg., lampa semnalizare dr.) si apoi ma fac targovet de piese SH. Asta e.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
horyc |
![]()
|
Depinde de masina gasita poate mai gasim clienti.
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
betamax |
![]()
|
Am gasit masina la 1100 euro, care cred ca poate fi obtinuta cu 1000. Are aceeasi culoare ca a mea si ca a ta, albastra. E benzinara. Numai ca nu ma incanta ideea sa stau cu fierul in curte, d-aia cautam parteneri.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
hordy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 13 June 10 From: Bistrița ![]() |
Personal va recomand să căutați un diesel. Veți scoate un "profit" mai bun din injectoare, turboa, casetă de direcție. După ce vă împărțiți piesele vă puteți recupera din investiție
|
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
- Ex : Megane 1.4 16v - 1999 hatchback
Ex : Opel Vectra A 2.0i - 1990 berlină Ex : Renault Scenic 1,2 1.9Dci - 2001 Van |
|
horyc |
![]()
|
Are clima? Tapiserie piele?
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
hordy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 13 June 10 From: Bistrița ![]() |
Baieti este una la 400 de euro in bistrita. A stat ceva vreme, nu e prea nusu cum dar e rentabila pentru partea de motor si ce ne mai trebuie noua. Ar fi fost o afacere excelenta, cu drag as fi "depozitat-o" eu dar nu am cum, stau la bloc. Eu daca vreti va pot ajuta sa o achizitionati sau ce mai e nevoie, particip si cu o suma de bani daca gasim pe cineva sa o depoziteze. Personal nu am gasit pe nimeni
http://www.tocmai.ro/piese-renault-sceni-piese-4745815.html |
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
Ex : Opel Vectra A 2.0i - 1990 berlină Ex : Renault Scenic 1,2 1.9Dci - 2001 Van |
|
horyc |
![]()
|
E nasoala rau
![]() |
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
hordy |
![]()
|
Tabla. Dar la 400 de euro iti da motor cutie, turbo tot. Eu cred ca nu ar fi o afacere rea. Gandeste-te doar ca cine are nevoie de injectoare si turbo sau de caseta de directie, de calculatorul masinii sau alte celea zic ca renteaza. ACum e doar o parere. Si mai lasa ceva la pret
|
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
|
horyc |
![]()
|
Nu vreau sa fiu carcotas! (ti-am sustinut si iti sustin ideea de la inceput) dar la cum arata nu par a fi bune dar sper sa nu am dreptate.
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
betamax |
![]()
|
E naspa si asta, te costa inca pe atat platforma. Acum vreo luna am fost la Hunedoara sa iau una cu volanul pe dreapta la 600 de euro. "Merge si arata perfect", zicea anuntul. Ma asteptam sa nu fie chiar asa dar speram macar sa pot sa o aduc la Bucuresti pe rotile ei. N-a fost sa fie. Doua usi si barele fata-spate lovite bine, scaunele (toate) jupuite, motor zgomotos si fara vlaga, Dar bomboana pe coliva a fost un joc de aprox. 1cm la roata stanga fata. Asa ca m-am suit in tren, am mers toata noptea iar a doua zi dimineata am fost la serviciu. Nu mai am chef de experiente d-astea.
In ceea ce priveste locul de "depozitare", eu am aceasta posibilitate, in curtea firmei ( e pazita non-stop). In weekend-ul asta cred ca ma duc pana la Giurgiu, am vazut una care "bate putin". |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
hordy |
![]()
|
Am incercat doar sa ajut. De mutat in oras nu era problema ca rezolvam daca gaseam unde sa o ducem.
|
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.517 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
@hordy, nu cumva e masina asta?
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
hordy |
![]()
|
Sincer să fiu nu știu ce să zic. Numărul mașinii din pozele tale diferă de cel a mașinii din anunț. Cel putin cel de pe fata cu cel de pe spate. Ar trebui sa fie la fel nu ? Dar locul in care "doarme" de ceva vreme masina ala e.
Deși e foarte posibil. Ar fi prea mare coincidența. O să dau un telefon de probă în câteva minute și confirm http://m2.tocmai.ro/ad_images/1/2012-06-20...l/4745815_1.jpg http://media.bistriteanu.ro/galerie/129542...sinaapa5jpg.jpg 22 Jun 2012, 12:04: Am vorbit la telefon cu proprietarul acuma. Zice ca masina zace acolo de mai bine de 2 ani. Masina a fost lovita in fata dar numai partea de tabla nu s-a ajuns la motor. El a dat jos distributia si un telescop i s-a furat. Nu e masina care a cazut in apa, asa zice dansul. Dar la cum vad e mochetele din interior si anuntul cu masina din apa nu as baga mana in foc ca nu e asta. This post has been edited by hordy: 22 Jun 2012, 12:04 |
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 02:50 |