Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Renault Espace - martori bord

svasile
post 10 Apr 2012, 19:24
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am o mica curiozitate, voua la espace nu vi se aprinde nici o lumina in bord? dar casetofonul functioneaza?

--------------------
Renault Espace 2002, 2.2dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dethave
post 11 Apr 2012, 08:00
Post #2

Membru autentic

Ba se aprind o gramada de lumini si functioneaza si casetofonul:vezi sa nu ai probleme la vreo siguranta:cat despre lumini trebuie sa dai jos capacele boxelor tragand in sus de ele,dupa aceea sa desfaci cu un torx cele sase suruburi care tin difuzoarele,sa le scoti pe difuzoare si de mijlocul plansei ce acopera bordul sa tragi ferm in sus si dupa aceea catre tine:trebuie avuta grija sa nu o blochezi in masina cind o scoti punand-o in diagonala:urmatorul pas este sa desfaci afisajul central {tot cu un cap torx}si sa verifici becurile afisajului [atentie,sa le inlocuiesti cu becuri de 3wati,nu de 5wati:risti sa topesti plasticul].Dar pentru inceput verifica sigurantele[sunt pe podeaua din dreapta,dai presul la o parte si un capac de plastic]
Inca ceva:verifica reostatul ce regleaza intensitatea luminoasa a bordului,se afla sub volan prins in plasticul ce formeaza carena inferioara a volanului,e ca o rotita.Cam atat
Salut

--------------------
renault espace - vl-19-ran the race,2002
Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
+
svasile
post 11 Apr 2012, 22:09
Post #3

Membru incepator

Salut, am incercat cu reostat si cu sigurantele si nimic... inca nu am desfacut bordul( urmeaza) Problema mea e ca mie nu imi merge casetofonul, se aprind beculetele la el si atat. Oricum merci mult de sfat !

--------------------
+
dethave
post 12 Apr 2012, 09:00
Post #4

Membru autentic

Sa cresti mare:casetofonul sa nu aiba mufe scoase in spate:cat despre bord nu te speria ca nu este asa complicat:iti trebuie doar un pic de rabdare si neaparat capete torx-nu te apuca daca nu le ai:daca mai ai nevoie de ceva lasa un mesaj si te ajutam cum putem
Salut

--------------------
+
svasile
post 14 Apr 2012, 21:17
Post #5

Membru incepator

Salut,
Astazi am avut ceva mai mult de umblat cu masina si la un moment dat s-au aprins toate becurile la bord, fara sa-l desfac sau sa umblu la el.Dar nu imi merge casetofonul si acum in cere codul, pe care nu il gasesc in carte! Ma poti ajuta cu un sfat...( exista vreo metoda prin care sa aflu codul, sau mai bine schimb csetofonul? )

--------------------
+
dethave
post 14 Apr 2012, 22:52
Post #6

Membru autentic

Nu te pot ajuta pentru ca ma depaseste problema :la sectiunea Logan gasesti ceva similar:fostul proprietar nu-l stie?
Nu te sfatuiesc sa-l schimbi decat daca ai ceva care sa-l inlocuiasca cu brio,fara a pierde ceva din facilitati(telecomanda,satelit volan,etc).Mai sunt unii baieti care stiu sa genereze codul,in Rm Valcea te-as putea ajuta.Mai intreaba la unu si la altu....
Salut

--------------------
+
tutulup
post 11 May 2012, 12:49
Post #7

Membru incepator

Salut. Am avut aceeasi problema ca tine, nu aveam codul la casetofon la Espace 4. Am descarcat de pe net un program care genera coduri de casetofon pentru Renault, am introdus in programel ultimele 4 cifre/litere dintr-un cod mai lung ce se afla pe spatele radioului lipit ( trebuie demontat radioul din lacasul lui din stanga spate ) si gata, mi-a generat un cod de 4 cifre care a mers perfect. Nu mai stiu cum se numea programul dar l-am gasit cautand "cod casetofon renault". Sper sa-ti fie de folos.

--------------------
Renault Espace 2003 Expression
+
norby_puma
post 14 May 2012, 22:23
Post #8

Inginer in devenire

From: Satu Mare

Pentru coduri de casetofon vorbiti cu userul espacern sau treceti pe la reprezentanta Renault
Sau incercati programul asta:

This post has been edited by norby_puma: 14 May 2012, 22:25

Attached File(s)
Attached File  RENAULT_PRE_CODE_CALCULATOR.zip ( 134.27k ) Number of downloads: 192

--------------------
Renault Laguna II 1.9 dCi - SM 60 TNG 2004/Emotion
+
svasile
post 21 May 2012, 17:51
Post #9

Membru incepator

Salut, imi poti spune si cum anume se introduce codul, se apasa ceva taste inainte... imi apare doar code cand dau drumul cd-playerului? Am codul dar nu am habar cum se introduce! Mersi

--------------------
+
bundy220
post 28 May 2012, 23:47
Post #10

daca ai comanda pe volan,rotesti de rotita din spate in asa fel incat sa apara cifra dorita,apoi treci la urmatorul digit apasand butonul de jos(parca) si tot asa.Dupa ce ai terminat si este afisat codul tastat corect,tii apasat tot pe butonul de jos vreo 3 sec.si cam atat. Daca ai tastat gresit,atunci trebuie sa astepti o perioada pana iti da voie sa tastezi alt cod.

--------------------
n n - n
+
svasile
post 31 May 2012, 20:01
Post #11

Membru incepator

ms mult:) am rezolvat-o deja...

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th August 2025 - 08:51
Dacia