Chestionar disertatie, Am nevoie de ajutor
![]() ![]() ![]() |
Chestionar disertatie, Am nevoie de ajutor
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
This survey is currently closed. If you need assistance, please contact the person who sent you the survey invitation or URL.
Nu merge |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
tibi.matei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 30 May 12 ![]() |
Schimba linkul ca nu merge!
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.6 16v
2001 Espression
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
Imi cer scuze, l-am deschis.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Măi oameni buni, în școlile astea ale voastre se predau și lucruri elementare sau numai "finețuri"?
Iată ce am observat la o parcurgere (și o completare) rapidă. 1. Q6 nu există "tip" R ci "marca" R 2. Q6 nu este definită semnificația scalei 3. Q6 poți face selecție multiplă în categorie 4. Q7 românește se spune "confort" 5. Q8 nu este definită semnificația scalei 6. Q9 întrebarea are un sens greu de descifrat (intern înseamnă cumva în Românie?) 7. Q9 la definirea termenilor de apreciere se folosesc de regulă elemente compatibile (ex. bun == foarte bun =/= neplăcută) 8. Q11 la definirea termenilor de apreciere se folosesc de regulă elemente compatibile (ex. satisfăcător =/= nemulțumitor). 9. Q14 ABS și ESP și... mai curând vorbești de elemente de siguranță activă cred. Aș reformula. 10. Q16 ce te faci dacă proprietarul este student (Q15) sau nu are venit? Unde îl încadrezi? Cred că ai putea rezolva cu "mai puțin de..." |
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
slider2 |
![]()
|
1. este un simplu sondaj pe net, el nu va aparea niciodata in lucrare de disertatie ci doar grafice interpretate
2. lucrarea de disertatie m-am hotarat c-o dau acum si nu o mai lalai pana la anul, intr-un termen de cateva ore, iar sondajul l-am facut in 15 minute inspirandu-ma de la un coleg 3. faza cu tip si marca este o scapare si nu prea conteaza 4. faza cu scala valabila pentru q6 si q8, daca la scoala de la 1 la 10 se pun note si 10 este cea mai mare, cum crezi tu ca este de la 1 la 5? exista si notari inverse dar intotdeauna cand 1 este cel mai mare punctaj se specifica asta 5. la q6 asta era si ideea sa existe selectie multipla si sa dai note consumului, confortului, etc 6. recunosc ca la "comfort" am gresit din graba. daca iti folosesti aceeasi privire vigilenta poti observa ca intr-o alta intrebare am scris corect 7. logic ca intern inseamna in tara noastra, de ce m-ar interesa parerea unor proprietari de Renault din Romania despre politica dealerilor din Austria de exemplu? 8. intr-adevar puteam sa spun nesatisfacator dar am folosit un sinonim destul de bun. la treaba cu bun si respectiv mai putin bun pe moment fiind concentrat in 7 locuri odata recunosc ca pur si simplu nu mi-a venit in cap expresia si cum "nebun" nu puteam sa folosesc 9. legat de abs, esp, etc. chestionarul asta il completeaza posesorii/soferii de zi cu zi ale autoturismelor Renault. adica acel gen de persoane care habar n-au ca maneta ce comanda proiectoarele de si stopurile de ceata are pozitii separate pentru cele doua si cand vor sa fie ei smecheri si sa mearga cu proiectoarele aprind si stopul de ceata (exagerez un pic dar na...). acel gen de persoane care iti spun cum se simt cand conduc acea masina, daca le da dureri de spate, de cap, etc. si nu sunt interesati la ce rotatii pe minut are cuplu maxim, ce tip suspensie are masina, etc. daca vroiam astfel de pareri concepeam un chestionar adecvat si ma adresam unor persoane ce se ocupa cu testarea autovehiculelor. 10. chestionarul nu se adreseaza decat persoanelor care-si intretin singure masinile pentru acestia pot aprecia cat mai corect anumite aspecte. cum foarte putini dintre studentii cu masini si le intretin singuri ei nu prea au ce cauta in acest sondaj. ca o concluzie: sistemul de invatamant din romanica este la pamant, se invata prea multe lucruri in acelasi timp si pe o scurta perioada, profesorii sunt destul de prost pregatiti la capitolul pedagogie (am exemple garla). eu unul recunosc ca de masterul asta m-a cam durut in cot. ma zbat acum sa-l termin ca macar banii pe care i-am dat sa nu-i fi dat degeaba. hartia aia care mi se da la sfarsitul acestui stagiu de studii este egala cu zero. dupa ce am schimbat 3 locuri de munca si am fost la zeci de interviuri in variate domenii am constatat ca pregatirea mea este fix pix in tara noastra. prin urmare diploma asta nu-mi foloseste la nimic, si nici afara nu prea ma pot folosi de ea. sa stii ca si angajatii si angajatorii in peste 70% din cazuri (sau chiar mai bine) cer anumite studii doar pentru a da bine la cv, sunt si ei constienti ca ceea ce trebuie sa faci in respectiva companie n-o sa inveti niciodata in facultate ci la niste eventuale cursuri de specializare. on topic: rog daca se poate sa mai completati chestionarul This post has been edited by slider2: 6 Jun 2012, 23:02 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Eu l-am completat si mi s a parut interesant!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
slider2 |
![]()
|
mersi frumos
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(slider2 @ 6 Jun 2012, 23:53) dupa ce am schimbat 3 locuri de munca si am fost la zeci de interviuri in variate domenii am constatat ca pregatirea mea este fix pix in tara noastra. Dacă faci agronomie și pe urmă vrei să te angajezi ca vânzător de produse cosmetice apoi cred și eu că pregătirea este fix pixul. ![]() This post has been edited by ssilviu: 6 Jun 2012, 23:15 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
............
Închei cu un singur cuvânt: metamesaj. Cine este curios, să caute. This post has been edited by Vanzatorul de Iluzii: 7 Jun 2012, 06:11 |
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 6 Jun 2012, 23:15) Dacă faci agronomie și pe urmă vrei să te angajezi ca vânzător de produse cosmetice apoi cred și eu că pregătirea este fix pixul. ![]() am facut finante banci si am fost sa ma angajez la bcr, in conditiile in care eu veneam de pe postura de agent vanzari Arabesque. stii ce i-a interesat pe aia de la banca in principal?? faptul ca am experienta in vanzari, iar ca terminasem niste studii in domeniu era un avantaj al meu dar nu era neaparat necesar. mi s-a propus de un coleg sa ma duc la filiala brd unde lucra el pe postul de casier. nu mai conteaza ca programul si salariul erau mai aiurea decat aveam eu ca agent vanzari, ci l-am intrebat mai multe detalii despre post. a zis ca el deja vorbise cu seful lui despre mine si ca ala vroia sa ma vada. eu cat de cat entuziasmat am intrebat daca sa vin cu cv-ul, sa-l modific un pic. raspunsul a fost lasa-l in colo de cv ca nu-i intereseaza, este suficient sa ai liceul terminat. revenind va rog daca se poate sa mai completati chestionarul This post has been edited by slider2: 11 Jun 2012, 10:04 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Daca n-ai reno te opresti la intrebarea unu?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:51 |