Inchiriere Espace IV pt o filmare
![]() ![]() ![]() |
Inchiriere Espace IV pt o filmare
paul_coseru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 18 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
vw
sharan
2002
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca nu este secret...mai multe detalii:
Platiti combustibilul? Cat dureaza filmarea? Renumeratie pentru sofer? Daca vin cu Espace 4 cu cutie automata 3.5V6? @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
paul_coseru |
![]()
|
Buna ziua..din pacate nu va pot trimite PM (nu am destule postari) dar daca imi dati un nr de telefon va pot suna sa va explic mai in detaliu despre ce este vorba. Nu este secret, platim si combustibilul si chiria masinii. Filmarea dureaza in jur de 12 ore.
|
--------------------
vw
sharan
2002
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(paul_coseru @ 18 Jun 2012, 18:23) Nu este secret, platim si combustibilul si chiria masinii. Se pot posta atunci aici detaliile......nu? @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
paul_coseru |
![]()
|
Chiria pentru masina este 100 euro + combustibilul aferent (nu pot estima cat combustibil se va consuma). In mare parte se va filma cu masina pe platforma (o platforma speciala trasa de camera car ). Si o parte se va filma cu masina pe rotile ei, mergand pe drumul dintre Brasov si Poiana. Doar ca in a doua parte, masina ar trebui sa fie condusa de unul dintre actori.
|
--------------------
vw
sharan
2002
|
|
espacern |
![]()
|
Multumesc pentru precizare....
Banuiesc ca pentru cei 100 € se plateste impozit si TVA. V-am trimis un mail. |
--------------------
.
.
- .
|
|
paul_coseru |
![]()
|
Nu am primit inca mail-ul de la Dvs. Daca puteti sa-mi dati si o factura va fi plus TVA. Daca nu, putem face un contract intre firma noastra si Dvs (ca persoana fizica). Mi-ar mai trebui niste poze ale masinii (interior + exterior) pentru a le arata regizorului.
|
--------------------
vw
sharan
2002
|
|
espacern |
![]()
|
Am trimis mail prin intermediul forum.reno.ro pentru ca dvs.nu a-ti postat adresa de mail.
Daca doriti sa-mi trimiteti o copie dupa contract sau sa-mi trimiteti alte informatii:espacern@gmail.com @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
paul_coseru |
![]()
|
Adresa mea de e-mail este : paul.coseru@yahoo.com. Oricum v-am trimis un mail sa putem comunica mai usor.
18 Jun 2012, 18:43: Adresa mea de e-mail este paul.coseru@yahoo.com V-am trimis un mail pentru a comunica mai usor. Va multumesc This post has been edited by paul_coseru: 18 Jun 2012, 18:43 |
--------------------
vw
sharan
2002
|
|
espacern |
![]()
|
Sunt nevoit sa declin oferta Dvs.
Poate aveti mai mult succes cu cautarea unei masinii pe alte forumuri.....VW. Salutari regizorului... @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
paul_coseru |
![]()
|
Va multumesc pentru timpul acordat...poate data viitoare.
Numai bine. |
--------------------
vw
sharan
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 17:59 |