Renault 25 Turbo-DX 1990
![]() ![]() ![]() |
Renault 25 Turbo-DX 1990
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
![]() Capace BBS pentru jantele BBS ce au fost montate pe Renault 25, cu logo-ul Vasarely (Renault, utilizat intre 1972-1992). ![]() 9 Jul 2012, 22:00: QUOTE(MuciX @ 9 Jul 2012, 21:57) Au fost produsi si butoni cu logo-ul Renault, cel anterior Vasarely-ului. Detin 1 pereche. Pics soon. ![]() This post has been edited by turbodxman: 9 Jul 2012, 22:00 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Vezi? Butoni.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Insusi modul in care sunt intretinute cele doua bijuterii dovedeste faptul ca proprietarul este o persoana de calitate, deosebit de rafinata, acordand o atentie desavarsita detaliilor. Sunt convins ca, daca Dumnezeu ne tine sanatosi, vom asista peste ani la atestarea acestora. Felicitari!
Si o intrebare: cum se conserva cel mai bine componentele din cauciuc impotriva imbatranirii? This post has been edited by BoR: 9 Jul 2012, 22:01 |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 9 Jul 2012, 22:00) Nu. Cele 4 din ultima imagine atasata sunt capace pentru jante. Butonii sunt altii. Urmeaza si ei curand - in poze. ![]() QUOTE(BoR @ 9 Jul 2012, 22:00) Insusi modul in care sunt intretinute cele doua bijuterii dovedesc faptul ca proprietarul este o persoana de calitate, deosebit de rafinata, acordand o atentie desavarsita detaliilor. Sunt convins ca, daca Dumnezeu ne tine sanatosi, vom asista peste ani la atestarea acestora. Felicitari! Si o intrebare: cum se conserva cel mai bine componentele din cauciuc impotriva imbatranirii? Nu e nevoie de laudatio. Eu le dau cu silicon. Dar inlocuiesc tot ce e necesar cand constat ca e cazul. Furtune de frana inlocuite deja, furtunul de la radiator din partea superioara asemenea, anvelopele nu mai discut (la 4 ani) si orice garnitura/simering cand e necesar. Sunt toate consumabile, app de ce intreba cineva mai devreme ![]() Nimic nu e vesnic, toate imbatranesc, deci se inlocuiesc cand e cazul. ![]() Oricum o masina cu 45 000 km pastrata din prima zi de cand a iesit din showroom in garaj si cu toate intretinerile facute ca la carte, ba chiar mai mult de atat, nu "se duce" asa repede cum ar crede unii ![]() This post has been edited by turbodxman: 9 Jul 2012, 22:11 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
MuciX |
![]()
|
Si nu pari nou pe aici
![]() This post has been edited by MuciX: 9 Jul 2012, 22:15 |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
BoR |
![]()
|
Nu, si pe deasupra sunt si buzoian, cum cred ca esti si tu. Apropos, e foarte frumos si ''taunele'' de la Bursa. Scuze initiatorului pentru off-topic.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
MuciX |
![]()
|
Sunt confuz, n-ai citit topicul asta pana acum?
Frumos taunele, dar n-am eu bani de el asa ca degeaba ![]() |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
Cunoscut fiind faptul ca sonda de motorina se cam duce dupa un numar respectabil de ani, asa cum e si firesc de altfel, am pus mana pe una
![]() Attached thumbnail(s) Joja_motorina_R_25_TDX.jpg ( Size: 46.13k ) Number of downloads: 783 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(BoR @ 9 Jul 2012, 22:00) proprietarul este o persoana de calitate, deosebit de rafinata, acordand o atentie desavarsita detaliilor. Asta e replica lunii ! Jur ![]() Sa o luam pe rand : - "persoana de calitate" : adica o persoana cu calitati, agresivitatea e si ea o calitate - "deosebit de rafinata" : eu as spune mai degraba "total deosebit de rafinat", injuraturile ca la usa cortului sunt na, cam opusul rafinamentului - "atentie desavarsita detaliilor" : aici da, nu i-a scapat niciun mesaj in care era criticat, oricat de mascata era critica. |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
turbodxman |
![]()
|
Daca nu te-ai prins nici pana in acest moment, omul se referea la atentia acordata masinii de mine, nu la replicile date de mine unora care nu au altceva mai bun de facut decat sa ma insulte (MOS) si batjocoreasca masina (tu).
Ca tu vezi doar paiul din ochiul altuia si nu barna din al tau e problema ta. ![]() Ca unii nu pot aprecia o asemenea masina, sau nu vor, sau crapa de invidie e iar problema lor. Noroc ca, INCA, mai sunt si aici, pe forum, si in Romania, cativa care sunt capabili sa recunoasca o realitate si meritele unor oameni. ![]() This post has been edited by turbodxman: 9 Jul 2012, 22:36 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Asta are aripi de plastic? Mi s-a parut o inventie foarte buna impotriva ruginii.
This post has been edited by Han Solo: 9 Jul 2012, 22:35 |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(turbodxman @ 9 Jul 2012, 22:32) 1. Ca tu vezi doar paiul din ochiul altuia si nu barna din al tau e problema ta. ![]() 2. Ca unii nu pot aprecia o asemenea masina, sau nu vor, sau crapa de invidie e iar problema lor. 3. Noroc ca, INCA, mai sunt si aici, pe forum, si in Romania, cativa care sunt capabili sa recunoasca o realitate si meritele unor oameni. ![]() 1. Tu nu cumva faci acelasi lucru ? 2. Repet, la masina aia nu e nimic de apreciat in afara de faptul ca ai avut grija de ea. Dar sa stii ca sunt multi oameni care isi ingrijesc masinile si nu cauta "apreciere" pe net. De partea cu invidia nu comentez. 3. Cam care e meritul tau deosebit ? Ca ai avut grija de masina ta ? Nu e asa deosebit acest lucru ... |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
wrong post
This post has been edited by Raduchu: 9 Jul 2012, 22:43 |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureşti Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Ţuţea
|
|
turbodxman |
![]()
|
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
BoR |
![]()
|
Propun ingroparea securei. Nimeni nu cred ca poate nega faptul ca masinile prezentate sunt deosebite, prezentarea acestora fiind scopul celor doua topicuri.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
turbodxman |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 9 Jul 2012, 22:40) 1. Tu nu cumva faci acelasi lucru ? 2. Repet, la masina aia nu e nimic de apreciat in afara de faptul ca ai avut grija de ea. Dar sa stii ca sunt multi oameni care isi ingrijesc masinile si nu cauta "apreciere" pe net. De partea cu invidia nu comentez. 3. Cam care e meritul tau deosebit ? Ca ai avut grija de masina ta ? Nu e asa deosebit acest lucru ... 1. Nu. 2. Ce te face sa crezi ca eu caut aprecieri pe net? Sunt singurul cu Jurnal de Bord aici cumva?!?!?! 3. Meritul meu este ca am avut si am grija de o masina de serie, care nu e inca clasica, asa cum foarte putini fac, in Romania. QUOTE(Markos @ 9 Jul 2012, 22:41) Nu e nevoie de ajutor divin. Intretinerea masinilor mele o fac eu personal ,fara ajutorul nimanui, nici de pe Pamant si nici din alta parte. ![]() 9 Jul 2012, 22:47: QUOTE(BoR @ 9 Jul 2012, 22:45) Propun ingroparea securei. Nimeni nu cred ca poate nega faptul ca masinile prezentate sunt deosebite, prezentarea acestora fiind scopul celor doua topicuri. Propunerea ta e buna, numai ca tare mi-e teama ca cei carora te adresezi nu pot/nu doresc sa inteleaga aceasta realitate. 9 Jul 2012, 22:53: K tot veni vb de cauciucaraie si sistemul de franare, iata si kit-ul de tamburi de origine ![]() 10 Jul 2012, 09:29: Am avut sansa de a gasi un set de jante Galaxie noi, la un fost proprietar de Renault 25 Turbo-D. ![]() This post has been edited by turbodxman: 10 Jul 2012, 09:29 Attached thumbnail(s) Kit_Tamburi_Bendix_R_25_TDX_1.jpg ( Size: 158.52k ) Number of downloads: 783 jante_11.jpg ( Size: 94.15k ) Number of downloads: 694 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mie mi se pare anormal sa ai o masina si sa nu te bucuri de ce ofera ea ... eu m-am bucurat de tot ce ofera R25 pe parcursul a mai multi ani si foarte multi km si nu am regretat deloc (si aia nu inseamna ca nu a fost intretinuta ca la carte)... daca vroiam sa o pastrez "virgina" luam o macheta ... ocupa mai putin loc ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Acuma fiecare om cu pasiunea lui... La un moment dat R 25 va deveni masina clasica, inscrisa in retromobil si aia e.
Turbodxman, da o asigurare furt - incediu nu te-ai gandit sa faci la masini? Daca tot ai investiti atata timp, bani si pasiune in ele... |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
In opinia celor de la asigurari este o masina veche indiferent de starea in care se afla ... din pacate ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
turbodxman |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 10 Jul 2012, 12:42) Sunt cele mai deosebite chiar. Parca nu tot pe 4 roti merg... (ma rog... din cate am inteles masinile astea 2 nu prea merg). Pt masini deosebite uitati-va la ydaniel ![]() E opinia ta. QUOTE(argon @ 10 Jul 2012, 12:54) Crezi tu ca putini, e plin de cetateni de-si cumpara un Logan sau orice altceva si-l tin in tipla sa se uite la el... Daca tu crezi ca o masina cumparata noua gen Logan si intretinuta e acelasi lucru cu un Renault 25 esti tare. ![]() ![]() QUOTE(cj98czh @ 10 Jul 2012, 13:00) Mie mi se pare anormal sa ai o masina si sa nu te bucuri de ce ofera ea ... eu m-am bucurat de tot ce ofera R25 pe parcursul a mai multi ani si foarte multi km si nu am regretat deloc (si aia nu inseamna ca nu a fost intretinuta ca la carte)... daca vroiam sa o pastrez "virgina" luam o macheta ... ocupa mai putin loc .. Asta e opinia ta. Si dreptul tau sa faci ce consideri cu masina/masinile tale. Eu prefer sa le am "virgine" ![]() ![]() QUOTE(Diac @ 10 Jul 2012, 13:04) Acuma fiecare om cu pasiunea lui... La un moment dat R 25 va deveni masina clasica, inscrisa in retromobil si aia e. Turbodxman, da o asigurare furt - incediu nu te-ai gandit sa faci la masini? Daca tot ai investiti atata timp, bani si pasiune in ele... Am luat in calcul si aceasta idee. Dupa o documentare mai amanuntita voi cantari. Ms de idee. ![]() <span class='edit'>10 Jul 2012, 15:18:</span> Un alt detaliu, de epoca, ce se adreseaza doar acelora care apreciaza This post has been edited by turbodxman: 10 Jul 2012, 15:20 Attached thumbnail(s) eticheta_schimb_filtru_ulei_purflux.jpg ( Size: 412.66k ) Number of downloads: 1139 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Salutare! Apreciez efortul de a pastra masinile in cea mai buna conditie.
Fara suparare, dar am citit pana acum prea putin din "povestea" lor si jurnalul seamana mai degraba cu un inventar de piese. Exista in Pitesti un Renault 25 care circula des si se gaseste in stare foarte buna, comparabila cu masina prezentata in acest topic. Deci se poate si altfel. As gasi mult mai interesant un jurnal de bord care sa curpinda si calatoriile facute cu respectivul automobil, daca acestea exista... |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
cj98czh |
![]()
|
Exact ce spuneam si eu ... cu ce ma incanta o asemenea masina daca nu ma bucur de ea, si de un R25 in mintile lui chiar te poti bucura (comfort, tinuta de drum, etc) ... ca o vad in garaj? nu vad rostul .. dar cum scriai mai sus .. fiecare este liber sa faca si sa dispuna cum crede de bunurile lui ...
In peste 200.000 km petrecuti la bordul celui de-al doilea R25 (ca primul nu l-am tinut mult din cauza ca incepuse sa aiba multe probleme electrice la care nu le dadeam de cap si atunci am preferat sa iau unul intr-o stare foarte buna de functionare) nu am avut probleme cu el ... m-a dus si adus de peste tot ... si special pentru turbo ... cand l-am luat .. era un R25 break ... singurul de caest fel vazut pana atunci de atunci incoace .... arata ca un dric ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Masina arata bine, dar abtibildurile alea sunt penale. Chiar daca or fi originale, ele au fost facute pentru a fi date jos repede.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 01:17 |