Salut, probleme cu servo
![]() ![]() ![]() |
Salut, probleme cu servo
L!V!U |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 18 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002 2.0 IDE
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
uita-te la nervurile curelei, daca sare peste canelurile de la role ar trebui sa fie uzate
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cureaua cu caneluri TREBUIE sa fie aliniata perfect pe toate rolele cu caneluri.
Pe rola de la fulie/compresor/alternator/servo TREBUIE sa calce canelurile in acelasi fel nu "forfecat/decalat" altfel se distrug canelurile si se rupe cureaua.....in timp. Probabil ca una din rolele cu caneluri este decalata fata de celelante si asta face sa "arunce" cureaua sub o pozitie diferita. Slabeste intinzatorul si incearca sa pozitionezi corect cureaua....din nou. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
pepyto84 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 May 12 ![]() |
sau e posibil ca una din role sa nu fie stransa bine...
|
--------------------
renault
laguna2
2002
|
|
L!V!U |
![]()
|
Cureaua e noua, cum sa fie nervurile uzate?
Si cand te uiti de sus la curea nu ar trebui sa iasa din vizor nici o rola? adica trebuie sa fie toate intr-o linie ideala? |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 2.0 IDE
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
daca sare peste caneluri se uzeaza foarte repede
|
--------------------
Audi
A4
|
|
L!V!U |
![]()
|
pai bine o s-o schimb din nou, insa sa gasesc mai intai de toate de la ce sare ...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 2.0 IDE
|
|
alinushy |
![]()
|
pai daca zici ca ai schimbat rolele poate nu le-ai montat cum trebuie
|
--------------------
Audi
A4
|
|
bold.cristian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 February 10 ![]() |
Eu am patit la 1.5dci la clio sa-mi rupa la fel cureaua, tot dupa un schimb de curea de distributie si accesorii etc etc...
Motivul: mi-au dat de la magazinul de piese o curea diferita. Eu aveam nevoie de una cu 5 caneluri si mi-au dat una cu 6. Rolele au toate 6 caneluri si nu se observa....trebuie comparat neaparat cu ce ai avut inainte. La laguna la 1.9dci mi-au oferit 2 variante diferite pentru accesorii. Se mai intampla sa nu o nimereasca ![]() This post has been edited by bold.cristian: 4 Jun 2012, 18:34 |
--------------------
Renault
(pr) Koleos 2.0DCi BVA
2008
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
ea are un cod de genu Xpk1234
unde X e numarul de caneluri 1234- "lungimea" in milimetri - lungimea - ea fiind de fapt un cerc inchis eu la 2.0 dci spre exemplu am 7pk1973 This post has been edited by pishky: 4 Jun 2012, 18:50 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 08:11 |