Macara geam electric, Difera cea cumparata fata de cea de pe masina
![]() ![]() ![]() |
Macara geam electric, Difera cea cumparata fata de cea de pe masina
Zana |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Coupe Coach
2001
|
|||
gorman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 27 May 08 ![]() |
Servus!
Problema este ca geamul la baza are alta forma...difera cel cu gaura pe mijloc de cel care e cu ghidaje tip sanie. Primul prinde geamul intr-un singur punct pe mijloc prin gaura practicata in geam. Cel de-al doilea prinde geamul in doua puncte si nu are gaura in el, suportii de pe geam fiind prinsi fortat...poate chiar lipiti si ma indoiesc ca ii poti scoate fara sa strici geamul. Ce poti sa faci este sa cauti un geam la dezmembrari potrivit tipului de macara pe care il ai sau sa schimbi macaraua. Numai bine. |
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
Zana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 May 12 ![]() |
Cam asa m-am gandit si eu.
Totusi ar mai fi o solutie sa fac o gaura in suportul metalic al geamului asta pe care-l am ... nu ar merge ? pentru ca ghidajul din capat este acelasi. Mersi! 24 May 2012, 23:07: PROBLEM SOLVED! I-am dat gaura in sania care tine geamul, exact unde tre sa pice tzumburucul ala care ar fi trebuit sa intre in geam daca ar fi avut gaura. singurul inconvenient este ca nu coboara pana jos tocmai din cauza surplusului datorat tablei, dar pt 20-30 mm nu mai conteaza. This post has been edited by Zana: 24 May 2012, 23:07 |
--------------------
Renault
Megane Coupe Coach
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:01 |