Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Macara geam electric, Difera cea cumparata fata de cea de pe masina

Zana
post 24 May 2012, 01:57
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare tuturor!
Am recurs la a face un topic nou pentru ca toata ziua am cautat o solutie pe forumuri si nu am gasit nici o idee. blink.gif
Treaba e in felul urmator:
Macaraua electrica stanga fata incepuse sa scape atunci cand ajungea pe capat de cursa. Pentru asta am facut rost pana la urma de un sistem aftermarket, dar abia dupa ceea am vazut ca pe masina am efectiv macara cu bratele in "X", iar ce am cumparat eu este varianta simpla cu sufa si un singur ghidaj pentru geam. post-336-1110552489.gif
De montat ghidajul si motorasul nu a fost o problema; unde m-am impotmolit rau a fost ca pastiluta aceea mica de pe ghidaj trebuie bagata in nush ce gaura de pe geam (pentru ca de acolo ridica sau coboara geamul in functie de cum gliseaza).
N-am gasit neam de gaura de ghidaj pe geam, in locul pe unde ajunge ghidajul.
Presupun ca trebuie facuta o gaura in tabla aceea sanie care tine geamul cu cheder.
S-a mai lovit cineva pana acuma de asa ceva ?!
HELP!
Multumesc anticipat!

--------------------
Renault Megane Coupe Coach 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gorman
post 24 May 2012, 04:39
Post #2

Membru autentic

Servus!
Problema este ca geamul la baza are alta forma...difera cel cu gaura pe mijloc de cel care e cu ghidaje tip sanie. Primul prinde geamul intr-un singur punct pe mijloc prin gaura practicata in geam. Cel de-al doilea prinde geamul in doua puncte si nu are gaura in el, suportii de pe geam fiind prinsi fortat...poate chiar lipiti si ma indoiesc ca ii poti scoate fara sa strici geamul. Ce poti sa faci este sa cauti un geam la dezmembrari potrivit tipului de macara pe care il ai sau sa schimbi macaraua.
Numai bine.

--------------------
renault laguna coupe 2.0T 2008
+
Zana
post 24 May 2012, 06:24
Post #3

Membru incepator

Cam asa m-am gandit si eu.
Totusi ar mai fi o solutie sa fac o gaura in suportul metalic al geamului asta pe care-l am ... nu ar merge ? pentru ca ghidajul din capat este acelasi.
Mersi!

24 May 2012, 23:07:
PROBLEM SOLVED!
I-am dat gaura in sania care tine geamul, exact unde tre sa pice tzumburucul ala care ar fi trebuit sa intre in geam daca ar fi avut gaura.
singurul inconvenient este ca nu coboara pana jos tocmai din cauza surplusului datorat tablei, dar pt 20-30 mm nu mai conteaza.

This post has been edited by Zana: 24 May 2012, 23:07

--------------------
Renault Megane Coupe Coach 2001
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 22:01
Dacia