Modificare scrumiera. Niste pareri?
![]() ![]() ![]() |
Modificare scrumiera. Niste pareri?
Lovele |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 2 February 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|||
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Alta priza... orice ai face acolo nu va arata ok
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Iei curent din spatele scrumierei ,practic de la alimentarea ei,si il duci unde vrei tu.La o alta priza,sau direct catre un alt consumator.Atentie ! Alimentarea brichetei este permanenta.
This post has been edited by jas2: 9 Nov 2014, 14:55 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
Lovele |
![]()
|
Multumesc de sfat, chiar nu m-am gandit la asa ceva. Daca leg inca o bricheta, in afara de o bricheta in sine mai am nevoie de o siguranta de 10A sau 20A care merge direct pe fir asa-i?
|
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.903 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Eu am luat doua prize de Laguna II, cu firele aferente, si capac, cu intentia sa le bag in consola centrala, nu din motive estetice de deschis scrumiera cand am ceva in priza ci de nevoie (navigtie sau telefon, priza statie si detector de radar)
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Alimentarea brichetei nu este permanenta, aceasta se realizeaza doar in momentul in care bagi cheia in contact si o rotesti pe prima pozitie ( accesorii ).
Si eu ma gandeam la o modificare de genul, singura varianta este sa trag fire si sa fac alta priza. Sunt deschis la alte variante. ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Lovele |
![]()
|
Dupa cum am citit eu, ca sa ai curent non-stop trebuie sa tragi curent direct de la baterie.
|
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Eu am luat curent din spatele brichetei si mi-am montat o priza cu trei iesiri sub torpedou, nu se vede deloc. O sa ii fac poze.
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
QUOTE(Dreamer @ 10 Nov 2014, 09:40) Alimentarea brichetei nu este permanenta, aceasta se realizeaza doar in momentul in care bagi cheia in contact si o rotesti pe prima pozitie ( accesorii ). Confirm si eu acest aspect. Lovele, Daca legi o alta priza pe circuitul de bricheta existent nu ai nevoie de o siguranta in plus. Siguranta existenta (originala) i-ti asigura protectia necesara. This post has been edited by radunre: 10 Nov 2014, 22:47 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
danutzBV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 July 14 ![]() |
Lovele, prima poza super interesanta, poti sa dai detalii? Sau este doar o poza pusa pe afisaj?
Cu stima |
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
Lovele |
![]()
|
radunre- Mersi asa o sa fac.
danutz- Este o poza exemplificativa luata de pe google. Dar au fost fabricate modele de megane 2000 cu navigatie din fabrica in locul ceasului. Modelul de megane din poza este cea care vine cu gps-ul din fabrica. |
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
danutzBV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 July 14 ![]() |
Merci de informatie, am crezut ca este ceva adaptat.
Cu stima |
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 11:59 |