Furtun filtru aer, unde gasesc?
![]() ![]() ![]() |
Furtun filtru aer, unde gasesc?
finu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) furtun.jpg ( Size: 945.36k ) Number of downloads: 232 |
||
--------------------
Renault
Megane 1 Coupe 2.0 16V F4R-746 140 HP
2002
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Numai nou o sa gasesti si aia la reprezentanta, poti sa incerci sa vezi ce poti adapta ... este pe undeva si o discutie despre asta ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
finu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
nou costa in jur de 350 roni.
pe al meu l-am bandajat cu folie de aluminiu adeziva. costa 25 roni rola la bricostore. dar trebuie rebandajat de fiecare data cand umblu la el. ma poti ajuta cu un link catre discutia de care mentionezi? poate a gasit cineva o altfel de rezolvare. multumesc ! |
--------------------
Renault
Megane 1 Coupe 2.0 16V F4R-746 140 HP
2002
|
|
ovidiu_motoc_SB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 16 January 13 From: Sibiu ![]() |
Salut.
Eu am folost o conducta de la o instalatie de aer conditionat. Este din aliminiu imbracat in carton pe care l-am vopsit cu spray negru. Este muuult mai durabila, destul de flexibil si foarte apropiata de diametrul furtunului original ( 8 cm daca nu ma insel). Daca erai de prin SB iti dadeam si tie, mai am o bucata ramasa. Eu zic ca se gasesc o gramada de alternative daca o sa cauti, nu se merita sa dai atatia bani pe una noua. Spor ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.4 16V
1999 RXE
- SB10GBP Be open-minded.
Cunostinte "basic" de mecanica. Ajut cu placere. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:33 |