Clapeta recirculare Renault Symbol, Schema electronica de actionare clapeta recircular
![]() ![]() ![]() |
Clapeta recirculare Renault Symbol, Schema electronica de actionare clapeta recircular
imp3rd1349 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 27 April 23 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol I / Thalia I Facelift
2006 Expression
|
|||
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
eu din 2018 de cand am inlocuit motorasul si am facut circuitul din schema asta nu am mai avut probleme
200520155159.jpg ( Size: 2.3mb ) Number of downloads: 25 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
imp3rd1349 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 27 April 23 ![]() |
Hello,
Pentru cine vrea sa vada un demo 47 Ohm vs 340 Ohm la acea rezistenta. Am facut un video cu testele facute in casa inainte sa repar din nou acel motoras (inlocuire rotita din mijloc). Aici e video https://www.youtube.com/watch?v=xfBDx275YSw sunt facute 4 teste 2 in intuneric si 2 in lumina cu 47 Ohm si 340 Ohm. Neinchiderea perfecta a clapetei e aratata cu o lanterna pusa in ansamblu de climatizare pe care l-am folosit in teste. Test #1 47 Ohm la intuneric Test #2 340 Ohm la intuneric Test #3 47 Ohm la lumina Test #4 340 Ohm la lumina In cele 4 teste se poate observa ca, clapeta nu se inchide perfect iar daca micsorezi excesiv acea rezistenta poti inchide mai mult clapeta cu riscul ca rotitele din motoras sa se rupa iar. Nu zic ca solutia asta cu releu si rezistenta nu e buna doar eu am fost prea perfectionist ca sa fac sa mi se inchida clapeta aproape perfect ca fluiera in mers dar prostia se plateste am mai reparat odata si pus fix rezistanta unde cine a realizat schema asta prima data aici s-a oprit dupa teste la 330 Ohm iar eu a doua oara am pus 340 Ohm. Tinand cont ca prima data cand am alimentat acel motoras direct fara acest montaj in casa s-a rupt din prima cand a ajuns clapeta la capat de cursa iar dupa ce l-am reparat si adaugat schema cu releu si rezistenta nu s-a rupt din primele actionari solutia e buna face ce trebuie doar ca eu nu am vrut sa modific solutia sa inchid clapeta perfect si aici a fost greseala. Eu cred ca, clapeta nu se inchide perfect de la vechime si acele plastice se mai deformeaza in timp tinand cont de cat sta masina in soare etc. Conteaza sa mearga sistemul de recirculare in concluzie ca Renault Symbol nu e masina de lux sa avem pretentii de a fi totul perfect la linie la milimetru. Toate cele bune. |
--------------------
Renault
Symbol I / Thalia I Facelift
2006 Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 23:10 |