Pierde antigel
![]() ![]() ![]() |
Pierde antigel
mario22 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 6 December 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
- IS 69 SYP
2005
|
|||
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
Pompa de apa a inceput sa piarda pe la presetupa ,trebuie schimbata
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
mario22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 6 December 07 From: Iasi ![]() |
Multumesc 'rombul' pentru mesaj(la asta ma gandeam si eu), intrebarea este de ce pierde la intervale neregulate de timp? daca ar fi doar garnitura dusa cred ca ar pierde zilnic nu?, dar la mine tre si cateva saptamani fara sa pierd nici un pic de antigel desi masina este folosita zilnic. Multumesc inca o data si astept in continuare pareri poate ma ajutati sa ii dau de cap.
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
- IS 69 SYP
2005
|
|
andrei1989 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 12 April 11 ![]() |
salut
am si eu aceeasi problema cu pierderea lichidului de racire. acum cateva zile am constatat ca o se incalzeste foarte repede motorul, se ridica acul de temperatura foarte repede, am tras pe dreapta dar n-am putut de la presiune sa desfac capacul de la vasul de expansiune. am asteptat sa se raceasca si m-am dus acasa (nu mai aveam mult de mers). ieri am verificat lichidul si nu se vedea deloc in vas, am cumparat lichid si am completat cu 1.5 - 1.75 L pana a trecut putin de max ca n-am fost atent. azi iar a trebuit sa pun cam 0.5 L. care e problema? am verificat uleiul si e peste a doua gradatie, cea de maxim, pentru ca auzisem ca s-ar duce in baia de ulei antigelul. sa fie garnitura de chiuloasa? daca asta e de vina cam cat m-ar costa la service renault? (sa stiu la ce ma astept) multumesc ![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1.6 16v
|
|
mario22 |
![]()
|
Eu am schimbat termostatul si s-a rezolvat. Nu a mai pierdut antigel, era termostatul blocat pe inchis, dar nu prea am avut de suferit, era foarte frig in perioada aia. Termostatul a costat 350 de lei si l-am schimbat singur.
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
- IS 69 SYP
2005
|
|
andrei1989 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 12 April 11 ![]() |
nu cred sa fie termostatul pentru ca daca am grija sa aibe antigel motorul sta la temperatura la care trebuie. nivelul tot scade in rezervor dar sub masina nu sunt urme...
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 15:30 |