Montare Roata Rezerva
![]() ![]() ![]() |
Montare Roata Rezerva
Antonyo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Arkana 1.3 TCe Techno EDC - 140 CP
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|||
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
Sincer, m-a ferit D-zeu sa fac pana pana acum , dar am demontat odata roata de rez. sa-i verific presiunea si sa vad si eu cum functioneaza mecanismul. Eu am un abtibild pe plasticul negru de sub mocheta care te indruma pas cu pas si asa am reusit. De dat jos e usor de montat la loc e mai greu. In principiu , din ce-mi aduc aminte parca tu ai procedat sau vei proceda corect, nu-mi mai aduc bine aminte pasii de urmat. Bafta oricum !
Si spune-ne cum ai facut in final. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
- BV-10---S
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
Antonyo mai mult ca sigur e bine cum procedezi
|
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
Antonyo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
imediat ce imi vor venii jantele de la astra asigurari ma voi apuca sa pun rezerva la locul ei,am sa va tin la curent cu acest mecanism ingenios.Sunt curios daca cei de la Renault s-au gandit ca astfel de masini pot conduce si femeile,e o inginerie destul de complicata
![]() This post has been edited by Antonyo: 2 Feb 2012, 19:13 |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Femeile ca femeile, dar ca sa pui janta aia la loc trebuie sa ai niste maini foarte lungi si foarte puternice pentru ca e imposibil sa ridici roata si sa infiletezi capacul ala in acelasi timp. Trebuie macar o teava in portbagaj sa faci parghie cu ea, ca altfel de unul singur nu poti reusi.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
eu nu am schimbat niciodata
![]() ce nu mi-a placut a fost atunci cand se elibereza roata si efectiv cade sub masina (daca ai numarul la pantof mai mare ai mari sanse sa iti invineteasca cateva degete) |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Nu ramane sus. Trebuie sa o ridici, cobori capacul acela pe filet si incepi sa infiletezi. Dupa ce a luat cateva spire abia atunci poti sa eliberezi firul ca nu mai cade roata. In continuare infiletezi pana se face capacul click.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 3 Feb 2012, 08:42 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
barcelona |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 2 December 11 ![]() |
Voi nu aveti sa inteleg roata in portbagan,e ca la SuperNova afara?
|
--------------------
Renault
Symbol 1.2 16v
2010
|
|
MMVI |
![]()
|
da e afara
|
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 3 Feb 2012, 08:36) Nu ramane sus. Trebuie sa o ridici, cobori capacul acela pe filet si incepi sa infiletezi. Dupa ce a luat cateva spire abia atunci poti sa eliberezi firul ca nu mai cade roata. In continuare infiletezi pana se face capacul click. Asa e, ai dreptate. Oricum sistemul este un pic imbecil , nu s-au gandit la doamne /domnisoare, pentru care e un chin ,dar daca arata bine se rezolva. |
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
adica sa elimine un motiv de agatat?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(MMVI @ 3 Feb 2012, 08:30) eu nu am schimbat niciodata ![]() ce nu mi-a placut a fost atunci cand se elibereza roata si efectiv cade sub masina (daca ai numarul la pantof mai mare ai mari sanse sa iti invineteasca cateva degete) corect,tragi cu ceva forta pana intra in locasul ei apoi infiletezi,e simplu daca prinzi mecanismul insa iti tb ceva forta sa o ridici cu putere pt. a intra la locul ei. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Antonyo |
![]()
|
Concluzia care este? cand pun roata la loc infiletez piulita sau o desfac,eu din ce tin minte (poate nu tin bine minte) cand am dat roata jos am desfacut piulita de jos in sus,acum cand pun roata la loc,o duc de sus in jos?
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Tragi de roata sa intre surubul in locasul lui, apesi piulita aia pana jos, dupa care incepi sa infiletezi. Trebuie neaparat doua persoane. Unul sa ridice de roata si celalalt sa infileteze. Sau cineva cu 3 maini cum e in reclama asta
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
MMVI |
![]()
|
cand o sa se faca mai cald promit ca o sa scot roata de rezerva si o sa vad ce si cum
dar pot sa jur ca cel care mi-a aratat cum se face a facut operatiunile intr-un timp foarte scurt si nu a folosit trei maini ![]() |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Ar fi bine sa fie cum zici tu, dar eu am mai tras nenorocirea aia de surub prin gaura si nu ramanea. D-abia dupa cateva infiletari tinea
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Insurubezi dupa ce se asaza roata in locul ei, nu iti trebuie 3 maini
![]() This post has been edited by Synyster: 3 Feb 2012, 15:27 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Secretul consta in forta cu care tragi sa intre roata la locul ei apoi infiletezi piulita alba de plastic si gata,nu iti tb 3 maini sau 5 picioare
![]() |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Synyster, nu am citit manualul, m-am luat dupa benzile desenate. Data viitoare cand o dau jos va urmez sfatul si o sa incerc, dar eu tin minte, ca o ridicasem pana sus, si cand sa duc mana sa infiletez, pentru ca ma inclinam, cobora o data cu mine
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Mai bine sa nu ai nevoie sa incerci
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
Sistemul nu este foarte complicat. Sa nu fii nevoit sa faci pana si sa ai portbagajul plin, ca e problema. La coborare se desfileteaza piulita si se apasa pe manerul negru fara a sta cu picioarele sub bara masinii, se trage roata si se scoate flansa de sustinere a rotii prin tragerea cablului in lateralul acesteia. Pentru punerea la loc trebuie smuncit putin cablul la ridicare sa se auda un clic, apoi se strange piulita pana la capat. E bine de exersat cand nu ploua afara.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3.
- CT O6 XXX http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
pepelutza |
![]()
|
Deci e problema cu click !
|
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Synyster, you the man
![]() ![]() This post has been edited by spy_oh_joy1389: 24 Mar 2012, 21:30 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
b06dAN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 21 August 09 ![]() |
salut, ce ai scris este ok, trebuie sa tragi roata putin mai cu forta si trebuie sa auzi un clanc. cand pui manerul la loc, ai grija sa nu apesi pe el ca iti cade iar roata
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 1.4 16V
|
|
titicostel |
![]()
|
. Group: Members Posts: 104 Joined: 27 May 12 From: . ![]() |
Clip video de la Renault : http://www.e-guide.renault.com/portail/egu...&pays=fra&car=2
Se intra pe Maintenance si prima operatiune e schimbarea rotii de rezerva. |
--------------------
.
.
.
|
|
MMVI |
![]()
|
ptr topicul nostru: se intra pe utilisation>exterieur>roue>crevaison, roue de secours
|
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:31 |