Capac motor Clio III Dinamique
![]() ![]() ![]() |
Capac motor Clio III Dinamique
boggybb |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 27 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|||
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Eu nu am. Foarte putine Clio III au.
S-a mai discutat aceasta problema in mai multe topicuri printre care si acesta: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=57156&hl= |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
boggybb |
![]()
|
Faza e ca pe mine m-au dus cu vorba sa ma faca sa creada ca nu am avut si nu am cum sa dovedesc. Mie mi-au aratat in service un alt 1.4 dar care era din 2008 parca, si deci ala e posibil sa nu fi avut.
M-ar interesat un clio 3 din mai- spetembrie 2007. Si curios e cum am zis, dupa numarul de pe certificatul de inmatriculare la piese apare capacul. Scrie pe poza 1.6 (dar eu stiu ca in general pozele sunt cu titlu informativ), dar daca apare in schema? Aaaa, si mai curios, o dadeau in balbaiala inainte sa-mi arate cate o masina..aaa, asta e Privilege, dvs. aveti Dinamique deci asta s-ar putea sa aiba. Si eu din ce am mai citit pe forum prezenta capacului e conditionata de perioada fabricatiei si nu de nivelul dotarii, nu? This post has been edited by boggybb: 27 Aug 2009, 09:02 |
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Repet ce-am scris si in topicul celalalt...la 1.4 16v doar primele clio III aduse in tara au avut acel capac argintiu. Deci, e vorba de prima jumatate a anului 2006.
Cele fabricatie 2007 nu au venit cu acest capac, eu cel putin nu le-am mai vazut. @boggy: Daca tu nu esti sigur de ce ai pe masina sau ce-ai avut...nu pot sa-mi dau seama cum se poate solutiona un astfel de caz. Dar la motor te-ai uitat?...sunt sau nu suportii de prindere ai capacului la locurile lor? [attachmentid=1627548392] Daca a fost infipt un capac acolo, s-ar cunoaste. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
boggybb |
![]()
|
Multumesc pentru poza. La mine unde ai indicat tu pe poza, nu e asa zgariat, e doar un strat fin de la praf cam asa ceva. La tine asa arata dupa ce ai scos o singura data capacul? sau dupa scoateri/montari repetate?
M.E. - Nu mai cita mesajul anterior! |
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Eu nu am clio III, poza e spre exemplificare, am luat-o de pe net.
Piesele alea rotunde si mai prafuite in poza sunt de cauciuc...ma gandesc ca daca acolo a fost fixat un capac, deci implicit o piese de plastic, s-ar observa o anumita uzura, semne de frecare, pe interior. Bun, si ai garniturile astea pe masina sau nu? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
boggybb |
![]()
|
Aaa, eu acuma am vazut cand mi-ai zis tu ca sunt niste garnituri pe urechiusele alea(gauri sau cum sa le zic), de aia nu-s zgariate urechiusele la mine, ca nu a venit direct capacul pe ele ca sa fie frecare, ci pe garnituri.
Raspunsul e nu, nu am acele garnituri. This post has been edited by boggybb: 27 Aug 2009, 10:56 |
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
Nici a mea nu are, desi mi-ar fi placut .Sistemul de prindere cred ca exista. Exclus a fi fost montat anterior. Apropo, nu se gasesc de cumparat ?
|
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Au la reno gramezi!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
Cam cat costa ?
|
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Am vazut un Clio 3 adus din Fr 1.6 16 V care avea capacul motor argintiu-cel de Megane nu se potriveste,cat si capitonaj la capota fata ca la diesel si culmea era in acte tot 2007,al sotiei nu are nici capac motor nici capitonaj si nici lampa torpedou dar ce este mai ciudat este ca nu are nici urechile alea de fixare a capacului motor si este tot dynamique ca echipare.
This post has been edited by 99AIM: 3 Dec 2011, 08:27 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
prodesign87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 21 April 12 From: Bucuresti ![]() |
Hello,
Aveti idee cum pot da jos capacul de la motor pe un clio 1.2 16V? Am vazut ca e prins foarte bine... |
--------------------
Dacia
Duster
2012 Sex, Reno and rock&roll
|
|
catalinux* |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 12 December 08 ![]() |
Nu este prins bine deloc
![]() 1. Slabesti colierul de clapeta de acceleratie 2. Tragi de capac in sus, nu este prins in suruburi P.S.: cand ai drum prin pitesti da-mi un PM, caut demult pe cineva cu Clio 1.2 pt a compara mersul motorului la relanti. Mersi This post has been edited by catalinux*: 30 Apr 2012, 15:42 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:44 |