Probleme, temperatura si presiune ulei
![]() ![]() ![]() |
Probleme, temperatura si presiune ulei
bolodan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE
- tm22dmg
Clasic 1997
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Inseamna sa nu mai circuli cu masina si sa o duci rapid la o diagnoza ... poate fi un senzor bulit sau poti avea o probleme reala si risti sa belesti motorul .
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bolodan |
![]()
|
mersii de sfat ,,,cred ca-i un senzor de racire mototr dus.asa mi-a zis un mecanic de la renault dar mai sigur am sa merg sa-i faca un diagnostic.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
- tm22dmg
Clasic 1997
|
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
Inseamna ca senzorul de presiune ulei(,,bulbul,,) este defect. Cum privesti motorul,este undeva in partea dreapta,jos, se desface cu o cheie tubulara de 22. Costa cam 30 de lei. Am avut aceeasi problema.
Daca dadeai un search,gaseai un topic deschis de mine pentru problema asta. This post has been edited by Dragos34: 9 Apr 2012, 18:35 |
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
bolodan |
![]()
|
Mersii mult Dragos34 , asa am facut si acum totul este ok ...
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE
- tm22dmg
Clasic 1997
|
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
Ma bucur ca ai reusit si era asta problema. Eu cand am patit buba,m-am dus la service si dupa test mi-a zis sa segmentez motorul ca e slaba compresia si de-asta se aprind becurile in bord. Apoi m-a luminat un amic si mi-a zis sa schimb acel bulb. Si a avut dreptate.
|
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 09:40 |