Megane 3 RS 250 sau Leon Cupra R 265 ?
![]() ![]() ![]() |
Megane 3 RS 250 sau Leon Cupra R 265 ?
AF80 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 April 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence Dynamique 1.5dci 105cp
2010
|
|||
atipiq_nightmare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 14 June 10 ![]() |
RS`ul arata mai bine si a fost gandit pentru un scop anume ... dar clar cupra este mai fiabila. Oricine stie ca 2.0tfsi din gama vag este un motor foarte reusit, si fazele de genu ca la rs are schimbatorul nu stiu cum sau ca seatul nu are cotiera sunt copilarii.
|
--------------------
Megane
RS 225 Nimbus Grey
2007 Milltek Decat 2.75"+Catback 3" K-TEC Racing,ITG Cold Air Intake,FERODO DS2500 Rear Brake Pads,MILLERS CFS Competition Fully Synthetic Engine Oil, etc.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
colegu, chiar era nevoie de inca un topic? cel cu megane 3 rs nu te-a coafat?
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
atipiq_nightmare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 14 June 10 ![]() |
care coleg?
![]() This post has been edited by atipiq_nightmare: 19 Apr 2012, 18:22 |
--------------------
Megane
RS 225 Nimbus Grey
2007 Milltek Decat 2.75"+Catback 3" K-TEC Racing,ITG Cold Air Intake,FERODO DS2500 Rear Brake Pads,MILLERS CFS Competition Fully Synthetic Engine Oil, etc.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Masina e ca femeia: de preferat este sa ti-o alegi tu, nu sa ti-o aleaga altii.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
colegu initiatorul topicului, care a mai postat si pe topicul cu megane 3 rs
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
dodel94 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 June 12 ![]() |
Imi plac foarte mult amandoua dar nu stiu pe care sa o aleg , vreau pareri despre ele si o comparatie asa .
Problema e ca una este Renault iar alta Seat. Voi ce ati alege? Multumesc ! ![]() Attached thumbnail(s) SEAT_Leon_Cupra_R_5.jpg ( Size: 79.21k ) Number of downloads: 316 01_gen_09_megane_rs_580op.jpg ( Size: 52.58k ) Number of downloads: 349 |
--------------------
Vw
Passat
2008
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
RS anyday
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
RS ul fara ezitare, aspect modern, puternica, stabila, printre cele mai performante/potente masini din categoria sa, echipare foarte buna.
Eu am condus Megane 2 RS F 1 team si Leon Cupra si iti pot spune ca Renault ul mi a placut mai mult, iar echipat cu lsd are o aderenta fantastica. Consider ca Leon ul la interior este inferior Megane ului, dar depinde de gusturi. Daca vrei sa ai si spatiu alegi masina in 4 usi, daca nu, Rs ul. Am vazut cateva RS uri pe strada si de fiecare data intorc privirea dupa ele, arata superb.... |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Dodel are Passat. E o cauză pierdută. De ce vă mai obosiți să-i răspundeți pe o temă clasică din seria Bruce Lee sau Van Damme?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
RS fara sa stau pe ganduri!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@ssilviu mi-a scapat, mi scusi
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 07:29 |