Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accident cu pieton minor

cata82
post 3 May 2012, 12:02
Post #31

MEMBRU RAPIDIST

Group: Members
From: Bucuresti - sos. Polona

Hai sa clarificam situatia:
Daca iti retine permisul (asa cum zice Marian) si iti da dovada de circulatie provizorie(chiar daca aceasta se prelungeste) SIGUR ai (se considera) permisul suspendat!
Cum am spus si mai sus, nu se mai retine/suspenda permisul in cazul in care ai avut un accident cu victime/vatamari corporale DAR nu esti vinovat.

Klaus spun toate acestea pentru am consultat avocatul de la firma unde lucrez, el mi-a zis pas cu pas, ce se intampla, ce se va intampla pe viitor etc.

SandelBS, copilul a traversat strada in fuga, l-am lovit cu farul dreapta chiar pe mijlocul benzi pe sens. Nu eram chiar asa de tampit sa intru in el, pe marginea drumului.
Am avut intentia sa trag stanga brusc, de volan, dar m-am gandit la viata mea si a sotiei + daunele masinii.

--------------------
Dacia Supernova 2001
REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marian66
post 3 May 2012, 12:28
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti, Pantelimon

QUOTE(cata82 @ 3 May 2012, 13:02)
Daca iti retine permisul (asa cum zice Marian) si iti da dovada de circulatie provizorie(chiar daca aceasta se prelungeste) SIGUR ai (se considera) permisul suspendat!
Cum am spus si mai sus, nu se mai retine/suspenda permisul in cazul in care ai avut un accident cu victime/vatamari corporale DAR nu esti vinovat.
*

Permis suspendat nu exista, se suspenda dreptul de a conduce, si/sau se retine permisul. Uneori nu e posibil sa le faci pe amandoua (de exemplu ai depasit viteza cu 50, dar nu ai permisul la tine. Se va dispune suspendarea dreptului de a conduce , incepand cu data de ..., dar nu se va mentiona nicaieri retinerea permisului), alteori nu se impune (cum e aici). Ai avut vreodata permisul lasat la preschimbat? Ca si atunci mergi tot cu dovada, care se prelungeste, si nu ai dreptul de a conduce suspendat..

Spui ca nu se mai suspenda permisul, inainte daca faceai accident cu victime, si nu erai de vina, ti se suspenda permisul?! Nu vreau sa il desconsider pe avocatul vostru, dar presupun ca e specializat mai mult pe litigii comerciale, recuperari de debite, etc..., asta e ca si cum ai pune electricianul sa ti schimbe distributia, ca tot mecanic e.

Oricum, foarte bine ca nu ai tras de volan, si eu la fel faceam; dupa ramaneai cu paguba si mai mare, plus ca poate si venea cineva de pe contrasens

--------------------
Dacia / Smart Logan VAN / ForTwo 2009
+
cata82
post 3 May 2012, 18:26
Post #33

MEMBRU RAPIDIST

Mariane, nu vreau sa te contrazic sau sa intru in polemica cu tine, posibil sa ai dreptate.
Eu zic ce mi-a spus avocatul.
Daca trageam de volan stanga cred ca ma rasturnam cu masina, pe marginea drumului sunt santuri.

Ce mi se pare ciudat si nefiresc este ca politistu a refuzat sa-mi dea dovada de reparatie (mi-a zis ca daca ma opreste in trafic sa sune sau sa dea prin statie la politia din Lehliu) + ca expertiza tehnica la masina am platit-o din buzunarul meu ( cica nu au bani). Initial am refuzat sa mai fac expertiza tehnica (tocmai din acest motiv-bani) dar mi-a spus ca nu o sa dea bine la dosar daca refuz efectuarea acesteia, asa ca m-am conformat.

Pentru cei care nu ma cred, pot intra pe site-ul politiei Lehliu si sa vedeti comunicatele de presa - in data de 14.04.2012, Sambata inainte de Paste, ora 10:15, localitatea Dor Marunt.

This post has been edited by cata82: 3 May 2012, 18:39

--------------------
Dacia Supernova 2001
REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST
+
cata82
post 18 Jul 2012, 22:34
Post #34

MEMBRU RAPIDIST

Dupa 3 luni, ma suna azi Politia Lehliu, la telefon era chiar politistul care s-a ocupat de caz, spunandu-mi ca mai trebuie sa dau 1.6 mil pentru plata analizelor de sange.
I-am zis ca e prea de tot, ca e strigator la cer, am platit expertiza tehnica si farul masini mad.gif . El mi-a readus aminte ca masina a avut dezechilibru la franarea pe fata, ok am zis, merg cu ea la RAR Bucuresti si facem contraexpertiza, i-am spus pe fata ca am schimbat discurile si placutele de frana replicandu-mi ca contraexpertiza costa 3.5 milioane si ca e de durata.
Mi-a dat numarul personal spunandu-mi ca daca platesc si analiza sangelui imi va da NUP (neincepere urmarire penala).
Nici nu stiu ce sa mai fac, asta e golanie pe fata, nu esti vinovat cu absolut nimic si totusi toate costurile ti le pune-n carca.
Am dreptul sa-i cer copie dupa tot dosarul ?

This post has been edited by cata82: 18 Jul 2012, 22:37

--------------------
Dacia Supernova 2001
REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST
+
klaus
post 18 Jul 2012, 22:39
Post #35

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Avocatul de la firma care ti-a explicat toti pasii si ce se va intampla, ce ti-a zis?
Care e obiectivul tau? sa prelungesti boala sau sa termini si sa stai linistit?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
$$ilvviu
post 18 Jul 2012, 22:42
Post #36

Membru autentic

From: Roman/NT

Mai nou politistul da NUP?

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
cata82
post 19 Jul 2012, 11:57
Post #37

MEMBRU RAPIDIST

QUOTE(klaus @ 18 Jul 2012, 23:39)
Avocatul de la firma care ti-a explicat toti pasii si ce se va intampla, ce ti-a zis?
Care e obiectivul tau? sa prelungesti boala sau sa termini si sa stai linistit?
*

Cu avocatul nu am mai discutat nimic, ii voi trimite un mail sa vad ce zice.
Iti dai seama ca vreau sa termin dra..... odata si sa stau linistit dar din cate stiu nu prea au cum sa ia politia bani oficial (doar daca dai spaga).

Pentru Silviu: nu da politia NUP-ul ci procurorul sau instanta de judecata dar el asa mi-a zis, cuvant cu cuvant.

--------------------
Dacia Supernova 2001
REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST
+
jcdenton
post 19 Jul 2012, 12:12
Post #38

Membru

QUOTE(cata82 @ 18 Jul 2012, 22:34)
trebuie sa dau 1.6 mil pentru plata analizelor de sange
*

Da-i. Bineinteles, primind factura + chitanta / bf la schimb.

Datate bineinteles atunci cand a avut loc accidentul.

Ar trebui sa il linisteasca.

This post has been edited by jcdenton: 19 Jul 2012, 12:13

--------------------
Dacia Logan Laureate 2010
+
Marian66
post 20 Jul 2012, 14:39
Post #39

Membru autentic

politia propune, iar procurorul da sau nu inceperea urmaririi penale; daca ei fac dosarul cu propunere de neincepere, mai greu sa inceapa (invers se mai poate)

ai vreun interes sa se prelungeasca? daca iti ramane coada din asa ceva, o sa atarne in viitor, daca te angajezi la vreo firma mare, care face si backgroung check, o sa fie aiurea ca ai ajuns la proces la accident cu victime

--------------------
+
cata82
post 20 Jul 2012, 18:01
Post #40

MEMBRU RAPIDIST

Mariane, nu am niciun interes sa se prelungeasca, daca eram vinovat cu ceva atunci aveam, dar asa chiar nu am.
Sunt insa nervos pentru ca se trezeste dupa 3 luni sa-mi ceara bani pentru analizele sangelui, de ce nu mi-a cerut atunci banii, in ziua accidentului sau dupa 4 zile, de la accident, cand am facut expertiza tehnica a masinii ?!
O sa ma trezesc peste alte 3 luni sau un an ca ma pune sa platesc expertiza accidentului, spitalizarea copilului (1 zi) sau cine stie ce le mai debiteza mintea!

--------------------
Dacia Supernova 2001
REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST
+
Marian66
post 20 Jul 2012, 20:18
Post #41

Membru autentic

Pai daca e vorba de 1 zi, si daca erai vinovat de producerea accidentului, penal nu raspunzi!
Vatamarea corporala din culpa (art. 184 cod penal) incepe de la 10 zile de ingrijiri medicale.
Asadar aici dupa ce vine (venea/a venit - nu mai stiu detaliile) certificatul medico-legal <10 zile trebuia clar scoaterea pe art. 10b) din codul de procedura penala "fapta nu e prevazuta de legea penala". Nu retinusem de la inceput ca nu a patit ABSOLUT nimic, ca iti ziceam de la inceput astea.

Repet, se aplica indiferent de vinovatia din accidentul rutier - se poate sa raspunzi contraventional pe oug195 (codul rutier) ca l-ai dat pe unul cu cracii in sus pe trecere (amenda+permis), si sa nu raspunzi penal deloc daca nu a patit aproape nimic, si asta 100% legal. (aviz altora care se panicheaza ca mai pleaca cate unul cu salvarea de la accident imediat)

--------------------
+
PetruDez
post 24 Jul 2012, 11:31
Post #42

Membru autentic

Eu aduc benzina vreo 50 de litri. Cine vine cu torta ? Ne ajunge de vreo doua sate oare daca suntem economi?

Acum serios imi pare rau sa aud ce ai patit. Eram intr-o deplasare prin nordul Moldovei si era sa patim ceva de genul. Prostia alora de acolo, ca erau numa vreo 6 case de tigani, a fost ca eram 7 in masina si aveam si accesoriile de rigoare.

Iar soferul....eh....soferul era pe treaba lui.....el stia ca are drum in fata....

--------------------
Renault Am schimbat pe dizal si Koleos 2007/2014
+
tribunul
post 24 Jul 2012, 11:35
Post #43

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Mai lasa-i putin ca acum sunt la olimpiada.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Tamango
post 24 Jul 2012, 13:36
Post #44

Biciclist

Ei vara nu dorm ... ca-s la furat smile.gif

Ceva noutati despre cioroi ?

This post has been edited by Tamango: 24 Jul 2012, 13:37

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
cata82
post 24 Jul 2012, 19:26
Post #45

MEMBRU RAPIDIST

QUOTE(PetruDez @ 24 Jul 2012, 12:31)
Eu aduc benzina vreo 50 de litri. Cine vine cu torta ? Ne ajunge de vreo doua sate oare daca suntem economi?
Acum serios imi pare rau sa aud ce ai patit. Eram intr-o deplasare prin nordul Moldovei si era sa patim ceva de genul. Prostia alora de acolo, ca erau numa vreo 6 case de tigani, a fost ca eram 7 in masina si aveam si accesoriile de rigoare.

Iar soferul....eh....soferul era pe treaba lui.....el stia ca are drum in fata....
*

Petru, daca ar fi dupa mine i-as impusca pe toti, de la mic la mare, nici nu as sta pe ganduri sau sa se faca niste lagare speciale pentru imputita asta de rasa, ca pe timpul lui Hitler, tie frica sa mai mergi pe sosea sau sa-ti scoti nevasta cu copilul din cauza lor.
Ca si sofer am experienta, nu vreau acum sa ma laud sau sa *mi se faca statuii*, dar cand eram pustan m-am angajat la o firma de curierat- TC... in Bucuresti, apoi dupa 3 ani sofer distributie la o celebra firma de distributie medicamente - FILDA.... vreo 4 ani, iar de 4 ani ma ocup de parcul auto la o firma de leasing din Otopeni, deci am cateva sute de mii de km la bord plus ca la 2-3 saptamani la socrii in Rosiorii de Vede sau la Slobozia, la parinti.

Despre cioroi, chiar nu ma mai intereseaza, vreau sa scap naibii de stresul asta, ma duc peste 2 saptamani, la Lehliu, sa platesc analizele de sange, asta daca imi da factura fiscala de la spitalul din Lehliu + garantia din partea Politiei ca imi va da NUP.
Da nu, voi merge mai departe si voi face contraexpertiza la masina, la RAR Bucuresti (masina e Glenzter,inainte de accident schimbat amortizoare, arcuri, saboti spate-2011, planetare-iunie 2011, bascule cu pivoti-aprilie 2012, bielete de directie-2011, etrieri-2011 iar dupa accident i-am schimbat discuri frana si placute frana) cu stresul care va urma, va dura destul de mult, 1 an sau chiar 2 ani.

This post has been edited by cata82: 24 Jul 2012, 19:30

--------------------
Dacia Supernova 2001
REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST
+
VladSoare
post 24 Jul 2012, 20:14
Post #46

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

Petru, daca ar fi dupa mine i-as impusca pe toti, de la mic la mare, nici nu as sta pe ganduri

Eu aș zice să nu-i împușcăm, că-i prea scump. Gloanțele alea costă. Ba mai trebuie pe urmă spălat și sîngele, debarasat de cadavre... Prea complicat.
Mai bine îi strîngem pe toți pe cîmp, într-o șură imensă, și le dăm foc. Iar cenușa o folosim ca îngrășămînt. E ieftin, rapid și ecologic, plus că astfel devin și ei pentru prima oară utili la ceva. biggrin.gif

This post has been edited by VladSoare: 24 Jul 2012, 20:17

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
Kojak
post 24 Jul 2012, 21:56
Post #47

Membru autentic

QUOTE(VladSoare @ 24 Jul 2012, 21:14)
Eu aș zice să nu-i împușcăm, că-i prea scump. Gloanțele alea costă. Ba mai trebuie pe urmă spălat și sîngele, debarasat de cadavre... Prea complicat.
Mai bine îi strîngem pe toți pe cîmp, într-o șură imensă, și le dăm foc. Iar cenușa o folosim ca îngrășămînt. E ieftin, rapid și ecologic, plus că astfel devin și ei pentru prima oară utili la ceva. biggrin.gif
*

Amin! death.gif

--------------------
Dacia Logan 2006
+
PetruDez
post 25 Jul 2012, 08:20
Post #48

Membru autentic

QUOTE(cata82 @ 24 Jul 2012, 19:26)
Petru, daca ar fi dupa mine i-as impusca pe toti, de la mic la mare, nici nu as sta pe ganduri sau sa se faca niste lagare speciale pentru imputita asta de rasa, ca pe timpul lui Hitler, tie frica sa mai mergi pe sosea sau sa-ti scoti nevasta cu copilul din cauza lor.
Ca si sofer am experienta, nu vreau acum sa ma laud sau sa *mi se faca statuii*, dar cand eram pustan m-am angajat la o firma de curierat- TC... in Bucuresti, apoi dupa 3 ani sofer distributie la o celebra firma de distributie medicamente - FILDA.... vreo 4 ani, iar de 4 ani ma ocup de parcul auto la o firma de leasing din Otopeni, deci am cateva sute de mii de km la bord plus ca la 2-3 saptamani la socrii in Rosiorii de Vede sau la Slobozia, la parinti.

Despre cioroi, chiar nu ma mai intereseaza, vreau sa scap naibii de stresul asta, ma duc peste 2 saptamani, la Lehliu, sa platesc analizele de sange, asta daca imi da factura fiscala de la spitalul din Lehliu + garantia din partea Politiei ca imi va da NUP.
Da nu, voi merge mai departe si voi face contraexpertiza la masina, la RAR Bucuresti (masina e Glenzter,inainte de accident schimbat amortizoare, arcuri, saboti spate-2011, planetare-iunie 2011, bascule cu pivoti-aprilie 2012, bielete de directie-2011, etrieri-2011 iar dupa accident i-am schimbat discuri frana si placute frana) cu stresul care va urma, va dura destul de mult, 1 an sau chiar 2 ani.
*

Eu zic decat sa dai banii pe prostii (ca in reclama) mai degraba iti angajezi un avocat .

--------------------
Renault Am schimbat pe dizal si Koleos 2007/2014
+
cata82
post 25 Jul 2012, 11:01
Post #49

MEMBRU RAPIDIST

Nu e exclus nici un avocat dar mai intai sa vad ce fac la Politie, peste 1-2 saptamani.
Daca voi face contraexpertiza la masina clar imi voi angaja un avocat.

--------------------
Dacia Supernova 2001
REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST
+
cata82
post 5 Aug 2012, 22:12
Post #50

MEMBRU RAPIDIST

Sambata dimineata am fost la Sectia de politie din Lehliu, m-am intalnit cu politistul, care a facut expertiza la accident, pentru a achita analizele de sange, cum l-am inalnit din capul locului i-am cerut sa-mi dea factura si/sau chitanta pentru cei 160 ron, atunci gaborul s-a schimbat la 360 de grade spunandu-mi ca nu mai e nevoie sa mai platesc deoarece cei de la MAI au deblocat fonduri.
M-a *periat* spunandu-mi ca am fost baiat dragut, ca m-am interesat de caz/ancheta, ca am platit expertiza masinii etc. A ramas ca imi va da un telefon cand va trimite catre Parchet, decizia de NUP.
Acum nu mai am decat sa astept decizia de la Parchet sau Judecatoria Calarasi. rugaciune.gif rugaciune.gif

--------------------
Dacia Supernova 2001
REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST
+
tatabobu
post 6 Aug 2012, 09:20
Post #51

membru

QUOTE(cata82 @ 5 Aug 2012, 23:12)
gaborul s-a schimbat la 360 de grade

Al dracu', face piruete in fata contribuabilului! 04.gif

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
Tamango
post 6 Aug 2012, 10:38
Post #52

Biciclist

Au nasul dezvoltat ... imediat a mirosit spaga ... + ca au radar la contribuabili buni de muls.

--------------------
+
maho
post 6 Aug 2012, 16:02
Post #53

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

QUOTE(tatabobu @ 6 Aug 2012, 10:20)
Al dracu', face piruete in fata contribuabilului! 04.gif
*

De fapt, cred ca era vorba de 180 090.gif

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
drakuxxx
post 21 Apr 2013, 21:23
Post #54

Membru

Postez aici ca sa nu mai deschid alt topic nou: cumnatu meu a avut un accident asemanator si anume un copil de 3 ani a sarit in strada fix in oglinda masinii.Copilul nu a patit nimic dar nu era trecere de pietoni nimic. El avea 30 km la ora caci era o strada ingusta cu sens unic. Intr-un final politia nu i-a aplicat nici o sanctiune caci nu era vinovat, parintii copilului au recunoscut si ei ca, copilul a sarit direct in strada, ei vazandu-l de la geam. L-au dus si pe cumnat la spital pt recoltare de sange si apoi cu masina la ITP pt verificare, acestea fiind platite de cumnatul meu caci asa a zis politia. Intrebarea este: e obligatoriu sa plateasca el toate astea chiar daca nu e vinovat? E vreo lege care spune ca toate cheltuielile astea trebuie platite de sofer? Daca el nu avea bani sau pur si simplu nu vroia ce puteau sa ii faca?

This post has been edited by drakuxxx: 21 Apr 2013, 21:24

--------------------
Opel Zafira 2006, 1.9
+
Tamango
post 21 Apr 2013, 22:18
Post #55

Biciclist

Nimic ... doar ca stagna dosarul si ca nu "dadea bine" la judecator in eventualitatea unui proces. Si ca mai castigi din "bunavointa" politieneasca.

--------------------
+
adi_ar
post 22 Apr 2013, 05:40
Post #56

Membru autentic si conservator

From: Arad

Regim de austeritate. Saracie mare la buget!

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
Cosmin.nova
post 23 Apr 2013, 16:11
Post #57

Membru autentic

asa ma patit si eu cu o cioara am postat acum 1 an pe forum ....din nefericire la mine s-a petrecut langa trecere de pietoni deci oricum as da'o tot eu am fost de vina...
ce pot sa zic.....jos cu minoritatile si jos cu aia care ma contesta pe mine ca, contest minoritati!

--------------------
Logan 1.6MPi 05' / Papuc 1.9D dropside 05'
+
DragosP
post 24 Apr 2013, 10:59
Post #58

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

Dacă loveai pe/lângă trecerea de pietoni un român neaoș te cereai apatrid? nedumerire.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
ct-03-tvy
post 24 Apr 2013, 11:04
Post #59

ct_010

QUOTE(drakuxxx @ 21 Apr 2013, 21:23)
Postez aici ca sa nu mai deschid alt topic nou: cumnatu meu a avut un accident asemanator si anume un copil de 3 ani a sarit in strada fix in oglinda masinii.Copilul nu a patit nimic dar nu era trecere de pietoni nimic. El avea 30 km la ora caci era o strada ingusta cu sens unic. Intr-un final politia nu i-a aplicat nici o sanctiune caci nu era vinovat, parintii copilului au recunoscut si ei ca, copilul a sarit direct in strada, ei vazandu-l de la geam. L-au dus si pe cumnat la spital pt recoltare de sange si apoi cu masina la ITP pt verificare, acestea fiind platite de  cumnatul meu caci asa a zis politia. Intrebarea este: e obligatoriu sa plateasca el toate astea chiar daca nu e vinovat? E vreo lege care spune ca toate cheltuielile astea trebuie platite de sofer? Daca el nu avea bani sau pur si simplu nu vroia ce puteau sa ii faca?
*

depinde de la caz la caz ,testul masini e dovada pentru a nu interveni rudele victimei ulterior cu fel si fel de gaselnite, ca era masina defecta nu functionau luminile etc.
daca lasi capul jos si asculti ce zice cel care se ocupa de caz, unii din ei tot de aceasi parere sunt cu diferentierea intre etni. si totul se termina cu bine!

This post has been edited by ct-03-tvy: 24 Apr 2013, 11:07

--------------------
aro 10.4 1.6 D 1993
+
cata82
post 24 Apr 2013, 11:37
Post #60

MEMBRU RAPIDIST

QUOTE(drakuxxx @ 21 Apr 2013, 22:23)
E vreo lege care spune ca toate cheltuielile astea trebuie platite de sofer? Daca el nu avea bani sau pur si simplu nu vroia ce puteau sa ii faca?
*

Bine ca nu ia oprit masina pentru a se duce ei (politia) la verificare, la mine vroia sa o las in curtea politiei pentru a face ei verificarile, bineinteles ca m-am aprins si am inceput sa ma cert cu ei si intr-un final am cazut la pace si mi-au dat voie sa plec cu ea.
La fel am patit si eu, am platit benzina, am platit verificarea, am platit si dauna-farul drept plus ca nu au vrut sa-mi dea dovada de reparatie.
Nu exista lege care spune ca toate cheltuielile trebuiesc platite de catre sofer, ti-o "baga" pe aia ca domnule politia romana nu mai are / nu are bani.

Pentru ct-03-tvy: Sunt de acord cu testarea autoturismului DAR pe cheltuiala politiei romane sau a vinovatului/rudele vinovatului, in niciun caz nu sunt de acord cu testarea masini pe cheltuiala mea, cu atat mai mult ca nu am fost vinovat cu absolut nimic, circulam regulamentar, nu eram baut/drogat, autoturismul cu toate actele la zi. Exista posibilitatea sa dai in judecata politia romana sau / si vinovatul si sa-ti recuperezi prejudiciul dar alti bani alta distractie, alte drumuri, alti nervi etc.
Cat despre lasatul capului in jos, asa cum zici tu, te ia de prost, de fraier. Exact asa am procedat si eu, am lasat capul in jos si vroiau sa puna 'sechestru' pe masina, de ce ?!?!?!

This post has been edited by cata82: 24 Apr 2013, 11:51

--------------------
Dacia Supernova 2001
REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 23:44
Dacia