Consum super mare renault 19 europa, COnsum
![]() ![]() ![]() |
Consum super mare renault 19 europa, COnsum
zagoo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 27 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19 europa
1997
|
|||
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu poti sa faci consumul dupa cum arata ceasul. Mergi in peco, faci plinul. Apoi mergi un nr de km si alimentezi din nou, plinul. Din diferenta vezi exact cat consuma pe numarul de km efectuati si cu regula de 3 simpla afli cat iti consuma la o 100 km.
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
zagoo |
![]()
|
Da cred ca asta o sa fac.ori cum in rest masina ee super defapt modelele astea sunt super si asta pe care o am imi place chiar trege frate da trege bine.singura parte aste ee cu consumu dar o sa vad ce pot face.
|
--------------------
Renault
19 europa
1997
|
|
Daniel_R19 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 6 June 10 From: Otopeni ![]() |
Am si eu un r19 ph2 c2j carburator dublu corp webber ... dar consuma 5,9 - 6 extern si intern 8-10 ,,, dar a ta consuma imens de mult...incearca sa ii reglezi carburatorul la pantelimon pe carbotest ...
Sau verifica la furtune sa nu iti piarda benzina. |
--------------------
Renault
19 Ph2
1993 1.9 tde f8q 742
- IF 26 SOF
|
|
zagoo |
![]()
|
deci nu pierde nici un pic de benzina.....dar consuma destul de mult
28 Feb 2012, 20:32: As mai vrea sa va cer un sfat....Am o oferta pt renault meu europa 1.4 cel prezentat mai sus am o oferta de un bmw 318 an 1987 masina arata foarte bine chiar extrem de bine de mers iaras merge bine masina.Mai are ia mici chesti un pik de asezat la interior adika chesti minore cu care mam inteles daca este sa iau masina propietarul sa le faca.Dar nu stiu ce sa fac sa dau renaultul meu din 97 pe una din 87.A mea are totusi geamuri electrice fata Abs.cei drept bmw arata mai bn decat masina mea si nici nu are pic de rugina.Dar nu stiu ce sa fac sa fac acest schimb sa nu il fac.Dati si mie un sfat va rog.Sau o propunere ceva.MUltumesc frumos.... This post has been edited by zagoo: 28 Feb 2012, 20:32 |
--------------------
Renault
19 europa
1997
|
|
lixus333 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 September 10 ![]() |
persoana aia de ce crezi ca da la schimb un bmw pe un renault?.....gandestete bine
|
--------------------
renault
laguna
1999 1,6 16v
|
|
zagoo |
![]()
|
Omu e electrician auto si merge mult cu masina ca are munca pe autostrada si crede ca daca o ia pe asta a mea cu motor de 1.4 are consum mai mic de cat aia
![]() |
--------------------
Renault
19 europa
1997
|
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Al tau poate fi facut sa consume putin, cu investitii minime pe cand a lui chiar perfecta are motorul mai mare si propulsie....
|
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
zagoo |
![]()
|
Dami si mie o idee blue te rog sa il fac sa consume mai putin.
|
--------------------
Renault
19 europa
1997
|
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Vezi ce probleme are si repara-l. Carburator, motor etc, dar stiai si tu asta. Nu sunt eu langa masina. Avantajul este ca ai motor de 1,4 ( Cleon sau Energy ca nu stiu de care) care are cele mai ieftine si accesibile piese.
|
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
zagoo |
![]()
|
sincer nu stiu ce motor este??dar cum pot afla dace este cleon sau energy??
|
--------------------
Renault
19 europa
1997
|
|
lixus333 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 September 10 ![]() |
te uiti in talon si scrie la motor ,prima litera reprezinta motorul ex: c2j ( care cred ca il ai tu) e7j etc. C =CLEON ,E=ENERGY
This post has been edited by lixus333: 2 Mar 2012, 16:35 |
--------------------
renault
laguna
1999 1,6 16v
|
|
alin_bmx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 7 May 11 ![]() |
Vezi daca e ca al meu (uite in poza) inseamna ca e C2J
This post has been edited by alin_bmx: 2 Mar 2012, 20:29 Attached thumbnail(s) 26.jpg ( Size: 310.72k ) Number of downloads: 618 |
--------------------
Renault
19 Europa
1997
- TR-10-YVN
|
|
zagoo |
![]()
|
Da este exact ca cel din poza este.Am vazut ca de cand sa mai incalzit un pik a inceput sa consume mai putin dar ori cum ramane mult....
3 Mar 2012, 21:13: Sunt mai bune energy de cat cleon nu?? This post has been edited by zagoo: 3 Mar 2012, 21:13 |
--------------------
Renault
19 europa
1997
|
|
zagoo |
![]()
|
O veste buna de cand sa incalzit afara.am plecat cu masina in afara bucurestiului si a scos super consum in jur de 6,5 si in oras papa cam 7,5.
|
--------------------
Renault
19 europa
1997
|
|
sony22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 11 October 08 From: Ploiesti ![]() |
In mod normal,o masina poate consuma prea mult,daca nu ai schimbat uleiul sau filtrul de aer,daca este frig afara,carburator sau injectie,starea motorului si modul in care mergi cu ea.Dar nici asa nu ar trebuii sa fi consumat cat ai spus tu,doar daca ai defecte majore.
Eu la r19-le meu desi am motor 1.8,cu injectie monopuct,consum in afara cam 6.5-7 iar in oras 8-9,dar daca nu schimb uleiul la timp sau filtrul mai urca ceva,dar nu foarte mult si bineinteles iarna da,cand merge caldura si alti consumatori. Iar eu in locul tau nu as da r 19 pe un BMW atat de batran si eu am avut o oferta de la un prieten,al lui era un 520 an 1995,arata impecabil si avea foarte multe dotari,insa nu am dorit asta,ce daca este BMW,o sa plangi cand vei vedea cat consuma. bafta |
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
zagoo |
![]()
|
da mam hotarat raman tot posesor de r19....si mai ales akum can dam vazut ca imi consuma putin chiar sunt mutumit.ar mai fi o problema imi curge ulei din baie nu prea mult adika cam o picatura pe zi.multa lume mia zis ca ee garnitura de la baie.ca mam bagat sub ea si de akolo curge.sper sa fie de la garnitura si sa rezolv problema usor.
|
--------------------
Renault
19 europa
1997
|
|
zagoo |
![]()
|
Salutare imi poate spune cineva de unde pot strange cablul de ambreaj??Este foarte slab si as vrea sa il strang.Multumesc anticipat..
|
--------------------
Renault
19 europa
1997
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Sistemul este cu autoreglaj. Acesta se face la nivelul pedalei de ambreiaj, deci daca e foarte slab, inseamna ca ai o problema pe-acolo. Iti tine foarte jos ambreiajul, adica cupleaza imediat dupa ridicarea pedalei? Poate doar ti se pare ca e prea slab cablul...
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
zagoo |
![]()
|
Multumesc frumos am rezolvat intre timp problema.Problema era cand bagam in mansalier caraia exact cum nai fi calcat ambeajul pana la capat..acum am rezolvat problema.nu mai face figuri.As mai avea o intrebare cand se aprinde beculetul de la benzina are cineva habar cati litri mai are masina in ea.
|
--------------------
Renault
19 europa
1997
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Aprox. 5 litri
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
zagoo |
![]()
|
rezervorul este de 47 de litri..
|
--------------------
Renault
19 europa
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:52 |