Joc roata dreapta
![]() ![]() ![]() |
Joc roata dreapta
Steve From Oradea |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|||
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
in functie de motorizare intre 280 mm si 308.
io-te http://www.carinf.com/en/6b5031137.html cauti aici fix motorizarea si vezi. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Si mie imi tremura volanul cam pe la 90 de km/h,dar dupa 100 nu se mai simte.si nu face mereu. Capetele de bara cica sunt bune,bieletele la fel. Dar eu am probleme cu discurile,imi fibreaza volanul la frana.Posibil sa fie de la aia?
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Cam 100% de la discul de frana.
|
--------------------
Renault
2003
- BH
|
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Dar imi vibreaza la 90 la ora fara sa franez.La frana stiu ca este de la disc
This post has been edited by MariusRZR: 8 Jun 2012, 12:05 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
Poate fi si de la roti si de la cauciuc.
|
--------------------
Renault
2003
- BH
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Daca discul este ovalizat se simte in momentul in care pui frana...incepe sa trepideze. Un joc la 90-100 km/h in volan, poate fi cauza unui mic joc in caseta. Mai cere parerile unor mecanici. Acest joc se poate vedea in momentul in care se regleaza geometria.Bafta!
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Revin..in sfarsit am terminat cu problemele la roti.Eu am schimat capetele de bara atat pe dreapta(initial) cat si pe stanga.Cei de la service au pus capetele de bara exact la acceasi distanta ca si cele vechi,DAR imi batea asa de tare volanul incat am crezut ca e ceva in neregula cu rotile in sine.Am optat pentru o geometrie a rotilor si tot ce pot sa spun acum este ca :AM SCAPAT DE TOATE BATAILE IN VOLAN.
Pe aparat imi arata o diferenta de 7mm pe dreapta si 4 pe stanga asta desi cei de la service au numarat spirele cand au dat capetele de bara jos.Recomand o geometrie a rotilor.Eu am facut-o acasa,in Adjud si recomand celor care au drum pe aici sa mearga cu mare incredere,baietii sunt foarte priceputi-pret 75 ron,durata de timp cam 20 min.Aparatul pe care il folosesc este unul cu elastic si calculator dar tot ce pot sa spun e ca volanul e drept,batai nu mai am la roti. |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
M Sandica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 30 January 13 ![]() |
salut
am si o problema asemanatoare .am lovit o canalizare cu 10-12 cm mai inalta de cat strada acum 3 saptamani s-a auzit poc si cum am dat cu cutia sau baie de acea canalizare,trepideaza toata masina la 80-120 la ora ,iar cate odata cand plec de pe loc imi da senzatia ca trage cate o roata(se ridica de pe stanga si se lasa pe dreapta si invers) ,va rog sa-mi spuneti ce poate avea ,toata bucsaraia era facuta in iulie anul trecut si mergea ceas |
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M Sandica @ 8 Feb 2013, 12:06) salut am si o problema asemanatoare .am lovit o canalizare cu 10-12 cm mai inalta de cat strada acum 3 saptamani s-a auzit poc si cum am dat cu cutia sau baie de acea canalizare,trepideaza toata masina la 80-120 la ora ,iar cate odata cand plec de pe loc imi da senzatia ca trage cate o roata(se ridica de pe stanga si se lasa pe dreapta si invers) ,va rog sa-mi spuneti ce poate avea ,toata bucsaraia era facuta in iulie anul trecut si mergea ceas si inca ai curaj sa mergi cu o suta ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
M Sandica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 30 January 13 ![]() |
mai ajutat foarte mult ,acest lucru il stiam si eu
![]() This post has been edited by M Sandica: 13 Feb 2013, 17:06 |
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 23:01 |