check evacuation in bord, ce sa fie
![]() ![]() ![]() |
check evacuation in bord, ce sa fie
silviu dars |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2005 1.9 cele mai bune preturi la www.autodars.ro
|
|||
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
Daca masina are filtru de particule atunci de la el vine si trebuie facuta o regenerare de filtru,nu ai cumva un bec aprins in bord in partea de sus stanga in colt ca o teava umflata la mijloc de culoare galbuie
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
silviu dars |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
mi s-a aprins martorul de service care are emblema o cheie mecanica, sa apris si semnul de la motor teava aia umflata la mijloc si imi scrie in bord "check emissions" eu am "evacuation" tot aia ar fi, iar eu cred ca nu am filtru de particule
|
--------------------
renault
laguna
2005 1.9 cele mai bune preturi la www.autodars.ro
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
QUOTE(silviu dars @ 10 Apr 2012, 12:03) mi s-a aprins martorul de service care are emblema o cheie mecanica, sa apris si semnul de la motor teava aia umflata la mijloc si imi scrie in bord "check emissions" eu am "evacuation" tot aia ar fi, iar eu cred ca nu am filtru de particule Daca nu ai filtru de particule nu se aprinde becul respectiv asa ca ar fi bine sa faci o regenerare de filtru pana nu o sa trebuiasca sa schimbi filtru respectiv care este o caruta de bani |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:18 |