Renault Symbol 1.2 16V - 2012, masina noua, cheltuieli.... dileme...
![]() ![]() ![]() |
Renault Symbol 1.2 16V - 2012, masina noua, cheltuieli.... dileme...
al1n |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|||
Phonyx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 8 March 08 ![]() |
Nu prea are rost sa cumperi din alta parte deoarece daca te uiti pe bonul de comanda deja e bagata si pachetul legislativ,intradevar e undeva la 40 de euro.
|
--------------------
Chevrolet
Cruze
- BH- CRZ
1.8LT
|
|
adrian2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 693 Joined: 30 August 11 From: Isle of Man ![]() |
QUOTE(al1n @ 8 Apr 2012, 17:05) trusa,extinctorul si triunghiurile costa aproximativ 40 de euro la ei..daca ti le iei din alta parte cred ca te costa in jur de 100 de lei(toate) asa este,am uitat de astea.poti renunta la ele pana sa faci comanda. ii zice "pachet legislativ obligatoriu".dar ei nu precizeaza ca nu e OBLIGATORIU sa il cumperi de la ei! |
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 7 Apr 2012, 12:41) Rodajul n-are legatura cu racirea. Racire buna are motorul si la V max, dar asta nu inseamna ca e indicat sa mergi la V max in rodaj. Are foarte mare legatura, insa la viteza max ai vreo 6000 rpm. Cam mult indiferent de racirea pe care o ai. La 120-130 ai un 4000-4200 rpm, ceea ce este peste cele 3000 rpm scrise in manual, dar este un maxim acceptat in rodaj. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Multumesc pentru informatii. Cand am sa ridici masina voi descrie cum a decurs intreaga operatiune cu amanunte si toate cheltuielile neprevazute care s-au ivit.Sper sa ajute pe viitor.
|
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
adrian2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 693 Joined: 30 August 11 From: Isle of Man ![]() |
sa nu uiti un lucru important: uita-te cu atentie peste tot pana sa ridici masina(zgarieturi,indoituri si alte defecte) de fata cu ei.e mai greu sa ii convingi dupa aceea ca e de la ei.
eu am patit:aveam o mica pata de ulei(cred) pe bancheta spate.am fost dupa 2 zile sa le arat(in timpul asta nimeni si nimic nu a atins bancheta spate) si au zis ca nu are cum sa fie de la ei si daca vreau sa o scot trebuie sa achit serviciul de curatare tapiterie(vreo 120ron la acea vreme).cu greu am reusit sa ma abtin sa nu ii injur! intr-un final am scos-o singur acasa cu Vanish spuma. |
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Sa stii ca se poate omite acest aspect foarte usor avand in gand dorinta de a lua masinuta cat mai repede acasa.Voi avea grija si la acest capitol.
Mai astept propuneri din partea voastra. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
A mea are suport documente(buzunar) pe spate la scaun, dar doar pe un singur scaun, cel al pasgerului si o singura scrumiera pe usa din spate tot pe aceasi parte.
Cica sunt modele de echipare care vin cu un singur buzunar.. Desi m-as mira. De ce sa puna un singur buzunar This post has been edited by BannedHost: 10 Apr 2012, 19:09 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
Phonyx |
![]()
|
Am remarcat si eu aceasta chestiune in showroom,oricum nu e o problema pentru cei care nu suporta sa se fumeze in masina.
|
--------------------
Chevrolet
Cruze
- BH- CRZ
1.8LT
|
|
adrian2011 |
![]()
|
chestia cu scrumiera si pe mine m-a enervat.mai bine nu punea de loc.strica tot aspectul interiorului spate.oricum dupa ce expira garantia si mai am masina,prima modificare acolo o fac.ii montez boxe spate in usi.
|
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
bylexus |
![]()
|
masina vine echipata din fabrica cu boxe sau nu?
|
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
barcelona |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 2 December 11 ![]() |
Daca ai Cd-player din fabrica da ,da nu ai nu vine cu boxe.
|
--------------------
Renault
Symbol 1.2 16v
2010
|
|
adrian2011 |
![]()
|
ai fi chiar culmea sa iti pui cine stie ce scula de R-CD cu boxele de carton din fabrica.nu are boxe.
|
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
adrian2011 |
![]()
|
dar nu e mult de lucru pt boxele fata.doar scoti capacul,conectezi papucii la boxa,prinzi boxa,pui capacul si gata. mai de munca e daca vrei sa montezi in spate cum zici tu,ca trebuie sa decupezi mocheta/cartonul din spate si sa tregi firele pana acolo.
|
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
plus ca pe spate deja ai gaurile in partea metalica pt boxe de 13
|
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stie cineva ce filtru de aer se potriveste pe motorul de 1.2 ?
Ma uit acum pe site-ul mann si imi da 2 modele, unul de dimensiuni: 186x78x58 si altul 361x81x59 codul e c1932 respectiv c3366 l.e, am masurat si dimensiunile sunt 361x81x59, codul e c3366, iar pretul este de 78 lei, marca mann This post has been edited by BannedHost: 13 Apr 2012, 08:57 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
titilev |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 12 April 10 ![]() |
azi am facut revizia a ll-a si pe factura filtrul a costat 57 ron
mai bine il iei de la reprezentanta This post has been edited by titilev: 13 Apr 2012, 16:03 |
--------------------
renault
symbol 2010
- GJ 71 KKK
expresion 1.2 l ,75CP
|
|
bylexus |
![]()
|
Cat te-a costat revizia?
|
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
QUOTE(BannedHost @ 13 Apr 2012, 08:15) QUOTE(titilev @ 13 Apr 2012, 17:02) azi am facut revizia a ll-a si pe factura filtrul a costat 57 ron mai bine il iei de la reprezentanta Word ! Nu trebuie sa iei toate filtrele Mann. Adica ala de ulei da, dar de aer si de habitaclu poti lua orice, atata timp cat vezi ca sta bine in locul lui. De exemplu, eu iau Cleanfilters pentru motor (vreo 40 lei pentru dci). La habitaclu totusi iau Mann sau inca o alta marca, nu mai tin minte numele, pentru ca mi-am luat teapa odata, am luat Champion si nu era suficient de elastic si nu si-a revenit la forma initiala dupa ce l-am introdus. Mare grija la acest aspect. |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
- ~ 155000 km
2007
|
|
BannedHost |
![]()
|
cel mann a fost cam cu 5 mm mai lung si a facut burta cand l-am pus, dar dupa ce am montat capacul s-a strans la fix. in schimb cel de polen cand il indoiam revenea la aceeasi forma si nu se vedea urme pe el cum ca ar fi fost indoit, in schimb cel de origine, da. Cel mann a intrat la fix si s-a pliat acolo, parca era etans
Daca mi-am luat filtru de polen mann.. ~48 lei am zis sa iau si filtrul de aer tot aceeasi marca. La fluence un filtru de polen care e exact acelasi ca al meu doar ca are alt cod e 120 lei ![]() This post has been edited by BannedHost: 13 Apr 2012, 21:59 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
bylexus |
![]()
|
Am inteles ca se poate face CASCO inainte de a primi masina de la dealer.Daca se poate, imi puteti da va rog, cateva detalii despre cum s-ar putea face?
|
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Pe baza seriei de sasiu si a facturii cred, ceva act doveditor ca masina exista, si ca e a ta. Si eu stiu ca am facut la fel, am facut-o unde am considerat eu atunci, la Allianz, si casco si RCA, cu incepere din ziua cand mi-au confirmat ca o voi ridica. Iti alegi firma, si cel mai bine ii intrebi pe ei ce acte iti trebuie.
Am impresia ca avand acte ca e masina noua, nici nu mi-a mai facut poze cand a fost incheiat. Parca m-a rugat pe mine sa fac o poza exterior in care sa se vada jantele si o poza a bordului, pe care le-am trimis pe e-mail. This post has been edited by S4b1n: 13 Apr 2012, 23:07 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
- ~ 155000 km
2007
|
|
Phonyx |
![]()
|
Ce dimensiuni are boxele pe fata,am inteles ca pe spate is de 13. Deoarece masina in echipare de baza nu are boxe doar preechipare.Apropo doar la cele din fata sunt trase cablurile.
|
--------------------
Chevrolet
Cruze
- BH- CRZ
1.8LT
|
|
BannedHost |
![]()
|
Sunt de 13 fata-spate... Si da, doar la cele din fata ai cabluri
![]() Iar legat de casco s-ar putea, dar nu trebuie facute poze la masina ? Eu asa stiam. This post has been edited by BannedHost: 18 Apr 2012, 18:18 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Phonyx |
![]()
|
Eu cand mi-am luat masina noua in 2010 nu a trebuit facuta poze,fiind la dealer si un broker de asigurari iam pus oferta primita de la firma de asigurare in fata si el mi-a si facut pe loc la pretul obtinut anterior.
|
--------------------
Chevrolet
Cruze
- BH- CRZ
1.8LT
|
|
lucian_radu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 1 February 07 From: Ploiesti ![]() |
si pentru a pune boxe pe spate unde gasesc firele de la preechiparea audio? Am boxe doar pe fata si am inteles (am gasit pe un alt topic) ca la noul symbol firele pt boxe spate s-ar gasi undeva pe la stalpul fata stanga ? Stie cineva ? Se poate ajunge usor la ele sau trebuiesc scoase ornamentele de pe stalp ? (ceva poze cu locul unde gasesc firele m-ar ajuta).
Am cautat prin lateralele din portbagaj si pe langa gaurile pentru boxe spate si nu am gasit fire pentru boxe trase pana acolo la noul symbol - model expresion. |
--------------------
Noul Renault
Symbol
- ph-30-l??
2011/Expession 1.2 16v 75cp
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 614 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Eu am gasit firele sub mocheta, langa aceea gaura decupata, sunt acolo de ~3 ani si o sa mai ramana multa vreme
![]() |
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
- MS 2 cifre 3 litere
2015 Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
adrian2011 |
![]()
|
inseamna ca ai o masina norocoasa.si-au dat seama in ultimul momemt ca nu trebuie montate boxe si in spate si le-au fost sila sa scoata cablurile.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
csimby |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 2 February 08 From: Tirgu-Mures ![]() |
Eu am asteptat o luna jumate sa-mi vina masina, Expression alb + airbag pasager. Nu aveau pe stoc, asa ca a venit direct din fabrica. Faptul ca unele masini nu a venit cu filtru polen nu inseamna ca asa vin toate. Sincer nu stiu ce fac turcii in fabrica de la Bursa ca sunt atatea reclamatii. Daca masina este echipata cu aer conditionat, trebuie sa ai si filtru de polen. PUNCT. Daca nu ai trebuie sa puna la reprezentanta fara sa te taxeze. Eventual cand ajunge masina poti sa ceri sa verifice prezenta filtrului.
Referitor la RCA, eu am facut la ei, pt 6 luni m-a costat 186 de lei (in 2010), am vrut sa cumpar covorase originale, insa au oferit ceva de la reprezenta, urate ca... Daca vrei sa iei covorase in masina, eu am comandat originale la 74 de lei, pt ca astea aftermarket ce am luat la 52 de lei alunecau peste tot, iar cele originale se pot fixa in sistemul de prindere. Vezi aici topicul: http://www.reno.ro/Covoras-noul-Symbol-t239512.html Iar referitor la schimbul uleiului, tine-te dupa ce scrie in cartea de service, ca doar nu e beletristica ![]() This post has been edited by csimby: 24 Apr 2012, 00:24 |
--------------------
Volkswagen
Polo Comfortline
2014 Renault Symbol Expression 2010
VW Polo 1999 Dacia Solenza Clima 2004 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:41 |