Omologare anvelope
![]() ![]() ![]() |
Omologare anvelope
mariusik88 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 25 February 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- RO
-
|
|||
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
a venit symbolul cu roti pe 13 vreodata?
This post has been edited by serban24: 3 Apr 2012, 11:37 |
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
mariusik88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 25 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Asa l-am cumparat acum 2 ani de la Meridian :-??
|
--------------------
-
-
- RO
-
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Clio are doua dimensiuni trecute in carte:
1. 175/65/14 2. 185/55/15 de unde 13''? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ia rotile unui prieten si fa-i ITP-ul.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
mariusik88 |
![]()
|
Si daca ma prinde politia nu zice nimic, amenda ca nu am anvelopele omologate?
|
--------------------
-
-
- RO
-
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
A venit si clio cu roti pe 13 dar in anul 2001, de chestia asta ar trebui sa te legi
|
--------------------
.
.
.
|
|
mariusik88 |
![]()
|
daca ma prinde politia ca nu am anvelopele omologate, (adica nu sunt trecute in cartea masini dimensiunile pe care le am eu )? da amenda? am fost oprit pentru unele chestii dar niciodata nu s-au uitat la anvelope
This post has been edited by mariusik88: 3 Apr 2012, 13:42 |
--------------------
-
-
- RO
-
|
|
bavarezu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 12 May 11 From: bucuresti ![]() |
iti cere politia cartea masinii ? nu ! esti obligat sa le dai talonul - permisul - asigurarea . in talonul vechi sunt trecute dimensiunile anvelopelor insa in cel nou nu mai exista aceasta rubrica . acum depinde si de talonul pe care il ai tu .
|
--------------------
renault
symbol
2008/1.5 dCI/85 ponei "trebuie in viata sa te grabesti incet, de vrei la timp sa intarzii " Pavel Stratan
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai talon vechi si nu sunt trecute in talon eu stiu ca iti ia talonul si te trimite la RAR, pana nu faci dovada ca ai schimbat anvelopele sua le-ai omologat si ai hartie de la RAR nu mai vezi talonul.
|
--------------------
.
.
.
|
|
mariusik88 |
![]()
|
A e ok atunci am talon nou
![]() Multumesc pentru ajutor, nu ma duc la RAR rezolv altfel, insa daca o sa le omologhez vreodata revin cu un raspuns. |
--------------------
-
-
- RO
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 16:54 |