ajutati un incepator cu un sfat
![]() ![]() ![]() |
ajutati un incepator cu un sfat
toadercb |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|||
glaser |
![]()
|
![]() rulăr Group: Members Posts: 215 Joined: 7 April 10 From: in your mind ![]() |
Daca esti tinar si incepator nu iti recomand Twingo de 60CP. Crede-ma, are puterea unui melc batrin, iar in depasiri trebuie sa-ti amintesti toate rugaciunile sa treci cu bine de cealalta masina.
Daca iti place asa mult Twingo, vezi poate gasesti in bugetul tau ceva 1.2 16v, care intr-adevar are zvic in ea. Va rog sa nu sariti pe mine, sint obiectiv in ceea ce spun(am condus un Twingo 1.2 55cp) si nu vreau decit sa-l ajut pe individ. Argumentul cu "nu are nevoie de mai mult, e tinar nu-i trebuie viteza" e invalid. Citi dintre voi cind erati la inceput nu i-ati dat talpa? Cele bune! |
--------------------
Renault
Laguna 2
2005
- IS-xx-WXP
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Corect e invalid...si iar vedem la ProTV pe unul infipt intr-un gard/copac/contrasens.
![]() In rest...nici o pb. QUOTE am condus un Twingo 1.2 55cp motorul asta C3G este chiar o mortaciune...Nu compara insa 1.2 8v cu injectia monopunct (55cp este injectie monopunct). Este MULT mai zvelt si mai iute 1.2 8v (60cp). Este drept si 16v trage bine DAR nu este asa de mare diferenta cum este intre ala de 55 si cel de 60 - si nu fac referire la 5cp in plus, ci fac referire la raspunsul motorului. This post has been edited by bubu782001: 29 Mar 2012, 23:57 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
glaser |
![]()
|
![]() rulăr Group: Members Posts: 215 Joined: 7 April 10 From: in your mind ![]() |
Il vezi infipt in gard si cu Twingo, daca e sa fie inconstient.
Recomand totusi motorul de 75CP pentru zilele in care vrei sa-ti iei si prietenii(vor fi multe) si eventual sa iesiti la un gratar. Altfel, Twingo e masina bunuta, ieftin de intretinut, perfecta pentru un elev/student cu fonduri limitate. Cele bune! |
--------------------
Renault
Laguna 2
2005
- IS-xx-WXP
|
|
toadercb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 March 12 ![]() |
va multumesc mult pentru raspunsuri.. intr-adevar, mi-ar place modelul de 16v.. dar nu stiu daca o sa-mi permita bugetul..
|
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:55 |