Renault Scenic 1.6 16V consum exagerat, Consum exagerat oscilație relanti
![]() ![]() ![]() |
Renault Scenic 1.6 16V consum exagerat, Consum exagerat oscilație relanti
djricard0 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 29 August 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2000
- Ht645n
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cand o lasi pe liber ce te-ai astepta sa se intample? Cum ai vrea sa consume 0? Se opreste motorul?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
djricard0 |
![]()
|
Nu dar nici sa consume aproape 15 litri la 140 km făcuți numai cu 90 sau 100 pe ora
|
--------------------
Renault
Scenic
2000
- Ht645n
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand rezolva cu franele ca ai probleme la etrieri daca iti trage intr-o parte cand franezi,si de aici poate creste consumul si fa-i si un test Clip.
This post has been edited by miciceii: 8 Sep 2015, 11:34 |
--------------------
Renault
Scenic
2005
- B XX XXX Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
djricard0 |
![]()
|
Test CLIP cum unde ??? Nimeni cu nici un răspuns viAvi de consum ???
|
--------------------
Renault
Scenic
2000
- Ht645n
|
|
Ionut.Haita |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 February 16 From: Valenii de Munte, Prahova ![]() |
E foarte greu sa gasesti un mecanic care sa te ajute cu problema asta, majoritatea se bazeaza pe tester!!!!!INSA!!!! problema asta e greu de depistat. Mergi la un magazin de piese auto si cumpara garniturile la galeria de admisie sunt 4 buc dreptunghiulare cu marginile rotunjite unde intra aerul in motor si una ovala, in forma de ou (mai mare la un cap si mai mica la altul) + garnituri la corpul clapeta ( 2 "O-ring-uri") roaga un mecanic sa ti le monteze si sa curete motorasul pas cu pas si corpul clapeta si sa verifice cei doi senzori de pe galerie(temperatura aer cu 2 pini situat in fata si debit aer cu 3 pini situat langa motoras) O sa iti scada consumul si o sa se stabilizeze relantiul. Eu am facut toata operatia singur, a fost greu fiindca e destu de inghesuit motorul plus ca acel corp clapeta are un surub pe care l-am gasit foarte greu. Total 135 RON acum ~2 luni. Inainte sa montez galeria de admisie am pus un strat subtire de GASKET la toate "gaurile"
![]() This post has been edited by Ionut.Haita: 19 Apr 2016, 21:33 |
--------------------
Renault
Scenic
2000 1,6 16V
- PH 95 HAI
|
|
s3r_ban |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 July 14 From: Timisoara ![]() |
Aceeasi problema am avut`o si eu (tot Scenic 1.6 din 2000)
Pe la X mecanici, mi`au scos si umblat pe la senzorii de la admisie (i`am cumparat - spunandu`mi ca sunt praf) insa nicidecum. Problema era ca nu`i sesiza calculatorul pe cei noi, nu functionau in parametrii normali. Aveam consum aprox 16% (am schimbat bobine, bujii, senzorii admisie, etc) incercand sa remediez problema insa degeaba. Totul a fost ok dupa ce am dus`o la un test, mi`a curatat erorile si merge perfect acum. ++ fa`i neaparat ce a scris Ionut.Haita mai sus, schimba garniturile alea de la admisie (toate 4 mici, una mare + inca 2 clapeta acc) + curatat clapeta foarte bine. O sa mearga struna dupa.. Numai bine! |
--------------------
Renault
Scenic
An 2000 ; 1.6 ; 16v
- [WTF]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:22 |