Troncanit spate, Zgomot insuportabil
![]() ![]() ![]() |
Troncanit spate, Zgomot insuportabil
prontokala |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2010 III
|
|||
B-76-XSX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 19 February 12 ![]() |
aceiasi problema am avut-o si eu scjimbati amportizoarele si o sa vezi ce bine va fi si ceva preturi mai eftine se gaseste pe www.autokarma.ro bafta
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-76-XSX
1994 2.0
|
|
s_gm1 |
![]()
|
![]() s_gm1 Group: Members Posts: 120 Joined: 22 February 11 From: Cluj ![]() |
Salut, si eu am avut o problema asemanatoare, mi s-a rup amortizorul sus langa bucsa. Parerea mea e ca trebuie verificate amortizoarele, toba si puntea spate - mai ales bucsile unde intra barile de torsiune... spor.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TO488BX
1998 cm3
|
|
razvan278 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 2 September 11 ![]() |
aceeasi problema o am si eu numai ca la mine suna mai incet (suportabil) problema fiind bucsele de la puntea spate !!pune-o pe o rampa sau canal se vede la mine cel putin sunt mancat destul de tare la tine dupa cum zici ca suna ar trebui sa numai fi ! Bafta
|
--------------------
Renault
Laguna
- ms89rzv
1998 /laguna 1
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
salutare ,am si eu o problema cu laguna mea numai ca eu am pe fata un troncanit de cand am schimbat placutele de frana nu stiu ce sa intamplat dar cand virez spre stanga sa spre dreapta si retur imi troncane ceva la roata stanga fata de parca sar rupe ceva din roata ,nu stiu ce sa intamplat ca inainte a mers ,astept raspunsuri
|
--------------------
renault
laguna I
- SM 09 MAT
1999 CONCORDE
|
|
dorin85 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 26 October 08 ![]() |
Uite aici problema ta, verifica http://www.reno.ro/rulment-de-sarcina-tele...ta-t191266.html
|
--------------------
renault
laguna 1
- SB-02-DOR
1998 1.6i 16V
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut acceasi problema pana saptamana trecuta cand nu mai suportam sa aud masina cum se rupe in 2 de fiecare data cand saream o denivelare sau luam o groapa.Problema este de la bucsile de pe puntea spate.Sunt 2 bucsi mari in capete,se vad cu ochiul liber daca bagi o privire pe langa roata.Ele sunt 2 si sunt cam 100 ron bucata de la lemforder(nemtesti parca) 96 ron swag tot nemtesti si febi pe la 55 lei.operatiunea m-a costat 250 de lei la un prieten.acum nu stiu cat e manopera intr-un service sau chiar la reprezentanta.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
2000 PH2 1.9 DCI Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
200 am dat si eu pe manopera, dar troncanitul ala mai puternic de metal, pe spate la mine nu era de la bucsi/amortizoare, ci de la haion, mai exact din balamalele de la haion. pentru proba, mergeti cu haionul deschis (eventual cineva sta in portbagaj cu urechea ciulita - eu asa am facut), ar trebui sa nu se mai auda zgomotul, daca se mai aude, atunci e din alta parte - bucsi/amortizoare
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 10:51 |