problema incuietoare
![]() ![]() ![]() |
problema incuietoare
dany.boy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
1997
|
|||
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
QUOTE(dany.boy @ 29 Feb 2012, 19:58) salut, nu mai pot sa deschid usa din interior, am desfacut panoul dar nu pot sa scot incuietoarea din cauza sinei pe care culiseaza geamul. a mai avut cineva problema asta, cum a rezolvat o? Am patit si eu asta si un timp deschideam geamul intai si actionam deschiderea din exterior,apoi am desfacut fata portierei si actionam parghia cu patentul din interior,era singura metoda prin care functiona deschiderea din interior.M am dus la un tinichigiu si a rezolvat problema in 5 min.Trebuie curatat si gresat mecanismul acela de la portiera care se prinde pe cuiul din stalp. |
--------------------
Renaut
twingo
2001
- IS 06 TIK
|
|
dany.boy |
![]()
|
merci pentru raspuns, problema este ca trebuie schimbata am incercat sa o grsez dar nu merge e blocata, deci nu a schimbat nimeni asa ceva?
This post has been edited by dany.boy: 1 Mar 2012, 16:18 |
--------------------
Renault
Twingo
1997
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Nu. Esti primul.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
dany.boy |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
1997
|
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
QUOTE(dany.boy @ 1 Mar 2012, 16:17) merci pentru raspuns, problema este ca trebuie schimbata am incercat sa o grsez dar nu merge e blocata, deci nu a schimbat nimeni asa ceva? Ai curatat intai mehleamul ala format din praf,vaselina etc adunat in timp pe incuietoare? incearca cu un spray degripant,apoi pune putina vaselina grafitata,dar fara sa exagerezi.Cu o surubelnita actioneaza mecanismul portierei inchis deschis de vreo 20 de ori.Bafta |
--------------------
Renaut
twingo
2001
- IS 06 TIK
|
|
dany.boy |
![]()
|
da am curatat mecanismul inainte sa-i dau cu vaselina, broblema este ca nu care cursa completa, poate s-au uzat componentele din interior, masina este din '97.
astept sa se mai incalzeasca un pic si dau usa jos, trebuie sa iasa intr-un fel This post has been edited by dany.boy: 8 Mar 2012, 09:16 |
--------------------
Renault
Twingo
1997
|
|
RainMann |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 August 11 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(dany.boy @ 29 Feb 2012, 19:58) salut, nu mai pot sa deschid usa din interior, am desfacut panoul dar nu pot sa scot incuietoarea din cauza sinei pe care culiseaza geamul. a mai avut cineva problema asta, cum a rezolvat o? Salut, nu esti primul... ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2001, Clima, 16V, 75 CP
|
|
bubalus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 12 February 08 ![]() |
cred ca e cam tarziu postul.....dar am schimbat eu incuietoarea, e adevarat la un service cam acum o luna.
la mine a fost o problema mai complexa, s-a descentrat usa din balamale, incuietoarea nu mai incuia...desi inchideam cu cheia si parea inchisa, cand cand ridicam de clanta din exterior se deschidea...apoi in ultima faza s-a dus si cremaliera de pe stalp de la faptul ca usa era descentrata...cum am stat cu usa care nu se incuia vreo 2 ani ...nu m-a dernajat decat in momentul cand a inceput sa nu mai stea nici in clanta...orice drum era un cosmar....se deschidea usa in mers la cea mai mica denivelare....cand eram sa pierd usa intr-o intersectie cand am facut dreapta si am luat o canalizare si usa s-a deschis larg de era sa mi-o zboare ala de venea din sens invers am decis sa trec si la masuri. ma asteptam sa ma coste serios ...dar am rezolvat-o la un pret care mie mi-a convenit.... am cumparat incuietoarea de la dezmembrari, SH, de la un tip din orastie. 80 de lei apoi m-am programat la un service ... schimbatul incuietorii si centratul usii m-au costat manopera 120 de lei cu factura si a durat 2,5 ore de munca (stat langa mecanic). ca sa centreze usa si sa umble la balamale a trebuit sa dea aripa fata jos si implicit bara fata..... cred ca schimbul incuietorii era cam 50-60 de lei..... |
--------------------
renault
twingo
2002
- ct 84 cab
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:19 |