Seat versus Megane, ce inseamna 5 stele la crashtest
![]() ![]() ![]() |
Seat versus Megane, ce inseamna 5 stele la crashtest
sseva77 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 June 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagine500.jpg ( Size: 349.19k ) Number of downloads: 1070 Imagine501.jpg ( Size: 373.54k ) Number of downloads: 1193 |
||
--------------------
Renault
Megane
2004 1,5 DCI
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Care poze? Acum le-am vazut!
Toti patim cate ceva! ![]() This post has been edited by Solon: 21 Jul 2008, 19:52 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sseva77 |
![]()
|
Acesta este Seat-ul
Attached thumbnail(s) Imagine502.jpg ( Size: 349.2k ) Number of downloads: 1281 Imagine503.jpg ( Size: 350.93k ) Number of downloads: 1168 |
--------------------
Renault
Megane
2004 1,5 DCI
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Care poze???
![]() L.E: acum le-am vazut si eu, ciudat.... Holly shit ce s-a rupt Seatu, esti sigur ca pe tine te-a lovit si nu vreun camion??? Oricum ma doare inima pt Megane ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Hackmikey: 21 Jul 2008, 19:58 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Mda... Totusi, sub bara spate a Renault-lui ce se ascunde?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sseva77 |
![]()
|
Renault:
Bara spate Armatura bara spate "fusta de la portbagaj" aripa din stanga spate Seat:.....fara numar |
--------------------
Renault
Megane
2004 1,5 DCI
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Capacul portbagajului e OK?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu prea pare a fi ok, dar oricum fata de seat....
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sunt curios daca intra meganul' in spatele seatului,daca mai puneai poze..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
sseva77 |
![]()
|
Capacul portbagajului este OK.
Cand m-am dat jos din masina, vroiam sa-l iau la bataie pe ala cu Seat-ul.Dupa ce m-am uitat la ce are el si ce am eu am lasat-o mai moale...iar cand am aflat ca nu are nici macar CASCO... ![]() Acum trebuie sa ma chinui cu Asirom-ul unde are el RCA-ul. ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004 1,5 DCI
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Daca Seat-u' are motoru' ala in 3 cilindri... Iata micul dezavantaj al motorizarilor 'aerisite'... Chiar imi pare rau (de aprox. ambele masini
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sseva77 |
![]()
|
MHY:
ai dreptate, nu cred ca-mi mai ardea de poze, dar prea praf s-a facut tinand cont ca nu eram cu piciorul pe frana... |
--------------------
Renault
Megane
2004 1,5 DCI
|
|
Hack |
![]()
|
Noroc ca nu te-a lovit in momentul cand prin fata ta treceau pietoni, ca cine stie ce mai iesea.
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Am avut si eu un incindent de genul...eram cu o dacia 1310 berlina din 2002...a intrat unu cu un opel vectra in spatele meu...dacia mea a avut numai intaritura din metal/fier schimbata si plasticul de deasupra..plus un pic portbagajul pe dedesubt indoit dar foarte putin...iar opelul avea ambele faruri sparte,spoiler spart,radiator spart...partea din spate este foarte tare la majoritatea masinilor...
This post has been edited by MHY: 21 Jul 2008, 20:14 |
--------------------
------
------
------
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Dincolo de ficatul nostru, al detinatorilor de Megane, marit de satisfactie la vederea "junghiului" de Seat facut praf, nu cred ca are nici o relevanta in raport cu cele 5 stele.
Foarte probabil ca si Meganul s-ar fi facut la fel, avand in vedere ca este conceput pentru a disipa energia impactului in repere deformabile. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Hack |
![]()
|
QUOTE(MHY @ 21 Jul 2008, 21:13) Asta asa este, am vazut o gramada de accidente de genul asta in care masina care a lovit din spate avea botu praf iar masina care a fost lovita din spate era foarte putin avariata. adi_ar nu a zis nimeni ca seatul ala e junghi ![]() ![]() This post has been edited by Hackmikey: 21 Jul 2008, 20:19 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
probabil meganul, avand fundul mai ridicat, a avut si o tendinta de "urcare" si disipare a energiei in urma aruncarii in sus? nu? dau si io cu bata'n balta
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
Hack |
![]()
|
Pai Seatul sigur s-a aplecat de fata in momentul franarii, pentru ca banuiesc ca a existat asa ceva, si a intrat probabil putin sub Megane.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
seat-ul a intrat cu partea care este deasupra armaturii chiar in armatura megane-ului si de acolo s-a ajuns sa fie asa seat-ul. Eu am intrat cu bara mea exact unde e armatura in un Colt chiar in armatura lui si amandoi ne-am ales cu numerele picate si barile putin deplasate.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
"irelevant" my dear watson!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Intr-adevar irelevant, dar
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
orice masina ar fi zob daca ar intra cu farul si masca direct in armatura altei masini.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
:| frane nu s-au pus pe seat?
urmarile sunt... relevante. si eu zic sa nu sari inca de bucurie ca e doar armatura. asteapta reconstatarea serviceului. Am patit-o si eu recent... apar tot felul de bucurii pe acolo ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Totusi habitaclul a ramas intact la Seat, asta este scopul fabricantului. Arata rau dar oricum preturile la Seat sunt mult sub Renault. Plus ca este clasa mai mica, daca era un Leon sau Toledo sigur nu se turtea rau asa.
This post has been edited by bambu: 22 Jul 2008, 14:30 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Oricu, titlul nu e deloc relevant...ba chiar gresit.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Seatul a lovit meganul chiar in partea unde se monteaza carligul de remorcat care si asta a avut un cuvant important de spus.
Un logan a intrat in spatele unui seat cordoba si l-a turti aproape pana la usile din spate, loganul in urma impactului arata cam ca seatul de mai sus deci....meganul se tine mult mai bine ![]() This post has been edited by nlu: 22 Jul 2008, 22:29 |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oricum e de lucru si la Megane de te doare capul! Mai ales daca e armatura stramba! Se lasa cu taiere!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
catelea.andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 12 June 11 ![]() |
nu e chiar asa la toate masinile,eu inainte de megane am avut un espero din 1997 si am intrat in spatele unui passat break la un semafor a pus frana brusc iar eu am accelerat ca vroiam sa trec pe galben si am crezut ca avea aceiasi intentie...si in concluzie eu aveam suportul la proiector rupt si un pic bara sparta in partea de jos,iar lui ii cazuse bara si avea si haionul un pic infundat,deci...
|
--------------------
renault
megane
2004 1.9dci
|
|
Solon |
![]()
|
Oau, din 2008! Ai cautat ceva!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
catelea.andrei |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 12 June 11 ![]() |
cand ma mai plictisesc mai citesc asa postari la intamplare,poate dau de ceva interesant!
|
--------------------
renault
megane
2004 1.9dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:10 |